Bitcoin sprejel: eBay integrirati Bitcoin s Paypalom! | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin sprejel: eBay integrirati Bitcoin s Paypalom!

Bitcoin sprejel: eBay integrirati Bitcoin s Paypalom!

Bitcoin se je vedno bolj priljubljena v zadnjih letih. Obstajajo varnostni pomisleki narašča, vendar če obstaja ena z možnostjo, da to ugotovite in spopadanje z njimi je paypal in ebay. Ebay se razmišlja, da bi svojim strankam, da uporabljajo Bitcoin kot obliko plačila za tako PayPal in eBay. Podjetje je še, da bi odločitev in podjetje čaka potrebno okvir, da se jasneje preden zadnji poziv. Prihajajoče mesec ebay ZDA in ebay UK bo svojim strankam prodati in kupiti bitcoins prvič. Ebay CEO John Donahoe je bil naveden pravi, "da je vredno omeniti, da je nihče drug ustvaril še paypal, saj je ustvaril paypal, in da je zato, ker plačilo in trgovina postajajo ena stvar."

John Donahoe, eBay CEO povedal delničarje na letnem srečanju v San Jose v Kaliforniji, da je podjetje aktivno razmišljajo o vključevanju paypal z Bitcoin. Delničar je g Donahoe o bitcoins potencialno vlogo v svetovni trgovini je, da je odzvala z besedami, da bi digitalna valuta igrajo pomembno vlogo v prihodnosti. To ni prvič, Donahoe je komentiral interesom družbe na Bitcoin, prejšnje leto Donahoe izjavil, da bi se Bitcoin možnost plačila dodan paypal.

Ker Donahoe ni mogel predstavljate, kako natančno bi Bitcoin biti mainstream tehnologijo, je predlagal, da bi ebay razmisliti neposredno sodelovanje z digitalno valuto. Donahoe ni edina oseba za podporo Bitcoin. Predsednik David Marcus je bil naveden pravi, da je bil ljubitelj digitalne valute.

Kljub Bitcoin niso vključeni kot obliko plačila ebay je videl nekaj digitalne valute na svoji spletni strani. Kategorija vitual valuta je bil dodan aprila prek spletne tržnice. Odsek omogoča uporabnikom, da prodajajo in kupujejo digitalne valute, rudarsko strojno opremo in tudi rudarskih pogodbe. Ebay preselil ustvariti plačilo digitalno valuto, da bi se vključujejo Bitcoin kot eno od redkih možnosti, da je bila v skladu s patentno prijavo, ki jih družba napolnjena decembra 2011. Ker paypal se sooča s hudo konkurenco ebay ne sprejema Bitcoin ali drugih digitalnih valute kot obliko plačila.

Polnilni z ZDA vrednostnih papirjev in Exchange Commission (SEC), ebay šteje Bitcoin kot potencialnega konkurenta na paypal. Medtem ko bi se stroški za paypal giblje od 2-3% za obdelavo transakcij, ki uporabljajo Bitcoin plačila je z zanemarljivimi pristojbin, kot bi njihovi prenosi izvedejo tudi, ne da bi banke ali klirinške hiše.

Paypal imam možnost biti zaupanja vreden Bitcoin denarnico, v kateri bi bili kupci pripravljeni plačati dobro Bitcoin denar za take storitve. Uporabniki Bitcoin ne bi smel voditi svoje celotne prihranke Bitcoin spletu, tako kot na način, da ne bi obdržali svoje celotne življenjske prihranke v svoji denarnici. Cena Bitcoin je sprejela zadetek v zadnjem času, ko je japonski MtGox dal zamrznitev umikov strank. Vendar stranke špekulirajo, da se valuta oversold.

Vir: coindesk 

Sorodne novice


Post Bitcoin

Dnevno poročilo o bitkiinu: romska bitkainska utemeljitev, dominika, ki prejema bitkoin in več

Post Bitcoin

BetChain postal prvi Bitcoin Casino, ki ponuja najnovejše Free Spins petkovske promocije

Post Bitcoin

Rastoče sprejemanje Bitcoin: 6 načinov uporabe BTC

Post Bitcoin

Analiza: Bitcoin Cena Breaks $ 600

Post Bitcoin

Zakaj se Bitcoin strokovnjaki ne bojijo 51% napadov

Post Bitcoin

Analiza cene Bitcoin: nadaljevanje bočnih ukrepov

Post Bitcoin

Kako lahko Bitcoin pospeši ali omeji Fiatovo inflacijo

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics in Gavin Andressen

Post Bitcoin

Bitcoin je v mehurju, in tukaj je, kako se bo zrušil - CNBC

Post Bitcoin

Bitcoin je pojasnil v 3:30 minutah

Post Bitcoin

Bitcoin Country! Top 10 narodov, ki radi BTC

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoina: Brazilija pravi, da je preveč zgodaj za uredbo o bitkiinu, Charlie Shrem, ki je bil izrečen na 2 leti v zaporu