Počasi, a zagotovo se zdi, da se Bitcoin razgrajuje - NewStatesman | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Počasi, a zagotovo se zdi, da se Bitcoin razgrajuje - NewStatesman

Počasi, a zagotovo se zdi, da se Bitcoin razgrajuje - NewStatesman

Bitcoin se ne bo nadomestil vse fiat valute, dokler se mu zdi intuitivno varnejše za večino ljudi, da svoje prihranke v bančni račun, namesto v digitalni denarnici.. To nas pripelje do sedanje krize v Bitcoin: daleč od splošno sprejetje ji daje odpornost in zanesljivost, se lahko sistem začne razpadati.. Ta vprašanja se ujemajo s tem, kar smo videli danes - počasi, neizprosno padec cen digitalni valuti brez vrednosti, ki presega zaupanja v sistem.Oprostite, navijači Bitcoin. Digitalna valuta je še vedno sanje. - BloombergI so čakali več desetletij, da nekdo izumiti popolnoma digitalno valuto, valuto za spletne nakupe, ki ni bila povezana s kreditno kartico. To je bil morilec app (kot smo rekli), da nihče ni pogruntal.

Tako je, ko Bitcoin se je pojavil, sem upal, da bi bilo The One. Kaj Bitcoin bubble kaže, pa je, da je Bitcoin samo še en neuspeh e-valuta.

Ne glede na prvotni namen, je Bitcoin morphed v sredstva, katerih edini namen je špekulacija. "Preprosto ni mogoče predvideti, kaj bo vredno," je povedal Pete Kight A FINTECH investitor, ki je ustanovil Checkfree leta 1981. To je njegova usodna napaka v elektronski valute.

Druga pomanjkljivost je zelo kakovostno, da veliko njenih privržencev najbolj všeč o tem: deluje ločeno od fiat valute vlade. "Kličem ga tiranija sijaju," je dejal Kight. "Če delate v FINTECH, boste pogosto videli inženiring genij ven neusklajena s tem, kar deluje v realnem svetu."

Vendar bomo morali počakati še nekaj časa za elektronsko valuto, ki deluje.

Pohvala, ki ga Joe Nocera


Univerza Stanford vključuje Bitcoin v svojem zagonuEden izmed najbolj razvpitih severno-ameriške univerze je spodbujanje zagona Engineering tečaj za mlade podjetnike. In najboljša novica je, da je načrt Študija vključuje gradnjo crowdfunding sistema Bitcoin. Bravo, Stanford University!

Cilj je vzpostaviti tesnejše odnose med študenti in cryptocurrency, hkrati pa priložnost, da se naučijo z nekaterimi od najboljših. V tem primeru bo seveda moral dati Balaji S. Srinivasan, soustanovitelj in CTO zagonske genomika Counsyl in Vijay S. Pande, ki je ustanovitelj in direktor projekta. Poleg tega imata akademske povezave na Stanfordu. Srinivasan je študiral kemijo in ima dodiplomski, magistrski in doktorski študij iz Stanford. Pande je celo bližje univerzi, saj on je profesor Stanford za kemijo in je diplomiral iz Univerze Princeton.

Ta zagon Engineering Tečaj se bo osredotočil na potrebnih veščin, da je podjetnik in tehničnih znanj, ki jih je treba uporabiti pri gradnji elektronsko poslovanje. Po učenju vso teorijo, bodo študenti gredo na njihov končni projekt: zgraditi crowdfunding spletne strani Bitcoin, ki bo funkcijo svoje izdelke.

Vendar pa so zbrani kovanci ne bo nagrada, zaradi zakonskih predpisov. Namesto, da učitelji ponujajo druge nagrade za najboljše projekte. Vprašanje je: kje so zbrani Bitcoins iti?

Praktikum bo štela tudi z gostujočimi predavatelji iz Silicon Valley ustanavljanjem podjetij in drugih znanih companieslike Twitter, Google, Facebook ali Coinbase, tako da lahko učenci učijo z veliko primerov. Oglejte si okviru guideand odkrili več o tem.

Via coindesk.com


Države, kjer je Bitcoin Legal! Kalifornija je nastavljena na legalizirati bitkoinBitcoin je v proccess dobili še eno prijateljsko državo v Združenih državah Amerike. Država Kalifornija je na tem, da postane ena od držav, kjer je Bitcoin zakonito. Predstavniki države, je napovedal konec prejšnjega tedna, da bodo kmalu podelijo Bitcoin pravno in denarja statusa. Bitcoin ni edini Cryptocurrency država razmišlja daje pravno in denarja statusa, so ob upoštevanju vseh drugih virtualnih in digitalnih valute, pa tudi! Če bi to res zgodilo, bo Kalifornija postala prva država v thesse Združenih državah Amerike, naj ugotovi Bitcoin pravno in zakonit valuto.

Države Kje je Bitcoin možno?

Predlog zakona poimenovali "AB-129 Zakonito Money" je prejel skoraj popoln glas glasovanja 7-1 iz Kalifornije senata za bančništvo in odbor za finančne ustanove. Predlog zakona se je preselil v senatu tla za razpravo. Na polno soglasje senata predloga zakona, za katerega se pričakuje, bo poslana guvernerja Kalifornije Jerry Brown, za končno potrditev in spremeni v pravo Kalifornije. Kalifornija bo pridružil New Hampshire kot eno od držav, kjer je Bitcoin zakonito.

AB-129 Zakonito Denar je točno to, kar Bitcoin potrebuje prav zdaj. Če ta zakon postal zakon v Kaliforniji, lahko pričakujemo druge države, da ji sledijo. Druge države, zlasti sosednjimi državami, ponavadi sledijo ko California dal svoj pečat odobritve na nekaj. Kliknite k temu glej seznam držav, kjer je Bitcoin zakonito!

Še ena zmaga za Bitcoin je v teku! Kaj menite o državi Kalifornija je tako Bitcoin uradno valuto?

Vir: ibtimes

Sorodne novice


Post Bitcoin

BitXBay - Bitcoin-temeljen, decentraliziran, anonimni trg

Post Bitcoin

Bitcoin Mining: začetni vodnik

Post Bitcoin

Coinbase proti Btc-e proti BitStamp - najboljši kraj za nakup Bitcoins

Post Bitcoin

Svetilnik Mike Hearn bi lahko močno izboljšal Bitcoin

Post Bitcoin

Je rudarstvo Bitcoin nezakonito?

Post Bitcoin

Priložnosti za bitkoinske arbitraže: Kratek vodič

Post Bitcoin

Podcast # 3 - Analitiki cen GHash, Silk Road in Bitcoin

Post Bitcoin

Ena največjih bank v Aziji pravi, da je bitkoin shema Ponzi - CNBC

Post Bitcoin

Bitcoin se bo usmeril na $ 0.00 in mnogi bodo izgubili vse, ko se bodo pojavili mehurčki - opozarja investitor Peter Schiff - RT

Post Bitcoin

Ministrstvo za obrambo meni potencialno bitko potencialno teroristično grožnjo

Post Bitcoin

Kako priti do brezplačnih bitkoinov z bitkoinskimi čopiči, ki dejansko plačujejo

Post Bitcoin

Seznam držav, ki so prepovedali Bitcoin!