Ena največjih bank v Aziji pravi, da je bitkoin shema Ponzi - CNBC | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Ena največjih bank v Aziji pravi, da je bitkoin shema Ponzi - CNBC

Ena največjih bank v Aziji pravi, da je bitkoin shema Ponzi - CNBC

Vidimo Bitcoin kot malo sheme Ponzi, "David GLEDHILL, skupina direktor informatike in vodja skupine tehnologije in poslovanja pri DBS, je povedal CNBC v sredo.

Bitcoin transakcije "neverjetno drag" in "vsi stroški so skriti po šifrirnih-mehanizmov," je dejal na robu FINTECH festivala Singapurju. "Ne mislim, DBS pa v tej igri zdaj se dogaja, da ustvari konkurenčno prednost za nas.

Pohvala je byDavid GLEDHILLRazvijanje zgodbe: Govorice USMS in FTC Raid na laboratorijih metuljčkovUPDATE AT 9:57 am torek:

Ta zgodba se je izkazalo, da je dejstvo. Celotno zgodbo je tukaj.

Danes zjutraj Coin Fire prejel nepotrjene poročilo o Butterfly Labs, ki navaja, da je bila družba vdrla ZDA maršala službe poleg FTC.

Objava je bila ustvarjena tudi Bitcoin Talkfrom za poročanje si, da bi nekdanji zaposleni v podjetju, ki je prejemal informacije od drugih.

Ta objava skupaj z nitjo objavljen na / r / bitcoinon Reddit je privedlo do številnih špekulacij na veljavnost zahtevkov.

Kovanec Ogenj je bil v stiku z ZDA maršali službo zjutraj in zgodaj popoldne v Kansasu, da bi bila neposredno odgovorna za ta napad in prejela uradno besedo, da nobeden od agentov, ki delujejo iz okrožja Kansas pisarn in so povedali po telefonu da iz več sredstev, vključno z vodjo urada,

Nobena od naših agentov v tem času, so vključeni na katerem koli področju delovanja približno Butterfly Labs. Mi se običajno ne sodeluje v primerih, z drugimi agencijami, kot je FTC, razen če sodnik odredil in ti naročil prihaja zelo redko baring neke vrste nezakonitih dejavnosti drog.

Kovanec Fire dosegel, da FTC, ki je naveden preko javnih informacijskih pisarn v ponedeljek ob 2:25 uri naslednjega:

V tem trenutku ne moremo odgovoriti na to zgodbo ali katero koli sodišče odredilo ukrepe, ki bi lahko bile izdane v zvezi s to družbo za datum določen. Če in ko se to spremeni uradno izjavo, bodo na voljo za vašo organizacijo.

V torek zjutraj je FTC je prestavljal in ponovno izda novo izjavo, v kateri navede:

"Pogosto smo videli, da, ko se nova in malo razumemo priložnost, kot Bitcoin predstavlja bodo prevaranti najti načine izkoriščanja razburjenje javnosti in interes," je dejala Jessica Rich, direktor urada FTC varstva potrošnikov. "Zadovoljni smo, sodišče dodeli našo zahtevo za zaustavitev te operacije, in se veselimo, da dajanje nezakonito pridobljenih koristi družbe spet v rokah potrošnikov."

Ta zgodba se bo posodobila več na voljo informacije in naš Twitter: @CoinFireBlog

Image courtesy of BTC Keychain


Kaj so digitalni podpisi?Danes želim govoriti o Bitcoin digitalnih podpisov.

Da bi poslali vsak znesek Bitcoins bi morali dokazati, da imam svoj zasebni ključ. Digitalni podpis je način dokazati, da imam poseben zasebni ključ, ne da bi dejansko razkrije javnosti. Naj razložim.

Recimo, da vam pošljemo 1 Bitcoin. Moje sporočilo transakcija zmešamo matematično s svojim zasebnim ključem za proizvodnjo edinstven digitalni podpis. Če rudarji želite potrditi, da je ta podpis veljaven, bodo lahko to stori z uporabo samo moj javni ključ.

Z digitalnimi podpisi so rudarji lahko preverila, da sem v resnici lastnik zasebnega ključa brez potrebe, da ga izpostavili. Tudi digitalni podpisi so različni vsakič, ko se prijavite posel - to je razlog, zakaj je celo bolje kot pravi podpis.

Torej, če ti danes in nato še en jutri 2 Bitcoins poslati 2 Bitcoins - vsaka od teh transakcij, imajo drugačne podpise.

Zdaj veste, kaj digitalni podpisi so - mediatorja, ki dokazuje, da imam poseben zasebni ključ ne da bi ga izpostavljal javnosti.

Za več informacij obiščite 99 Bticoins.com netehnične blog o Bitcoin in šifrirnega valuto.


Ali imate radi Bitcoins? Potem morate vedeti, kaj je napad 51 odstotkovTukaj je ena od glavnih pomanjkljivosti Bitcoin je: 51 odstotkov napad. Predvsem zato, ker nismo nikoli obrnili to vprašanje, danes smo se odločili, da pojasni, kaj je to napad pomeni. In če še vedno ne vedo, kaj govoriš, ga bomo razložil.

Vse se začne z Bitcoin zapisov. Sistem digitalna valuta beleži vsako transakcijo, ki se dogaja na svojem omrežju in podatkov je shranjena v javne evidence, ki se imenuje blockchain.

V grobem je nov rekord ustvarila vsakih deset minut, dodamo na blockchain in nato v skupni rabi v omrežju. V tem je ključni dejavnik: ali je blockchain pravi eden ali, drugače, lažen, in za to, je treba zavreči. Kako ugotoviti, to? Z preverjanje, kateri rezultat je sprejel največje število rudarskih kod.

In kaj se zgodi, če je ponaredek blockchain sprejeta kot realna? No, če lahko uporabnik Bitcoin prevzeti dovolj vozle in narekujejo svojo lažno različico blockchain. On lahko ponarediti Bitcoins ali celo preživijo enake "kovance" večkrat.

Trenutno je največji Bitcoin rudar je 15 odstotkov celotne cepilnim moči. To je sprejemljivo število, če pa je ta vrednost skyrocketed za 51 odstotkov, bi vsi sistem cryptocurrency prišel dol.

Torej, to je osnovne informacije o 51-odstotni napad, če pa še vedno imate kakršno koli vprašanje nam ga pošljite na pripombe in bomo poskušali odgovoriti.

Via wired.co.uk

Sorodne novice


Post Bitcoin

5 Izzivi, ki se trenutno soočajo z Bitcoinom (po mnenju Mikea Hearna)

Post Bitcoin

Vplivi Bitcoin na sistem D - Sence gospodarstvo

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: ABC-ji BTC (Q-U)

Post Bitcoin

Končno je preprost način za pošiljanje Bitcoina na Facebooku

Post Bitcoin

Lahko kupite potni list z Bitcoinom

Post Bitcoin

2018 Napovedi: Bitcoin Will Crash-CTech

Post Bitcoin

Prilagodljiva nabava Bitcoin ne bo stabilizirala cene Bitcoin

Post Bitcoin

BetChain postane vodilni Bitcoin casino pri večjezični podpori

Post Bitcoin

Svetilnik Mike Hearn bi lahko močno izboljšal Bitcoin

Post Bitcoin

Ali ste ena od teh 8 Bitcoin trgovinskih osebnosti?

Post Bitcoin

Kaj je najboljši Bitcoin procesor za plačila? Coinkite ali BitPay?

Post Bitcoin

Bitcoinova prihodnost je svetla: padec cene in evolucija