Kako sprejeti Bitcoin Donacije na vašem blogu | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako sprejeti Bitcoin Donacije na vašem blogu

Kako sprejeti Bitcoin Donacije na vašem blogu

Sprejmi Bitcoin donacije

Ste pred kratkim slišali za nov sistem se imenuje Bitcoin? Bitcoin je mogoče opredeliti kot novi digitalni valuti, ki je bila uvedena na spletu. Digitalna valuta je učinkovit in varen način plačevanja na spletu. Programske opreme odprte kode je varna pot do plačila. Lahko se uporablja na različnih platformah za spletno stran na primer igre na srečo, kjer je Bitcoin postala priljubljena transakcija enota. Kako sprejeti Bitcoin donationsis eno od vprašanj veliko webmastere se sprašuje. Sprejem Bitcoin kot donacijo je zagotovo zelo pomembno za webmastere zdaj bolj kot kdaj koli prej, saj vedno več ljudi seli v spletnih plačil.

Sprejmi Bitcoin Donacije - Kaj je to?

Veliko tech zdrava pamet posameznikov, ki so že preusmerila na uporabo Bitcoin kaj pa tisti, ki ste še novi v ideji? Nov trend, ki se je pred kratkim vzmetena je v zvezi z Bitcoin donacije. Kako sprejeti Bitcoin donationson spletu? Toliko vprašanj in ste zapustili clueless tako da tukaj je nekaj nasvetov, ki vam pomagajo pri oblikovanju Bitcoin donacije. Ta inovativni koncept sprejema denar pomaga, da bi po vsem svetu plačila hitro, varno in enostavno. Obsega tehnologijo peer-to-peer, ne da bi ga nadzoruje osrednji organ ali bank. Če ste ravnanje mesto, kjer se donacije lahko sprejeli nato s pomočjo Bitcoin, proces postane relativno enostavna.

Kako Sprejmi Bitcoin donacije?

Sprejmi Bitcoin donationsin obliki Združene države dolar (USD), evrih ali kateri koli drugi obliki gotovine v standardnem tečaju. Trenutno obstaja več kot 12 milijonov Bitcoins v obtoku, kjer je večina uporabnikov sestavljajo poslovnežev. Večji mediji so že preiskuje naraščajočo priljubljenost Bitcoin donacij. Uporaba različnih učinkovitih orodij, ki pretvarjajo plačil v Bitcoin valuto, vse, kar potrebujejo, je razširitev Bitcoin.

Bitcoin Darovanje Orodja

1. Donacije spremenljivih zneskov se lahko izvede z uporabo povezave slike, ki podpira Bitcoin povezavo in posebno donacijo. Bitcoin QR codeimage lahko postavite na vašo spletno stran, ki prav tako omogoča uporabnikom, da se donacije uporabljajo svoje pametne telefone. Za zagotavljanje Bitcoin darovanje je pomembno ohraniti varno okolje.

Opomba: Ustvarjanje Bitcoin gumb darovanje za vašo spletno stran / blog. Ko ste se prijavili boste kar Bitcoin gumb za prispevke in Bitcoin QR kode sliki dodate na vašo spletno stran. Jaz bi priporočal dodal tako za udobje. Darovanju gumbi, Bitcoin naslov, in QR koda slike videti takole:

Znotraj tega QR koda je Bitcoin naslov, ki izgleda takole: 16qT2iLQ7d5MiEkKWYau6mfRNHUFZ3NzHz

2. Za sprejem Bitcoin donacije na mestu, potem nadomestni možnost je lahko v obliki darovanja števec. S postavitvijo podarili doslej "nalepko na vaši strani, kot del kampanje. Etiketa lahko kažejo na časovni okvir in standardni znesek za darovanje uporabniki želijo postaviti. Košarica vtičnikov more biti popoln odgovor na vaše vprašanje, kot tudi.

Opomba: Uporaba blockexplorer.comto dobili Bitcoin darovanje števec. Imajo navodilom. 

3. Gumbi plačila neposredno dodati Bitcoin transakcije na vaši strani. Gumb za plačilo v bistvu odpira prekrivanja, ki jih je mogoče nadzorovati, dokler je bilo plačilo prejeto. Plačilni strani, ki so podobne gumbe neposredno sprejme uporabnika na spletni posebni strani plačila. Plačilni iframes posebej obdelati plačila neposredno, brez odpiranja pojavnih oken.

Medtem ko poskuša razumeti Bitcoin donacije, se morate prepričati, da je vaša stran varna! Standardna spletna stran varnosti poudarja potrebo po posedovanju popoln nadzor nad transakcijami, ki. Bitcoin naslov se lahko nanj pozorni pri objavi, ki lahko usmerja denar na drugo domeno. Če želite vedeti, kako sprejeti Bitcoin donationsand varovati vsako plačilo, nato pa izkoristiti potrdila HTTPS, ki zakonito ščiti vaše spletne strani od nesrečnih dogodkov.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: ABC-ji BTC (Q-U)

Post Bitcoin

Vplivi Bitcoin na sistem D - Sence gospodarstvo

Post Bitcoin

Dnevno poročilo o kovancih: Blockstream, udobne igre, uredba o bitkiinu in tožbe v Floridi

Post Bitcoin

Bitcoin v Mainstream delu 1: Švicarski Bitcoin raziskovalni dokument

Post Bitcoin

12 super Bitcoin Memes

Post Bitcoin

Poročilo o ceni na kratko o tednih Bitcoin: 28. september 2014-4. oktober 2014

Post Bitcoin

Analiza cene Bitcoin: nadaljevanje bočnih ukrepov

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics in Gavin Andressen

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Coin Brief: Bitcoin VeriCoins, IBM-ovi Internet stvari, Syscoin proti Moolah, Bitlendingclub in Bitcon

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: ABC iz BTC

Post Bitcoin

OP-ED: Potrebujemo več profesionalizma na trgu bitkoinskih analiz cen

Post Bitcoin

Bitcoinova prihodnost je odvisna od vas