Zakaj so bitkoin vlagatelji kot kolekcionarji žigov - The Sidney Morning Herald | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Zakaj so bitkoin vlagatelji kot kolekcionarji žigov - The Sidney Morning Herald

Zakaj so bitkoin vlagatelji kot kolekcionarji žigov - The Sidney Morning Herald

Bitcoin in vse večje število posnemovalcem fidgets ki temeljijo blockchain so krivi lažnega oglaševanja, ko se imenuje "cryptocurrencies". Oni so bolj kot "cryptostamps".

Bitcoin in njegove številne sprogs imeli nič od institucionalne podporo dejanskih valut ali celo fizično prisotnostjo in alternativne rabe zlata. Predstavljajo čisto manijo - cena narašča v prepričanju, da bodo tudi drugi ljudje še naprej staviti na ceno še vedno naraščajo.

Prepričanje, ali upamo, da bo vedno večji bedak želi kupiti naj se opravljajo s statusom Bitcoin je "omejena izdaja" - omejeno število se lahko proizvaja. Zaradi česar Bitcoin kupcev več kot zbiralci žigov - ali morda redkih numizmatiki.

Pohvala je byMichael PascoeZakaj je Bitcoin obsojen na neuspeh - moneygeekV tem blog post, boste natanko izvedeli, kaj Bitcoin je, in zakaj jaz osebno sem precej prepričan, da je obsojena na propad.. Jaz sem pripravljen iti v evidenci rekel, da Bitcoin bo crash. Prepričan sem o tem. To je v človeški naravi. Ampak tukaj je tisto, kar jaz ne vem - ne vem, kdaj se bo crash. Mnogi ljudje poskušali napovedati, kdaj se bo mehurčki na koncu, in najbolj klavrno propadla. To lahko traja mesece, celo leta. V tem času, bodo nekateri ljudje postanejo bogati, in me bo poklical bedak. Toda neizogibno, se bo vse končalo v solzah za veliko. Prepričajte se, da nisi eden izmed njih.


Zakaj je Bitcoin Stupid - gospod denar brkiNe, ne bi smeli vlagati v Bitcoin. Razlog je, da to ni naložba. Tako kot zlato, tulipanov čebulice, Beanie Babies, 1999 dotcoms brez upanja načrta izdelka...

Ko bo to vrsto nakupa, ki jih nikoli ne bi smeli storiti, ste špekulacij, ki ni koristna dejavnost... Vlaganje sredstev, nakup sredstva, ki dejansko ustvarja proizvode in storitve in denarni tok, za daljše časovno obdobje.

... Uporabnost Blockchain je glavna razloga ljudje uporabljajo za veliki neumna Bitcoin loteriji.

Blockchain je preprosto eleganten nova programska oprema izum (ki je odprtokodno in brezplačno za vsakogar za uporabo), medtem ko Bitcoin je samo en znan način, da jo uporabljajo.

Bitcoin je protokol izumil rešiti problem denar, ki preprosto ne obstaja v bogatih državah, ki je, če je večina denarja.

Če cryptocurrency ne vzlet, bo v obliki vladno podprta, kot novo "Fedcoin" ali "G20coin." Popolna anonimnost in vlada utaja ne bo ena od njenih značilnosti.

Pohvala je byMr Money brke


Zakaj je Bitcoin največja ponzijska shema v človeški zgodovini - LinkedinZgodba, ki so žrtve Bitcoin se prodajajo je, da zato, ker ne moremo zaupati vladne izdana valute.

To je popoln nesmisel. Da, lahko cena Bitcoin še podvojila ali celo štirikratno - zato, ker je njegova cena na osnovi čiste špekulacije, in te zgodbe se hranijo takšne špekulacije. Toda tržna cena Bitcoin je skoraj gotovo na neki točki, da crash in spali, tako kot je dot-coms storil, in iz istega razloga: ker je vse hype. In ne bo nihče obrniti, ko se to zgodi, ker nobena vlada ali banka in jo dopolniti; in ljudje, ki so hyping Bitcoin se bo vnovčil ven in se že dolgo ni več.

Bitcoin je izumil neznano osebo ali skupino, da se digitalna valuta... Tak sistem otežuje vlade, da pozna identiteto ljudi izmenjavi denarja, tako da je postala raj za pranje denarja, ki se ukvarjajo z drogami in korupciji. Razen njegove uporabnosti za kaznivo dejanje, Bitcoin ima velike pomanjkljivosti modela.

Z Bitcoin oskrbe omejeno in vedno ne dosega povpraševanja, namesto da deluje kot valute Bitcoin je špekulativna prazna sredstvo.

Prvič, vsak, ki ima dostop do Bitcoin geslo (ali zasebnim ključem) ima pooblastilo, da preživite Bitcoins Odkriva; izguba gesla pomeni izgubo vseh povezanih Bitcoins, brez zatekanja. Drugič, linearna rast v verigi blokov, ki sestavljajo Bitcoin ima za posledico eksponentno rast v izračunu, ki je potreben za obdelavo in preveri transakcije: transakcije, ki se uporabljajo, da se 10 minut, zdaj traja ure. Tretjič, z Bitcoin transakcije pristojbine lebdi nad 25 $, 5 $ plačilo sedaj stane 30 $. To očitno ni uporabna digitalna valuta.

Pohvala je byVivek Wadhwa


Zakaj Bitcoin bo šel tulipani - Finančni pregled"Na bolj temeljni ravni, moramo se sprašujem, zakaj Bitcoin sploh obstaja. Nobenega razloga. Mi lahko že trgovini skoraj vse, kar je pravno preko interneta in plačati za to na različne načine. To je hiter, enostaven, poceni in zelo varna. "

"Mi ne more napovedati propad vrednosti Bitcoin, čeprav se lahko dvigne za littlewhile daljše. Uvedba terminske pogodbe se trguje na borzi, lahko znak za začetek thisprocess. Daj to leto, morda manj. Bitcoin bo študija primera za economicsstudents, ki jih poučujejo o nerazumnega vedenja množice. "tehnologija hrbtenica je resnična in njegova vrednost za potrošnike, je resnično. In zato bo preživela. Bitcoin kot digitalna "valuta", ne bo.

Pohvala, ki jih Elmer Funke Küpper

Sorodne novice


Post Bitcoin

2018 Napovedi: Bitcoin Will Crash-CTech

Post Bitcoin

Bitcoinova prihodnost je svetla: padec cene in evolucija

Post Bitcoin

Spletni prodajalec ShopJoy uvaja Bitcoin način plačila

Post Bitcoin

Investitor, ki je poklical zadnji dve glavni nesreči na trgu, pravi, da je bitkoin mehurček - CNBC

Post Bitcoin

Roger Ver aka Bitcoin Jezus proti Hacker Nitrous - Glej, kaj se zgodi potem!

Post Bitcoin

Kako sprejeti Bitcoin Donacije na vašem blogu

Post Bitcoin

Dnevna trgovina: kupiti in prodajati Bitcoin

Post Bitcoin

Pregled aplikacije: Mycelium Bitcoin denarnica za Android

Post Bitcoin

Končno je preprost način za pošiljanje Bitcoina na Facebooku

Post Bitcoin

Trezor Bitcoin Safe Giveaway (100% brezplačno)!

Post Bitcoin

Bitcoin v Mainstream delu 1: Švicarski Bitcoin raziskovalni dokument

Post Bitcoin

Napredek Bitcoin 2.0 prinaša decentralizacijo do realnosti