Raziskovalci ugotavljajo, da je ena oseba verjetno odpeljala Bitcoin od 150 do 1000 dolarjev - Techcrunch | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Raziskovalci ugotavljajo, da je ena oseba verjetno odpeljala Bitcoin od 150 do 1000 dolarjev - Techcrunch

Raziskovalci ugotavljajo, da je ena oseba verjetno odpeljala Bitcoin od 150 do 1000 dolarjev - Techcrunch

Raziskovalci Neil Gandal, JT Hamrick, Tyler Moore in Tali Oberman so napisali zanimiv dokument o Bitcoin cen manipulacije. Z naslovom "Cena Manipulacija v Bitcoin Ecosystem" in se pojavi v nedavni izdaji Journal of monetarne ekonomije papir opisuje, koliko je Bitcoin ekosistemu nadzorom slabih akterjev.

Skupina je ugotovila, da je veliko primerov manipulacije cen se je zgodilo samo zato, ker je bil trg zelo tanka za različne cryptocurrencies vključno z zgodnjim Bitcoin. "Kljub veliko povečanje tržne kapitalizacije, podobno kot na trgu Bitcoin v letu 2013 (obravnavano obdobje), trgi za te druge cryptocurrencies so zelo tanke. Število cryptocurrencies se je povečal s približno 80 v preučevanem obdobju za 843 danes! Mnogi od teh trgov so tanke in predmet manipulacije cen. "

Manipulacija je zgodilo predvsem preko dveh nezaželeno, Markus in Willy, ki je zdelo, da se opravlja veljavne dobičkom, vendar dejansko ni v lasti Bitcoin so bili z uporabo. Med Mt. Gox kramp število teh nezaželeno bili sposobni ustvariti ponarejene poslov in se začelo z milijoni, medtem ko manipuliranja cene BTC.

Bottom line je preprost: če Bitcoin želi, da je treba jemati resno, da verjetno ne bi smelo biti tako enostavno ali pravna manipulirati trge. Medtem ko je decentralizacija naj bi nadomestila uredbo, da je jasno, da še vedno obstaja pot, preden se lahko resnično vzeti resno.

Pohvala je byNeil Gandal, JT Hamrick, Tyler Moore in Tali ObermanKako obnoviti TREZOR semen z uporabo CopayjaV primeru, da vaš TREZORwallet dobil izgubljeno ali poškodovano vaša sredstva niso izgubljena. Še vedno lahko obnovite svoje Bitcoin ravnotežje uporabo semena za obnovitev ste napisali dol, ko ste prvič namestili trezor. Ta kratek objava bo razložil, kako uporabljati seme obnovitev z Copay. Ta priročnik je na voljo za Multibitno HD tukaj tudi.

Korak 1 - Namestitev Copay na vašem računalniku

Pojdi na Copayand namestite namizno denarnico glede na operacijski sistem

2. Korak - Dodajanje nove denarnice

Na domači strani vašega Copay za namestitev izberite "Add denarnico" in nato "uvoz denarnici"

Korak 3 - Vnesite obnovitev stavek

Prepričajte se, da tip v obnovitev stavek v istem vrstnem redu, da se odpisani. Tudi dvakrat preverite, da vidite, da ni tipkarske napake.

Če imate geslo ščiti svoje seme obnovitev poskrbite, da ga dodate v razdelku »Napredne možnosti«.

Ko ste končali, kliknite "Import".

Zdaj bi morali biti sposobni videti vaše Trezor stanje na vašem Copay denarnico. Če ne ponovite te korake in poskrbite, da niste zatipkali seme obnovitev.

POMEMBNO: Zdaj, ko ste obnovili svoje seme v Copay morate takoj vam prenos sredstev v hladilnico znova in ustvariti novo seme obnovo, da bi jih shraniti. Staro seme Trezor je treba obravnavati kot negotovo.


Kako obnoviti vaše TREZOR seme z uporabo MultiBit HDEna od nevarnosti je lastnik denarnico strojne opreme je, da bi se izgube ali kolač. V primeru, da se je to zgodilo, da vas lahko vedno uporabljate seme obnovitev, da premaknete Bitcoins v drugo denarnico. V tem kratkem post bom razložil, kako obnoviti Bitcoins s svojim seme obnovitev s Multibitno HD. Ta priročnik je na voljo za kopiranje denarnico tukaj tudi.

Korak 1 - Namestitev Multibitno HD na vašem računalniku

Pojdi na Multibitno je homepageand namestite namizno denarnico glede na operacijski sistem. Če že imate Multibitno HD nameščen na vašem računalniku poskrbite, da imate seme za obnovo te denarnici odpisani pred obnavljanju Trezor seme.

Korak 2 - Izberite "Obnovitev denarnico"

Zaženite Multibitno HD denarnico in po zagonu izberite "Restore denarnico" iz menija, kot je prikazano spodaj

Korak 3 - tip v semenu obnovitev

Zdaj boste morali vnesti svoje seme obnovitev točno tako, kot je bila dana za vas. Poskrbite, da se vključujejo presledke med besedami in dvojno preverjanje, ki jih nimajo nobenih tipkarske napake.

Ko ste končali, kliknite "Next".

Če ste vnesli vse, kar je pravilno, boste sedaj lahko videli svoje Bitcoin stanje na vašem Multibitno HD denarnici. Če ne vidite stanje ponovno začeti postopek iz nič in se prepričajte, da ni bilo nobenih napak pri vnašanju semena izterjavo.

Ko stanje kaže na Multibitno HD lahko zdaj premaknete za hladilnice znova. Seme okrevanje Trezor je treba upoštevati negotovo in bi bilo treba vzpostaviti novo seme okrevanje.


Pregled: Bitcoin TapVedno sem ljubitelj najbolj osnovnih pipe in Bitcoin Tap je še en odličen Microwallet pipa, ki je še en dan obiska.

Bitcoin Tap je super zaradi pomanjkanja v obraz oglasov, hitro nakladanje mesta in dostojne izplačila lahko prejeli od njega.

Bitcoin Tap izplačilo med 400 Satoshi in 2000 Satoshi. To ni toliko, kot si lahko zaslužil od nekaj urnih pipe, ampak eno stvar, da v mislih je, da je potrebno samo, da ga obiščejo enkrat na dan, zaradi česar je odličen začetek zjutraj, ko preverjanje e-pošte.

Spletna stran kot mnogi drugi uporablja reCAPTCHA, ki ni eden izmed mojih najljubših storitev, ampak tudi je dokaj enostavno rešiti največ krat.

Izplačila so takojšnje svoj račun Microwallet (

Sorodne novice


Post Bitcoin

Dnevno poročilo Coin Brief: Bitcoin VeriCoins, IBM-ovi Internet stvari, Syscoin proti Moolah, Bitlendingclub in Bitcon

Post Bitcoin

Expedia sprejema Bitcoin za rezervacije hotelov!

Post Bitcoin

Pay Bitcoin Taxes z LibraTax: Nova avtomatska programska oprema za vlaganje davkov na osnovi Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Cena: ko je novica in ni pomembna

Post Bitcoin

Bitcoins Breakthrough je nafta Nemogoče prihodnje platforme 1. del

Post Bitcoin

Kaj je 51% Attack - Poenostavljeno vadenje Bitcoin

Post Bitcoin

Best etereum rudarstvo strojne opreme (2018 posodobljeno)

Post Bitcoin

Kako ustvariti 99,9% varno bitcoin papirnato denarnico

Post Bitcoin

Povzetek kovancev za kratkoročne tedenske bitkeinske cene: 21. in 27. september 2014

Post Bitcoin

19 milijonov dolarjev za BTC se je začelo z avkcijo v Avstraliji - Bitcoin Reacts!

Post Bitcoin

Bitcoin Value 2. del: Ali denar potrebuje tudi uporabo vrednosti?

Post Bitcoin

Pravilna Bitcoin Analiza cen: Uvod v USD za vrednotenje BTC