Čudovito naraščanje Bitcoin bo sčasoma končalo v solzah - South China Morning Post | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Čudovito naraščanje Bitcoin bo sčasoma končalo v solzah - South China Morning Post

Čudovito naraščanje Bitcoin bo sčasoma končalo v solzah - South China Morning Post

To je značilnost vseh mehurčkov, ki jih črede poganja ugotovili, da so mnogi pametno, visok profil in analitične finančne opazovalci njihovi največji zagovorniki. Preostali del množice so zaslepljeni s pohlepom ali vpeti v strahu pred manjka. Tako je tudi z Bitcoin.

....The usodna vidik manjka od cryptocurrencies je podpora centralne banke, ki ima vse od gospodarskih, vojaških in intelektualnih virov naroda, ki jo podpira.... Cryptocurrencies gredo gor, ker gredo navzgor; so Kardashians o finančnem svetu; znan kot znani. Toda slava ne traja večno, prav tako tudi ne na trgu manias. Potem bo še isti zelo pametno, visok profil in analitične finančne opazovalci nato poskušajo nas prepričati, da so bili prvi, ki nas opozarjajo!

Pohvala je byRichard HarrisBitcoins Rallying - vendar ni več pozornosti Anymore - WSJPomanjkanje medijev in javnega interesa Bode slabo za dolgoročno prihodnost virtualna valuta, čeprav je ponovno pridobili veliko vrednosti je izgubila leta 2014....

Toda ostali svet se zdi, da so izgubili zanimanje.

To ni veliko za dolgoročno uporabo Bitcoin in navijačev, ki želijo videti je postala široko uporablja, menjalno sredstvo. Z valuto trenutno odvisna od notoričen-Izginila kitajskih malih vlagateljev, bi zagotovo zamenjali dobiček svetovne priljubljenosti nad kratkoročno shodu v vrednosti.

Zdaj, virtualna valuta samo zdi, da so izgubili svoje "kul".


Bitja priljubljene popularnosti Bitcoin bo sprožila svojo demokracijo - iščejo alfaIzredna volatilnost samo da ne Bitcoin neprimerna za uporabo kot valuto, vendar skupaj z ogromen porast vrednosti je pritegnila veliko pozornosti od regulatorjev. Grožnja Bitcoin in drugih cryptocurrencies se zatrl z uredbo raste na precejšnjo hitrostjo. Ko se to zgodi, bo učinkovito odstrani številne značilnosti, ki so podale Bitcoin privlačno naložbo za veliko vlagateljev, medtem ko bistveno poliranje špekulativne naložbe v cryptocurrencies.

Pohvala, ki jo Caiman valores


Bitkainova divja vožnja kaže resnico: verjetno je vredna nič - Wall Street JournalBehind vsak mehurček je dobra ideja, pokanja, da gremo ven, in Bitcoin nekako izgleda kot dobra ideja, vsaj če mežika malo. Digitalni valuta brez meja, da vlade ne more nadzorovati in ki omogoča tajne spletne transakcije? Sem v. Bitcoin sama? Ne preveč.

Torej je ena Bitcoin vreden 500.000 $, 5.000 $, 500 $ ali $ 0? Sem nagnjena reči $ 0, še posebej, če vrednost Bitcoin je od njega odvisno, se sprejmejo kot globalni digitalni valuti za zamenjavo dolarjev. Ni nobene možnosti, nikakor te Bitcoin lahko izpodrinejo dolar, iz preprostega razloga, da je slabo zasnovan. Bitcoin zmorem patetično majhno število transakcij, in uporablja neizmerno količino električne energije, za to, kar je povsem neprimerna za zamenjavo navadnih denarja.

Pohvala je byJames Mackintosh


Bitreservejev novi COO: bitkoin bo izginil čez 5 let - Coinfox"Jaz bom presenečen, če je Bitcoin tukaj v petih letih," je dejal. "To je sredstvo za dosego cilja. Vrednost Bitcoin ni valuta, vendar je tehnologija. Mislim, ko svet postaja vse bolj navajeni in uglašeni na platformo Bitcoin, bo hrup izginile, in valuto bodo izginile preveč. Resnična preobrazba je ideja ob vse ovire dol in ko ga je bilo povsod. Ne glede na valute ali blago želite posel, si lahko, in lahko to storite brezplačno. To je zelo revolucionarno. "


Bitni depoziti na čakanju: NE deponirajte Bitcoin Right NowBitstampseems se težave s svojo vročo denarnico v tem trenutku, in je izdal e-mail svojim strankam jih opozorila, da ne deponira Bitcoinuntil je težava odpravljena. Medtem ko so mnogi uporabniki Bitstamp že berejo e-pošto, smo menili, da je to potrebno omenjati. Če se prihrani še eno osebo, ki je izgubila bitcoins, potem je to vredno.

Trenutno je vzrok tega vprašanja ni znan, vendar pa je nekaj ur nazaj Reddit post by Tsuyoku_Naritai pojavil:

Bitstamp je bil eden izmed bolj stabilnih borz na svetu Bitcoin, in na splošno je hitro popraviti vse težave. Upajmo, da ta problem ni tako resen, kot se zdi na prvi pogled, in vse deluje ven na koncu. Vendar pa, če je bila izmenjava Bitcoin dejansko vdrl, in to konča zaradi česar kupci izgubijo kovancev, da bi lahko bil uničujoč udarec. Seveda, v istem položaju, če bi Bitstamp, da okrepijo in kritje morebitnih izgub, bi to lahko povzročilo družba pridobila ogromno količino zvezi iz skupnosti.

Kakorkoli, bomo spremljali razmere in posodobiti ta post, ko bo na voljo več informacij. Do takrat, še enkrat, ne deponira bitcoins v računu Bitstamp, če jo imate.

Update: Na 4. Januarja 2015, 19.000 BTC ali manj so bili ukradeni iz operativnih denarnice Bitstamp je. Bitstamp je obljubil, da zajema vse izgube iz vlog, ki jih uporabniki pred 9. UTC na 5. Januarja 2015.

Sorodne novice


Post Bitcoin

10. aprila 2015

Post Bitcoin

BTCRobot - Avtomatizirano Bitcoin Trading Software Bot pregled

Post Bitcoin

Zmagaj USB rudar 100% brezplačno - Mine Bitcoin Litecoin Dogecoin od doma!

Post Bitcoin

Kako lahko Bitcoin pospeši ali omeji Fiatovo inflacijo

Post Bitcoin

Priložnosti za bitkoinske arbitraže: Kratek vodič

Post Bitcoin

Kaj je Bitcoin? Enostavno (vendar temeljito) razlago

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročno tedensko poročilo o bitki: 24. in 30. avgusta 2014

Post Bitcoin

Bitcoin poučuje libertarje vse, kar ne vedo o ekonomiji - The Washington Post

Post Bitcoin

Končno je preprost način za pošiljanje Bitcoina na Facebooku

Post Bitcoin

Kako zasukati svoje Bitcoin čip dobičkov z enim korakom

Post Bitcoin

Analiza: Bitcoin Cena Breaks $ 600

Post Bitcoin

Explanations Basics of Bitcoin: IJK-ji BTC-ja