Coinbase proti Btc-e proti BitStamp - najboljši kraj za nakup Bitcoins | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Coinbase proti Btc-e proti BitStamp - najboljši kraj za nakup Bitcoins

Coinbase proti Btc-e proti BitStamp - najboljši kraj za nakup Bitcoins

Navzgor Bitcoin trend je resnična in definitivno tukaj, da ostanejo. Veliko ljudi po vsem svetu, so radovedni, ta digitalni valuti. Če načrtujete, da vlagajo v poslovnih Bitcoin in so radovedni, kaj je najboljše mesto za nakup Bitcoins, ta članek je za vas.

Zaradi priljubljenosti Bitcoin je, več trgovalne platforme so na voljo za vsakogar, da trgovino bitcoins spletu. Vendar pa to pomeni, da je težko za newbie izbrati, katera je najboljša možnost. Dobra stvar, obstajajo posebne izmenjave, ki jih dajanje vse, kar ima, da bi imeli bolj učinkovit sistem. Danes so glavne izmenjave so Coinbase, BTC-E in BitStamp. Če želite vedeti, kateri izmed njih vam lahko ponudi več prednosti, berite naprej in izvedeli več. Še vedno sprašujete, kaj je najboljše mesto za nakup bitcoins? Nadaljujte z branjem!

Najboljši kraj za nakup Bitcoins

Coinbase - Dejstva morate vedeti: 100 $ = $ 98,85 = 0.2213BTC

OPOMBA: Coinbase ni več najboljši prosim za nakup Bitcoin - To je CoinMama (Visoko remcommened). Bomo napisali o tem kasneje!

Ustanovljen je bil 20. Junija 2012, Coinbase je zasebno vodeno podjetje s sedežem v San Franciscu. Poleg ponuja mobilni Bitcoin storitve, ki jih ponuja spletna storitev, ki temeljijo na njegovih strank. To je pogosto poimenovan kot PayPal v Bitcoin omrežju, ker imajo svojim uporabnikom, da se ukvarjajo z družbo namesto mreže. Ko gre za takse, družba stroški samo 1 odstotek pristojbina za vsak prenos, Bitcoin do dolarjev in obratno. Danes je že zbrali preko 31 milijonov $ iz različnih pomembnih vlagateljev. Imejte v mislih, da je Coinbase na voljo samo za prebivalce ZDA.

The Truth About BTC-E 100 $ = $ 98,8 = 0.2283BTC

BTC-E je drugo priljubljeno ponudnik storitev v omrežju Bitcoin. Ustanovljen je bil julija 17. 2011, je na osnovi Evropa podjetje. Menjalni tečaj za Bitcoins je cenejši v BTC-E. To je svetovni storitev, ki zaračunava 1 odstotno provizijo za vsak nakazilom. Za vsako transakcijo, ki jih opravlja svojim uporabnikom, je družba zaračunava 0,2-odstotno provizijo. To ponavadi traja 7 do 10 dni za prijavo in preverjanje, pa je trgovanje običajno izvrši takoj.

Kako O BitStamp? $ 100 = $ 84,575 = 0.1902BTC

Rojen leta 2011, BitStamp je ponudnik storitev s sedežem v Veliki Britaniji. V primerjavi z BTC-E, menjalni tečaji na BitStamp so ponavadi dražji. To je izmenjava po vsem svetu, ki sprejema različne plačilne oblike, vključno z mednarodnim bančnim nakazilom, banke EU, AstroPay in Ripple. Šteje se, kot najstarejši trgovalna platforma v poslovnem Bitcoin. Glede na količino svojega posla, je trgovanje pristojbine običajno gibljejo med 0,2 odstotka in 0,5 odstotka.

Zdaj, kdo je zmagovalec?

Za več udobja in varnosti, je Coinbase šteje najboljša izbira in najboljše mesto za nakup bitcoins. Če želite odpreti račun Bitcoin, se lahko zanesete na tem ponudnika storitev. Kot podjetje, Coinbase ponuja state-of-the-art tehnologijo ponuditi vam mir uma. Tako kot vse druge izmenjave, morate zaupati varnostnih ključev v podjetju. Šteje se, varno ponudnik storitev Bitcoin, saj je v skladu z zveznimi in državnimi predpisi, poleg dejstva, da se zanaša na podporo številnih pomembnih vlagateljev. Biti najboljše mesto za nakup Bitcoins, vam omogoča, da vlagajo majhne količine.

Ker je postal sedanji trend v virtualnem svetu dandanes, Bitcoin ima moč, da postane velika sila v finančni industriji. Z izbiro najboljše izmenjavo ali Bitcoin denarnico, boste lahko dobili najboljše iz tega denarja za izdelavo priložnost. S sklicevanjem na najboljše mesto za nakup Bitcoinsor izmenjavo bitcoins na spletu, boste imeli priložnost, da veliko količino denarja na spletu.

Foto: 99bitcoins.com

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin je zdaj na Bloomberg in Yelp!

Post Bitcoin

Kako varnostno kopirati Bitcoin denarnico (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

Kaj je 51% Attack - Poenostavljeno vadenje Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Price se spreminja z evropskim negativnim interesom banke

Post Bitcoin

12 super Bitcoin Memes

Post Bitcoin

Bitcoin v letu 2014: Ups in downs leta

Post Bitcoin

Pojasnjene bitkeinske pristojbine - Ali je transakcija Bitcoin dejansko brezplačna?

Post Bitcoin

Dnevno poročilo o kovancih: Blockstream, udobne igre, uredba o bitkiinu in tožbe v Floridi

Post Bitcoin

Pravilna Bitcoin Analiza cen: Uvod v USD za vrednotenje BTC

Post Bitcoin

Bitcoin Charts - Kaj so, kako uporabljati BTC Charts

Post Bitcoin

Zakaj se Bitcoin strokovnjaki ne bojijo 51% napadov

Post Bitcoin

Je Bitcoin Anonymous? Tukaj je popoln odgovor