Smrt Bitkoina - dnevno Reckoning | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Smrt Bitkoina - dnevno Reckoning

Smrt Bitkoina - dnevno Reckoning

To je zgodba mainstream mediji ne covering.And Millennials ne bodo dobili dopis, bodisi, preden bo prepozno.

Toda, zapomni si moje besede...

To je smrt Bitcoin...

Podobno kot pri revolucionarnih tehnologij sem naštetih zgoraj, bo Bitcoin opraviti standardni življenjski cikel razvoja... In verjamem, da bo vključevala hitro, pometanje uredbo vlade. Podobno nadzor pištolo, avtomobilsko zavarovanje, ureditev kibernetskega in več...

Vendar pa za razliko od večine teh drugih tehnologij, jaz ne mislim Bitcoin bo preživela to deathblow regulacije.

Pohvala, ki jo: Matt InsleySmrt Bitcoin - TradingViewGospe in gospodje, predstavljam očitno Smrt Bitcoin. Po naslednjem gladko pot do lune ali naslednjem potovanju, da recimo 5.000 $, 7.000 $ $ 10.000 (?) Bitcoin bo umrl nenadne smrti (in s tem veliko več). To bo točka, kjer se bo pohlep zmago nad razloga, da v trenutku, ko ves svet bo videl Bitcoin ne v naslednjih nekaj mesecih. Verjetno je novembra ali decembra, samo moje ugibanje.


Smrt Bitkoina in prihodnost kriptokultnosti - Iskanje alfaDo sedaj, razen izoliranih razmerah, niso bili uporabljeni cryptocurrencies za lažje poslovanje v mama in pop svetu. Te so bile špekulacije vozila, ki so sestavljena iz ljudi, ki jih je iz tega sveta hipnotiziran vodijo v cenah: $ 270 do $ 4700 v 8 mesecih. Predobro, da bi bilo res. Ovce, ki ga zvabila »Ne zamudite te" psihologije, ki so danes, in kupil in kupil....

Medtem ko čakamo na velikih finančnih prevzeti to gibanje, če ste lastnik nekaj Bitcoins, prodajajo jih zdaj, prosim. Koga briga, če ste zamudili nekaj priprav, dokler se ne zruši? 

Pohvala, ki ga je John Lohr


Prihodnost kovanega požaraKovanec Ogenj je bil zanimiv projekt mi je, da delo na v kratkem času, ki ga je bilo.

Imel sem veliko priložnost, da pišete o straneh, ki sem prihajajo čez na internetu v zvezi z Bitcoin in vam pomaga bralcem zaslužijo Bitcoins hitro in z lahkoto. Kot sem vedno piše te preglede sem začel razumeti svojo strast za Bitcoin in pisanje še bolj.

Kot tak sem upal, da se razširi, kar pišem o na kovancev Fire še bolj vključiti tudi podrobnejši pregledi, članke in še več.

Začetek pričakoval še veliko pregledov pipe, strani, kjer si lahko prislužite Bitcoins, ampak tudi jaz sem navdušena, da razglasi, da nameravam na pisanje še večje kose, poskus, da bi vas v zanki glede Bitcoin novice in pomagali vas obvešča.

Hočem ta prehod, da bi čim bolj udoben, tako sem uvaja nekatere nove elemente menija na vrhu strani, ki bo hitro vam omogočajo, da se premaknete med pipo kritike, novice in celotne krme objave na tej spletni strani.

Če imate kakršne koli misli, pripomb ali pritožb, prosimo, ne oklevajte, da pustite komentar ali stik z mano preko povezave na vrhu strani!

Veselimo se širi Coin Fire in vam tudi bralci skupaj za vožnjo.


Pogled Guardianja na kriptokutence: večje brezumsko zlato - The GuardiansKot vse druge cryptocurrencies, ki so se pojavili v luči Bitcoin, in kot Bitcoin sebi, Ethereum je neuporaben kot menjalno sredstvo, ker je cena niha nasilno in nepredvidljivo.

Seveda je Ethereum ni prava valuta, in niti se Bitcoin; niti Ripple, Monero, Litecoin, Dogecoin, ali katero koli drugo tisoče cryptocurrencies, ki so v središču intenzivnega špekulacij danes.

So najnovejše manifestacija večne sanje, da bi lahko, s čarovnijo, postali zelo bogati zelo hitro.

Osrednji paradoks vseh teh valut je, da si mi rekel, da se odpravijo potrebo po zaupanju med ljudmi in jo nadomesti z matematičnimi jamstva; ampak vse svoje prenosno vrednost je odvisna od slepe vere in nepoznavanja računalniško kodo.

Pohvala je byThe Guardian Uvodnik


Pogled Guardianja na kriptokutence: bloki norcev - The GuardianUstrezen trenutek za cryptocurrency mehurček bo le vidna v retrospektivi, vendar imamo nekaj zelo močnih kandidatov že....

Namišljena cena glavnih cryptocurrencies še naprej ustrelil navzgor na način, ki omogoča neumnosti ideje, ki imajo kakršno koli vrednost kot menjalno sredstvo. Tudi če bi jih pravni trgovci široko sprejeta, bi bilo v tem trenutku biti norec bi jih zamenjali za nič, ampak pravi denar. Bitcoin sama je trgovanje na več kot 8.000 $, več kot 10-krat njena cena pred enim letom, in več kot dvakrat, kar je bila pred tremi meseci. Ker je le pogosto uporablja kot valuta v posle z drogami ali plačila odkupnine, je bodisi velik bum v kriminalne dejavnosti zunaj sveta cryptocurrencies, ali ena v neurejenih borzah, kjer se trguje ti žetoni.

Pohvala, ki jo The Guardian Uvodnik


Zakaj je težko kupiti Bitcoins z Paypalom
Veliko ljudi, ki se trudijo za nakup Bitcoins ali Litecoins z Paypal, vendar ugotavljajo, da to ni lahka naloga. Tukaj je kratka razlaga, zakaj.

Kaj je pomembno razumeti, o Bitcoin, je, da je tako kot z gotovino. Če ga izgubite - Smola. Paypal, na drugi strani pa je tako kot vse druge kreditne kartice, ki se ukvarja s pritožbami goljufij in strank. To pomeni, da teoretično lahko nekdo kupi BTC (Bitcoins) z Paypal, da se blago in se pritožuje, da jih nikoli ne prejemajo. Naj vam na kratko primer.

Recimo, da želim kupiti od vas 1 Bitcoin in jo plačate po svojem računu Paypal. Strinjamo se o ceni (recimo $ 1000). Ti plačal, da mi pošljete Bitcoins. Dan mine, nato pa se obrnem Paypal in reči "sem dal ta fant denar za Bitcoins in jih nikoli ni prejel." Seveda Paypal nima možnosti preverjati, če je to res ali ne (ker so Bitcoins izslediti kot gotovino). In ker posojila družbe ponavadi podpirajo pritožbeno stranko, da je zelo verjetno, da, da bom dobil BTC in svoj denar nazaj. Zaradi tega vrzel, večina izmenjave ne bo dovolil nakupa bitcoins z Paypal.

Poleg tega, kar sem že navedel zgoraj, je še en razlog, da je težko kupiti Bitcoins s Paypal. Ker Paypal je tudi e-valuto, ki jih ne podpirajo nakup drugih e-valut - in tako včasih ne omogočajo. Paypal je bilo znano, za zapiranje več računov, saj so se ukvarjajo z nakupom in prodajo Bitcoins.

Ne pozabite: Problem je samo od prodajalca strani, tako da, če ste kupec, ni veliko škode, ki jih je mogoče storiti.

Torej ste zapustili z 2 možnosti:

1. Poiščite način, da se izognejo temu problemu, kot je pojasnjeno tukaj.

2. Nakup BTC od posameznikov, ki si trustthrough OTC (over the counter) strani kot lokalnih Bitcoins.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin rudarstvo je lahko bolj donosno kmalu

Post Bitcoin

Pregled aplikacije: košnica za koščke Bitcoin za Android (z vgrajeno aplikacijsko trgovino)

Post Bitcoin

Lahko kupite potni list z Bitcoinom

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročne tedenske borze za kovance: 31. avgust - 6. september 2014

Post Bitcoin

Prva polovica leta 2014 prinaša štiri bitkoinske konference Združenim državam

Post Bitcoin

Bitcoin Mining v letu 2015: ASIC, rudarstvo oblakov in težave

Post Bitcoin

Google Adsense Alternative za Post Bitcoin Faucet Apocalypse

Post Bitcoin

Federal Reserve vidi svetlo prihodnost za Bitcoin

Post Bitcoin

Onyx Ashanti - digitalni nomad, izumitelj, glasbenik, filozof in entuzijasta Bitcoin

Post Bitcoin

4 načine za nakup Bitcoin z Cash Wordwide

Post Bitcoin

Op-Ed: Ne potrebujemo fundacije Bitcoin

Post Bitcoin

Razvijanje Kipochi, Mpesa in Bitcoin v vzhodni Afriki