Alibaba IPO odgovoren za bitkoin crash! | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Alibaba IPO odgovoren za bitkoin crash!

Alibaba IPO odgovoren za bitkoin crash!

Alibaba IPO in Bitcoin Crash

Če ste vložili v Bitcoin, bi morali biti bedak, da pogled na vaše Bitcoin denarnico in ne kričati "OMG, je Bitcoin strmoglavilo;" še posebej, če ste kupili svoje bitcoins v območju 600 $. Novi val podjetja sprejemajo Bitcoin kot plačil (veliki tiste na to) niso olajšali navzdol spiralo cen Bitcoin na dnevni osnovi. Po Alibaba je prejšnji teden izdal svoj IPO, Bitcoin cenah začeli videti kot poklic smučar gremo po slop na 500 kilometrov na uro. To je pripeljalo nekaj Bitcoin vlagateljev tam vprašati; je Alibaba IPOto kriv za trenutno Bitcoin nesreči?

Alibaba IP Vs Bitcoin Crash

Alibaba šel javnosti s svojim IPO prejšnji teden, in še preden se finančni analitiki zagon po vsem svetu so se kliče To je najdražja in donosen "IPO v zgodovini New York Stock Exchange. IPO ni razočaral. To se je začela ob 49 $ na delnico, in trdil, naslov za največje svetovne IPO v zadnjih pomnilnik. Več o Alibaba / IPO. Od takrat so se medijske pozornosti Bitcoin pridobivanje dissappeared odhodu Bitcoin vlagatelji, ki stojijo na mrazu, tako kot Mt.Gox Bitcoin exchangedid pred nekaj meseci! Bitcoin crashedas a rezultate pomanjkanja medijske pozornosti.

Torej je Alibaba IPO, da je odgovoren za Bitcoin nesreči? Alibaba je vroče IPO javnost nekaj z Bitcoin je 50% + vrednost izgubil v samo nekaj mesecih. Vendar pa obstajajo številni drugi dejavniki so prispevali k Bitcoin gotovino. Za eno, smo lahko ogledate na konstanten masni odprodaje s strani Bitcoin trgovce. Razprodajo lahko posledica vlagatelje, ki želijo vlagati svoj denar v Alibaba IPO; ki je najbolj vročih zalog in naložbena priložnost zdaj.

Trendi razprodajo nadaljuje, saj po eno Bitcoin cena ali vrednost dosegla $ 450 Bitcoin miningoperations ustavilo. Bitcoin rudarji so samo ne tako zanima več, ker je njihova pozornost preusmerila proti "naslednja velika stvar," Kateri je žal za Bitcoin, je Alibaba je IPO. Vem, da bom dobil bash jih Bitcoin fanatika in odvisnikov za to, ampak realnost je trenutno Bitcoin crashis začetek konca Bitcoin kot virtualni trenutno, po mojem mnenju!

Nisem sam, vendar po mojem trditvi, da je Alibaba je IPO krivi za Bitcoin se dogaja hitreje, kot je Boeing 777, ki so izgubili oba njegovih obročev na 36.000 metrov. Ian Worrall, predsednik in izvršni direktor Sembro razvoj predlagal tudi, da je Bitcoin je padec cen zaradi prve javne ponudbe e-poslovanje velikan Alibaba je (IPO). Tukaj je tisto, kar je imel za povedati:

"Ugotovili smo, da so številni veliki Bitcoin vlagatelji iz Kitajske in Evrope so zapustili svoje položaje v Bitcoin postaviti v Alibaba IPO," Worrall rekel Bitcoin Magazine. "Če Alibaba ostaja močna in še naprej raste v vrednosti, morda ne bomo videli ta denar teče nazaj v trg Bitcoin dokler" udarec "v pojavi gospodarstvo."

Torej, kaj mislite? je začetna javna ponudba Alibaba je kriv za sedanje Bitcoin nesreči? Ali je čas za vlaganje v Bitcoin ali smetišče vse skupaj?

Sorodne novice


Post Bitcoin

Evropska komisija bo nadaljevala uredbo o bitcoinu

Post Bitcoin

Bitcoin Adoption: napredovanje med top 100 spletnih strani

Post Bitcoin

Svetilnik Mike Hearn bi lahko močno izboljšal Bitcoin

Post Bitcoin

5 Izzivi, ki se trenutno soočajo z Bitcoinom (po mnenju Mikea Hearna)

Post Bitcoin

Grafikon tržne vrednosti Bitcoin - podatki o živih izmenjavah

Post Bitcoin

Prehodi AsiaCoin do dokaza o deležu

Post Bitcoin

Pravilno Bitcoin Analiza cen 1. del: Metodologija

Post Bitcoin

Ne smemo poskušati prilagoditi bitkoina obstoječim pravnim strukturam

Post Bitcoin

Bitcoin Foundation odbor volitev: Jim Harper, Olivier Janssens ali Ali je še pomembna?

Post Bitcoin

Dnevno poročilo o kovancih: Blockstream, udobne igre, uredba o bitkiinu in tožbe v Floridi

Post Bitcoin

Storitve trgovcev z bitkoinami in podjetja za denarno stor

Post Bitcoin

Deflacija 1. del: deflacijska narava bitkoinske cene