19 milijonov dolarjev za BTC se je začelo z avkcijo v Avstraliji - Bitcoin Reacts! | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

19 milijonov dolarjev za BTC se je začelo z avkcijo v Avstraliji - Bitcoin Reacts!

19 milijonov dolarjev za BTC se je začelo z avkcijo v Avstraliji - Bitcoin Reacts!

Avstralija je treba kmalu poimenovali "Bitcoin dražba kralj", kot $ 19 milijonov vredno BTC se zdaj prodajajo, v kaj se pričakuje, da bo, zelo sporna javna dražba. ZDA maršali Service imelo največji Bitcoin dražbi lani, kjer štirje zmagovalci odšel z $ 14M vredno BTC. V Bitcoins so zasegli od zdaj propadli nezakonitega spletnega trgovanja z drogami družbe, Silk Road.

Avstralski Bitcoin dražbi je rezultat največjega BTC zasega v zgodovini države. Bili so velikosti od zasebnika in BTC investitor obtožen sodeluje v trgovini z drogami v EU. Tržna Bitcoin se je odzvala pozitivno na novice; streljanje BTC cene na najvišjo vrednost pred dvema letoma.

Na dražbi je bil objavljen maja 3o, 2016 z zbirko 24,518 BTC v vrednosti $ 19 milijonov v času objave. Enotna cena Bitcoin skoraj dvakrat več od zadnjega trenutka BTC dražba je bila pomoč. Na dražbi v ZDA privabil rekordno število vlagateljev, vendar nismo prepričani, da se bo zgodilo tokrat zaradi povečanja vrednosti in špekulacij na trgu Bitcoin.

Binarni finančni, s sedežem v Silicijevi dolini Bitcoin nakup storitev je edino podjetje ali oseba, ki je uradno izrazila interes za konkurenčni. Dva izmed največjih zmagovalcev iz šerifov storitev ameriške Bitcoin dražbi, so itBit in Pantera Capital rekel oni, ki ne sodelujejo, brez navedbe razloga ali razlogov za sedela.

Še naprej bomo sledili avstralski BTC dražbo, kot tudi reakcije Bitcoin trgu do nje in poroča, da vama kasneje. Ostani melodijo!Biti poštenEna stvar, ki sem jih želel govoriti o tej novi blog, je dejstvo, da sem se vključujejo affiliate povezave v mojih mnenj in rad bi obravnavala zakaj delam, da kaj to pomeni za vas kot bralca in kaj to pomeni ko navajajo, da sem kar pošteno in pravično oceno.

Jaz to mesto, ker sem iskal na vrsto mest sem preučil v zadnjih nekaj mesecih in so videli nekaj drugih ljudi, začeti vodnikov, kot je ta. Bil sem zgrožen raven oglaševanja, prevare in samo vprašljivo pregledov sem bral.

Odločil sem se, da bom ustvaril vodnik vrste, kot dobro in da bom deliti najboljše od najboljših lokacij, ki sem iskanju na internetu in ga sproti dopolnjuje z najnovejšimi podatki, katera mesta so še vedno iskren, še vedno plačujejo in katere spreminjajo način, kako stvari narediti.

Dodam affiliate povezave na moje kritike, ker mi pomaga plačati za moje stroške delovanja te strani. Prav tako mi rahlo malo nadomestila za moj čas za delitev ta navodila z drugimi. Ti pa ne vpliva na moje kritike. Nikoli ne imeti za prijavo z mojo povezavo, ampak v tem, da mi daje manjši hvala in mi pomaga, da to, kar delam.

Če sem naletel na spletno stran in začeli pregled in da je smeti bom, da vam povem, da je smeti. Jaz sem že pisal nekaj pregledi sedaj, ki niso zelo prijazni in jasno opozarjajo na vprašanja o spletnih mest, programov ali programske opreme, ki sem prenesete in poskuša za vas bralce.

Vi kot uporabnik ne bi bilo treba uporabiti svoje affiliate povezave. Spodbujam vas, da se prijavite, ki jih uporabljajo, čeprav, ker so komaj nadomestilo me za moj čas, porabljen za pisanje teh pregledov. Lahko vam tudi zagotovim, da včasih bom objavili ocene, ki niso žareče o različnih stvareh sem iskanju na internetu.

Upam, da si bo še naprej se mi pridružil na tej poti, kot sem razširiti ta stran vsebuje tudi več pregledov in mnenja. Jaz sem tudi upal, v bližnji prihodnosti, da se omogoči glasovanje uporabnikov na straneh, tako da boste lahko videli, kaj vaši kolegi menijo, kot dobro.

Hvala!

Mike

PS
Če imate kakršne koli povratne informacije, prosimo, ne oklevajte, da komentar ali uporabite kontaktni obrazec na moji strani, da stopijo v stik! Jaz bi rad slišal od tebe.


Velike vlade bodo zdrobile bitkoin, a jih ne bodo ubile - ForbesNa žalost za Bitcoin navdušence, dan Bitcoin nadomešča nacionalne valute ne bo nikoli prišel. Big vlade imajo moč, da zdrobimo Bitcoin preden jih Bitcoin drobi.

Kljub temu, digitalna valuta ne bo izginila. Tehnologija za to je preveč močan, da se nadzira velike vlade. Bitcoin se bo vrnil nazaj v svojo staro vlogo: zbirateljske valuto za ljubitelje tech zdrava pamet.

Pohvala, ki jo: Panos Mourdoukoutas


Investitor Billarda Howard Marks pravi, da kriptokularnosti niso resnične - Business InsiderHoward Marks, milijarder investitor in ustanovitelj hrast Capital Management je ostal neomajen o svojem stališču glede cryptocurrencies kot Bitcoin, eter in drugi: "Ti nisi pravi."

"Nekateri ljudje si želijo špekulirati o digitalni valuti za dobiček," je zapisal. "Drugi želeli dati nekaj denarja v teh to-dan-donosna pojavov ne tvegate manjka. Ampak oni ne pravi! "

Pohvala, ki jo: Howard Marks


Sarah Blincoe govori o Bit Drop prostem bitkuinu za 70.000 prebivalcev DominikaVodja projekta Sarah Blincoe govoril s Seanom o "The Bit spusti," brez primere prizadevanj za distribucijo brezplačno Bitcointo prebivalci celotnega državnega naroda. Digitalna valuta bo znižala na majhnem otoku Dominica na Pi dan (marec 14), 2015, s pomočjo Coinapult (distribucija SMS) in Cryptocurrency mreža College (izobraževanje), med drugim.

Bit Zbrišite
Web:

Http://letthebitdrop.com/

Twitter:

Kontakt:
Donate: 16J8UAn5wNiCRLYkfkSZsAtWN3SG1VD7tp

Sorodne novice


Post Bitcoin

Argentina Bitcoin Exchange Izgubljeni bankovni računi

Post Bitcoin

Prvi sklop bitkoin bankomatov v Los Angelesu ta teden

Post Bitcoin

Bitcoin v letu 2014: Ups in downs leta

Post Bitcoin

Bitcoin je v mehurju, in tukaj je, kako se bo zrušil - CNBC

Post Bitcoin

Povzetek kovancev za kratkoročne tedenske bitkeinske cene: 21. in 27. september 2014

Post Bitcoin

Bitcoin poučuje libertarje vse, kar ne vedo o ekonomiji - The Washington Post

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin rezerve na 104%

Post Bitcoin

Zmagaj USB rudar 100% brezplačno - Mine Bitcoin Litecoin Dogecoin od doma!

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics in Gavin Andressen

Post Bitcoin

Storitve trgovcev z bitkoinami in podjetja za denarno stor

Post Bitcoin

Vrednost Bitcoin: narava in izvor denarja

Post Bitcoin

2018 Napovedi: Bitcoin Will Crash-CTech