CME terminacije bi se morale ustaviti, voziti bitkoin ceno proti nič - Motls | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

CME terminacije bi se morale ustaviti, voziti bitkoin ceno proti nič - Motls

CME terminacije bi se morale ustaviti, voziti bitkoin ceno proti nič - Motls

Cena Bitcoin je postavila nove rekorde nad $ 6500 in nič ne zdi mogoče, da ustavi na svoji poti proti neskončnosti. Kot veste, mislim, da je edina upravičena cena za to nič, in vsakdo, ki ga ne vidite, je bedak. Celotna kapitalizacija več kot 100 milijard $ je merilo iracionalnosti ljudstva, čreda nagon častili virtualno slabo definiran blagovne znamke

Med 13. Novembrom in 20. Novembra, lahko Bitcoin kolaps ali preneha zaradi spornega vilicami, da obstaja.

Nihče ne bo res kupil nove realne Bitcoins, bodisi, ker se raje terminske. V tem primeru se lahko obseg trgovanja v realnem Bitcoin iti v nič in v realnem času vrednost CME Bitcoin bo postalo zelo sumljivo in nestanovitne, preveč. Vendar menim, da ta scenarij ne bi mogla trajati predolgo, saj bodo nekateri imetniki Bitcoin zavedati, da če ga ne more prodati, to je res brez vrednosti.

Pohvala je Luboš MotlCoin Fire vas potrebujeKovanec Ogenj se močno trudi, da bi vam najnovejše, pošteno in zanesljivo novice iz vseh koncev sveta in vsak kotiček interneta.

Ne skrbi, ne bom o tem, da vas prosi za denar (čeprav donacije ne pomagajo ohraniti to stran teče, delujemo na popolno izgubo vsak mesec), ampak vas prosim za vašo pomoč, da širijo svojo Mindshare.

Videli smo neverjetno rast v kratkem časovnem obdobju, vendar brez vaše pomoči ne moremo še naprej naraščale.

Tukaj je, kako lahko pomaga, čeprav...

  1. Sledite @CoinFireBlogon Twitter
  2. Ko vidiš kaj zanimivega na kovancev Fire traja nekaj sekund in ga deliti z drugimi.
  3. Vzemite si trenutek in nam sporočite, kako delamo. Poslušamo!

To je to. Nam je omogočil povečanje števila ljudi, ki berejo našo spletno stran, da boste pomagali nam prinašajo več bralcev in naš vpliv bo rasla.

Bolj bomo lahko rastejo Spletno mesto lažje postane za naše zaposlene, da prejmejo sredstva smo nujno potrebovali, da smo razširili našo pokrivanje novic.


Coin Fire prek iMessageOdločili smo se, da bi bilo še lažje, da bi dosegla za kovance Fire ekipe.

Smo obrnili na novi iMessage računom, dostop imajo naši člani skupine na svetu, ki ne bo le pustil govoriti nazaj v našo ekipo, a če tako želijo, lahko nam sporočite, da želite prejemati najnovejše novice in posodobitve iz naše ekipa prek osebnega iMessage. Samo želim slišati o breaking news? Povej nam. Šele biti brati intervjuje? Povej nam. Mi bo samo vam povem o stvareh, ki jih želite, če nam sporočite.

Povejte nam o stvareh, ki jih berem, mi bo samo vam pošilja sporočila, ko so te stvari objavljene, nam pove o svojem zagonu Bitcoin, nam daje prave posodobitve času na razvoju zgodbe.

Preprosto nam pošljite sporočilo na iMessage za kaj je klepet.

Slika z dovoljenjem: Adam Fagen


Coin Fires Next ChapterKovanec Ogenj se je hitro spreminja, raste in širi v zadnjih dveh tednih.

Danes sem ponosen, da začetek popolnoma nov design, logotip in uvede našo novo ekipo člana Brendon.

Zahvaljujoč Alan Hussey od Noun projekta za nov požar, ki je del našega logotipa! Ali ni to super?

Upamo, da vam prinaša najnovejše povezane Bitcoin novice, članke, ocene in še več.

Če vam je všeč, kar počnemo, vas prosimo, da pošljete konico Bitcoin nad: 1G5ZmZekitZk5E5rzK8AgjHQXE73ocGmFJ

Dovolite nam, kaj mislite o spremembah! Vedno iščemo izboljšati spletno stran!


Bi bitke cene hit 100 $? To je razlog, zakaj je Bitcoin Doomed - Profit ConfidentialČeprav Bitcoin cene nad $ 400.00 ta teden preselili, še ena nesreča na trgu Bitcoin je na obzorju. Vlagatelji so dobili bika na Bitcoin ta teden, vendar so razlogi, da nima smisla. V bistvu je celotna izhodišče Bitcoin rudarstvu je zelo pomanjkljiv....

Ne trgovec bo tvegal sprejemanje Bitcoin, če ga ni mogoče prenesti nazaj v svojo lastno valuto. Tudi če bi lahko plačali svoje živili račun, najem in pripomočke uporabo Bitcoin, je še vedno majhna stvar davkov. Konec koncev, centralne banke potrebujejo organ za lajšanje bolečin poslovnih ciklov. Zato Bitcoin je več kot libertarno cevi sanje.


Cryptocurrency - svoj status kot denar - GoldMoneyMedtem ko lahko cryptocurrencies uveljavlja prosto tržno poreklo, in njihovi ustvarjalci morda mislijo, zaradi tega pa so boljši od državnega denarja, pa ne test regresije in zato ne more trditi, da catallactic...

Za zdaj je razvoj tega balona je v rokah špekulacij javnosti, ki se občasno vidijo manias kot failsafe način, da bi denar. Toda odgovor na vprašanje, ki v tem članku je naslov, je, da so cryptocurrencies ni denarja in nikoli ne bo.

Pohvala, ki jo: Alasdair Macleod


Cryptsy: Alternativna kriptocurrency (Altcoin) ExchangeCryptsy je izmenjava, ki se je začela 20. Maja 2013 ob 10:00 EST. Od takrat je zrasla, da je eden od vodilnih v Bitcoincommunity, in je največja izmenjava s poudarkom na altcoins, kot Reddcoin

Dogecoin in Litecoin. Cryptsy se ne osredotoča le na trgu altcoin od začetka, vendar pa je dejansko bil glavni dejavnik v neverjetno rast, ki se je zgodilo s številnimi novimi valutami. Nasprotno pa so ostale velike izmenjave osredotočila predvsem na Bitcoin do fiat, ali Bitcoin za peščico izbranih altcoins.

Cryptsy in Big Vern Zgodovina

 

Cryptsy je ustvaril Paul "Big Vern" Vernon, in je nastal iz njegovih izkušenj z vodenjem rudarskih bazeni za mnoge altcoins. Vernon je bila zelo uspešna pri privabljanju veliko naslednje rudarjev, ki so bili njegovi bazeni na splošno dokaj stabilen, odziven in varno. Vendar pa so bili rudarji pogosto prisiljeni uporabljati majhne, ​​včasih senčnih, izmenjave, ali pa poiskati druge uporabnike, da se ukvarjajo z neposredno trgovali z valuto, ki so jih izkopati.

Uspeh in prihodnost Cryptsy je

Medtem ko je v prvih nekaj mesecih obstoja Cryptsy je bila kamnita ena, z več obdobji znatnega izpada ali nestabilnosti, je izmenjava zrasla, da postane Velik kamion danes. Obseg altcoins s katerimi se trguje na borzi palčkih vse to je konkurenca, in Cryptsy je zdaj začelo tekmujejo z večjimi izmenjave Bitcoin z uvedbo digitalnih valuta / Fiat trge.

V tem trenutku, Cryptsy ponuja BTC / USD, Doge / USD, DRK / USD, FTC / USD, LTC / USD, in RRP / USD. V prihodnosti ne bi bilo presenetljivo, dodatne fiat valute, kot je EUR, ki se je predstavil, kot tudi drugih digitalnih valute pari.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Je Bitcoin Anonymous? Tukaj je popoln odgovor

Post Bitcoin

Na Bitcoin in Fear

Post Bitcoin

Celoten začetni vodnik za izdelavo denarja iz Bitcoin pipe

Post Bitcoin

Kako lahko Bitcoin pospeši ali omeji Fiatovo inflacijo

Post Bitcoin

Explanations Basics of Bitcoin: IJK-ji BTC-ja

Post Bitcoin

Kako kupiti Bitcoins v Indiji: priročnik za hitri začetek

Post Bitcoin

Ne smemo poskušati prilagoditi bitkoina obstoječim pravnim strukturam

Post Bitcoin

6 Restavracije, ki sprejmejo Bitcoin

Post Bitcoin

10. aprila 2015

Post Bitcoin

Končno je preprost način za pošiljanje Bitcoina na Facebooku

Post Bitcoin

Coinbase proti Btc-e proti BitStamp - najboljši kraj za nakup Bitcoins

Post Bitcoin

Coinbase: trenutni vodja pri nakupu direktnih bitkinov