Zakaj China Crushed Bitcoin - Forbes | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Zakaj China Crushed Bitcoin - Forbes

Zakaj China Crushed Bitcoin - Forbes

Bitcoin je buzz je odšel, za zdaj. Zdrobljen ga je težko roko intervencijo kitajske vlade, ki je za razmislek navdušenje vlagateljev za digitalno valuto....

Izklop ICOS in izmenjave cryptocurrency v celoti, kot je Kitajska počne, presega tradicionalne ureditve. To postavlja pod vprašaj sam legitimnost Bitcoin in njegove možnosti za pridobivanje široko sprejeli kot mediumof izmenjavo, sredstva in sredstva različnih plačil. Če želite postati denarja, ki je, tako kot nacionalne valute.

Pohvala, ki jo Panos MourdoukoutasZakaj bi investitorji prezrli kriptokovno obtožbo - InvestopediaVidel sem dovolj cryptocurrency zgodbe v zadnjih nekaj tednih, da mi je trajalo vse življenje, še posebej o Bitcoin. Bitcoin ni hranilec vrednosti, in to ni smiselna naložba kandidat. Bili ste opozorjeni!

Bitcoin ni valuta, to ni hranilec vrednosti in to zagotovo ni vredno naložbo. Cryptocurrencies so 2017 različica nizozemskih tulipanov, čiste in enostavne.

Pohvala, ki jo: Landon D. Whaley


Zakaj online igre na srečo lahko uporabijo malo kriptocurrency za rast še večRevolucionarnih tehnologij. To je tisto, čemur pravimo, da vse, ki se pojavi, in se zdi, novega za nas. Spletne igre je bilo všeč, da je, in zato je Bitcoin. Ti dve storitve imajo to dejstvo skupnega, vendar pa to še ni vse. Očitno, po mnenju strokovnjakov, ki radi napovedujejo stvari, plačila Bitcoin lahko hitro postane spodbuda, da needsto spletnih iger na srečo postal še močnejši in privlačen za igralce.

Teorija je vse tam, ampak zakaj ni to dogaja v resnici? No, glede na Forbes sodelavec, ki je pred kratkim udeležila konference igranje na Nizozemskem, v Amsterdamu, obstajata dva glavna razloga, ki ga pojasnjujejo: podjetij na spletu, igre na srečo ne želijo ali potrebujejo nadzor iz regulatorsand, tudi igralci niso prosi za to.

Vendar pa se lahko situacija drugačna za novince, industrije povzpetnikov, saj že morajo zaprositi za identiteto igralca, da bi preprečili sumu pranja denarja ali drugih prevar. Obstaja nekaj imenikov, kot Bitcoin Seznam Gambling mem je ali Bet s Bitcoin, kjer boste našli mesta za Gamble.

Konec koncev lahko Bitcoin šteje idealno digitalni igralniški čip, saj je takojšnje, nepovraten in tudi zasebno. Seznam koristi za območja z igrami na srečo, ki želijo sprejeti cryptocurrency je ogromno: lahko pomaga na spletni strani držav, ki Visa, MasterCard in PayPal, ne more doseči dosegla, na koncu epizode prepovedane ali blokiranih trgovec kategorije kod, kot tudi embarga ali zaplembe iz gospodarstva in odpravo dragih trgovskih bremenitve med mnogimi drugimi prednostmi.

Prepričani smo, da te nove možnosti se bo za izboljšanje igralnih stranke izkušnjo in voziti novega prometa na spletne strani, ki jih preprosto moramo zavedati, da. Prej, tem bolje.

Via forbes.com


Kopija Moj Dirty Little Bitcoin Secrets GiveawayJunijsko giveaway je na njegov način!

Prejšnji mesec je izdalo bil nor in upajmo, da bomo lahko to top ta mesec. V današnjem izdalo smo deliti 2 kopije naše e-knjigi "My Dirty Mali Bitcoin Secret". Knjiga v bistvu opisuje zgodbo 99Bitcoins in kako je spletna stran uspelo ustvariti več kot 5.000 $ vsak mesec iz industrije Bitcoin, prebral o tem tukaj.

Če ne želite, da bi dobili svoj izvod knjige ali če ste že lastnik, lahko trdijo, namesto 22 €. In najboljša stvar pri tem tekmovanju, je, da ne obstaja le en zmagovalec - dve osebi dobili zahtevku to nagrado.

Tekmovanje je lepo naravnost naprej:

  1. Odgovorite na preprosto vprašanje, da dokaže, da ste človek
  2. Vpišite vaš e-poštni naslov, da se naročite na 99Bitcoins
  3. Kliknite na povezavo v potrditvenem e-pošti vas bomo poslali
  4. Ti si se!

Imejte v mislih, da ko vnesete e-poštni naslov, ki ga dejansko naročite na poštni seznam 99Bitcoins "- to pomeni, da bodo dobili posodobitve blog približno dvakrat na teden. Mi skoraj nikoli poslali promocijsko stvari in lahko odjavite kadarkoli, tako da izbira je vaša.

Po vnosu preveriti, ali ste prejeli navodila.

Če ne morete najti naš e-poštni poskusite preverjanje spam mapo, kot je morda po nesreči je prišel. Če uporabljate Gmail, poskrbite, da povlečete e-pošto na zavihek "Primarni", če je padel v "Promocije" zanka "- na ta način ne boste zamudili, če bomo poslali e-pošto, ki ste zmagali (ena od preteklih zmagovalcev ni prejel nagrado, ker ni odgovorila na naše zmagovalne e-pošte).

Ne pozabite, -če ste zmagali, bomo emailyouat ta naslov, če ne bomo spet slišati od vas v 48 urah gremo na naslednjo osebo v skladu.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Silk Road Auction in Impact on Bitcoin Price

Post Bitcoin

6 Restavracije, ki sprejmejo Bitcoin

Post Bitcoin

5 Metode za nakup Bitcoin s PayPal Takoj v letu 2018

Post Bitcoin

Mt. Gox prodaja blagovno znamko Bitcoin

Post Bitcoin

Kako kupiti Ethereum - vodnik za hiter začetek

Post Bitcoin

Bitcoin rudarstvo je lahko bolj donosno kmalu

Post Bitcoin

Investitor, ki je poklical zadnji dve glavni nesreči na trgu, pravi, da je bitkoin mehurček - CNBC

Post Bitcoin

Google Adsense Alternative za Post Bitcoin Faucet Apocalypse

Post Bitcoin

Hack: nakup Bitcoins z Paypal-om preko kroga (samo ZDA)

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: MNO iz BTC

Post Bitcoin

Je Bitcoin Legal? Pravni status Bitcoin po državah

Post Bitcoin

Ashley Madison pušča: kaj storiti, ko se soočiš z Bitcoin izsiljevanjem