Prvi sklop bitkoin bankomatov v Los Angelesu ta teden | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Prvi sklop bitkoin bankomatov v Los Angelesu ta teden

Prvi sklop bitkoin bankomatov v Los Angelesu ta teden

Bitcoin ATMsin Los Angeles

# 8211; Bitcoin bi morali trgovci in lastniki na območju Los Angelesa ponoven kot ameriški druga najbolj naseljena mesta so dobili svoj prvi sklop Bitcoin bankomatov včasih naslednji teden. V Bitcoin bankomati v Los Angelesu, bo Kalifornija se namesti in upravlja ExpressCoin - Santa Monica Bitcoin obdelavo plačil. Bitcoin lastniki bodo mogli narediti Bitcoin depozitov in deviznih bitcoins za gotovino na katero koli od bankomatov, nameščenih v mestu! Tako kot druge Bitcoin bankomatih, ki so nameščeni po vsem svetu, so ti Bitcoin bankomati izdeluje Robocoin po ceni 15.000 $.

Bitcoin bankomati v Los Angelesu, Kalifornija ta teden!

V Bitcoin bankomati v Los Angelesu, se lahko uporabijo za nakup, prodajo in izmenjavo bitcoins za ameriških dolarjev. Ker je pisanje te novice kosa, cena enega samega Bitcoin je $ 598,467 - približno $ 40 pod ceno prejšnji teden za eno Bitcoin. Ker je ideja Bitcoin bankomatov nova na ljudi, ki niso seznanjeni z virtualno valuto, se Bitcoin bankomati lastniki ne pričakujejo, da ljudje na stadionu njih. Kljub temu, da naj bi se kmalu spremenilo, kot lokalnih trgovinah, kot 7-Eleven in Whole Foods so lažje za ljudi, za plačilo blaga in storitev s pomočjo bitcoins.

Lokacije The Bitcoin bankomatov v Los Angelesu, Kalifornija

Natančna lokacija novih Bitcoin bankomatov v LOCALI trgovinah na 5825 Franklin Avenue v Hollywoodu in 701 Lincoln Blvd. V Benetkah. Jordan Kelley, Robocoin CEO zveni kot njegov all "Ustvarjamo dostopnost do Bitcoin, ki ni bil nikoli ustvarjen prej." Je dejal. Gospod Kelley je pokazala, da je prejel več kot 100 prošenj od potencialnega Los Angeles Bitcoin operaterji in on je ob vsakem enotni Bitcoin zahtevo za upravljanje zračnega prometa v obravnavo. To se namerava namestiti veliko več Bitcoin ATM v Los Angelesu in južni Kaliforniji. "Bitcoin je še vedno malo scarcy za potrošnike," je povedal Kelley. "Trudimo se, in da bi bilo tako enostavno, kot je mogoče, in s to platformo storimo."

Robocoin namestili prvo Bitcoin ATM kdaj v oktobru 2013 v Vancouvru v Kanadi. Ti so se razširili v Hong Kong, Tel Aviv in 13 drugih držav, z veliko več, da pridejo. Robocoin ima 6 Bitcoin bankomatov, ki delujejo po vsej ZDA. Šest Bitcoin stroji lahko ima $ 500,000 vredno bitcoins!

 Vir: latimes

Sorodne novice


Post Bitcoin

Svetilnik Mike Hearn bi lahko močno izboljšal Bitcoin

Post Bitcoin

3 Varni načini za varno shranjevanje bitkoinov

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: ABC-ji BTC (Q-U)

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Coin Brief: Bitcoin VeriCoins, IBM-ovi Internet stvari, Syscoin proti Moolah, Bitlendingclub in Bitcon

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin rezerve na 104%

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Lawsky Outlines Revidirano BitLicense, GAW sproži Paycoin in še več

Post Bitcoin

Je Bitcoin Anonymous? Tukaj je popoln odgovor

Post Bitcoin

Kako lahko Bitcoin pospeši ali omeji Fiatovo inflacijo

Post Bitcoin

6 Restavracije, ki sprejmejo Bitcoin

Post Bitcoin

Povzetek kovancev za kratkoročne tedenske bitkeinske cene: 21. in 27. september 2014

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročne tedenske borze za kovance: 31. avgust - 6. september 2014

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics in Gavin Andressen