Bitcoin se bo usmeril na $ 0.00 in mnogi bodo izgubili vse, ko se bodo pojavili mehurčki - opozarja investitor Peter Schiff - RT | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin se bo usmeril na $ 0.00 in mnogi bodo izgubili vse, ko se bodo pojavili mehurčki - opozarja investitor Peter Schiff - RT

Bitcoin se bo usmeril na $ 0.00 in mnogi bodo izgubili vse, ko se bodo pojavili mehurčki - opozarja investitor Peter Schiff - RT

Te valute se bo v trgovini na nič ali zelo blizu njega, ko mehurček ata, "napoveduje Schiff." V tem trenutku je edini razlog, zakaj ljudje kupujejo Bitcoin je zato, ker je cena gre gor. Ko se obrne, da se ne bo, da ga prodajajo za istega razloga. "

"Tam je v Bitcoin brez vrednosti, ga ne more uporabiti kot denar," Schiff opozarja. "To je prepočasi, predrago in preveč ranljiva."

Pohvala je Peter SchiffBitcoin plummets - in se lahko zatakne v samo-izpolnjevanje navzdol Spirala - Business InsiderVirtualna valuta je videti vse bolj obleganem in njegova cena je bila vztrajno pada v zadnjih mesecih.. To je opomin varnostnih vprašanj, ki se srečujejo vsako virtualna valuta iščejo mainstream sprejetje, in pripelje nazaj spomine zloglasni izmenjave Mt. Gox.. V kombinaciji z ugledom Bitcoin je kot dejavnika, ki omogoča za kriminalno dejavnost, je verjetno ta problem javno-slika ovira mainstream sprejetje. Kot eden komentator na razpravo krovu Hacker News pripombe, Bitcoin je "še slabši" naložba kot zlato.


Bitcoin: Ponzi je šel globalno - Macro Business"To je globalni Ponzi shema in da je konec.... Saj ni treba biti Einstein, da vidim, da je super, nacionalna valuta, kot je ta bistveno zmanjšuje moč avtoritarnih državah, kot je Kitajska, da ne omenjam liberalne demokracije, pa tudi. Če mi lahko poveste, kje je to tveganje vodi, potem ste Albert Einstein...

Igrati, njen lastnik, to, kar vam je všeč pri njem, ampak vedno zavedati, da to ni nič več kot samo po sebi brez vrednosti globalnega piramidna shema, ki bi lahko kolaps v vsakem trenutku. "


Bitcoin cena grožnja: bitkoin ne bo trajal mimo 2018 - ExpressBitcoin ne bo preživela, vendar to ne pomeni, celotna cryptocurrency Norost je mrtev z uporabnimi cryptos kot Ripple in ethereum preseglo Bitcoin, Benjamin Quinlan, glavni izvršni direktor in upravljanje partner pri Quinlan and Associates je pokazala.

Ko smo že na Bloomberg, je dejal: "Menimo, da bodo različne oblike cryptocurrencies preživeti in bo naredil zelo dobro.

"Menimo, da cryptocurrencies s potencialnimi aplikacije in storitve, kot ethereum ali etra, lahko pametne pogodbe zgrajen na vrhu je, decentraliziranih aplikacij.

"Bitcoin v sedanji obliki ne more storiti."

"Drugi cryptocurrecnies imajo anonimnost funkcije in zasebnost, ki daleč presega raven Bitcoin in nekateri imajo čas obdelave transakcij, ki prav tako presegajo Bitcoin."

Quinlan primerjavi Bitcoin do zgodnjih platform družabnih medijev, ki so bili prehitela vendar novejši, bolj funkcionalne mest.

Dejal je: "Če pogledamo, in smo potegnil analogijo in sem govoril o tem, preden za naše stranke, res je, če enačijo blockchain tehnologijo za nekaj podobnega na internetu.

"Videti si na osnovnih aplikacij to, socialnih medijev je le ena vloga interneta, medtem ko cryptocurrencies je le ena uporaba blockchain.

Vendar pa obstajajo različni socialni multimedijskih predvajalnikov.

"Obstajajo igralci, ki je začel na začetku, ko so platforme socialnih medijev prišlo, ampak zaradi dejstva, da niso bile tehnološko tako napredna, kot tekmovalcev, ki so prišli v, res padel v nemilost z vlagatelji.

"Bitcoin v sedanji obliki, čeprav se tam načrtuje nadgradnje za reševanje vprašanj zmogljivosti, mislimo, da če je trg v bistvu obrne hrbet Bitcoin letos bo res padel v nemilost v primerjavi z drugimi grobnicah, ki imajo veliko več uporabnost in vrednost dodati. "

Pohvala, ki jo Benjamin Quinlan


Bitkain rally se lahko nadaljuje - vendar je bolj poganjana z opustitvijo srednješolskega izobraževanja kot osnovami? - MarketWatchBitcoin Izgleda varen mehurček - katastrofa čaka da se zgodi...

Torej Bitcoin, potem. Oblaček ali ne? Če ste prezreti argumente, ki poskušajo utemeljiti svoje cenitve, je videti kot eden, čeprav z dinamiko, ki so zelo težko interpretirati. Če ste jih poslušal, se zdi, da je tako še bolj, z več zaupanja v lažne narave argumentov. Nariši svoje končne sklepe.

Pohvala je dr Constantin Gurdgiev


Bitcoin zagon? Fire Side Chats prihaja kmaluCoin Fire bo pripravila novo tedensko audio program, imenovan Fire Side Chatsthat se ponaša cryptocoin mlada.

Vsak teden bomo sedel pri zagonu na cryptocurrency in učenje več o ustanoviteljih, tehnologij, idej, konceptov in več.

Če razvijate zagonski cryptocurrency, spletno stran, izdelek ali storitev ne želimo slišati od tebe.

Pošljite nam e-pošto na:

Za bonus točke vključujejo medijsko komplet, sporočilo za javnost ali drugih trženjskih gradiv, tako da bomo lahko dobili idejo o tem, kaj počnete, kdo ste in kaj so vaši načrti.

Dva gostitelji programa vas bo po e-pošti, če izbrana, da se na čase programa in namestitev govoriti z vami na Skype in snemanje oddaje.

To je odlična priložnost za večjo izpostavljenost za vaš zagonu!

Sorodne novice


Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Time Inc. sprejema Bitcoin, Overstock Falls Short on Bitcoin Sales in drugo

Post Bitcoin

Argentina Bitcoin Exchange Izgubljeni bankovni računi

Post Bitcoin

19 milijonov dolarjev za BTC se je začelo z avkcijo v Avstraliji - Bitcoin Reacts!

Post Bitcoin

Argentinska centralna banka se boji Bitcoina

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Coin Brief: Bitcoin VeriCoins, IBM-ovi Internet stvari, Syscoin proti Moolah, Bitlendingclub in Bitcon

Post Bitcoin

Študija: Svilena cesta je bila sprememba paradigme pri trgovini z drogami

Post Bitcoin

Povzetek kovancev za kratkoročne tedenske bitkeinske cene: 21. in 27. september 2014

Post Bitcoin

Bitcoin je zabava, ki bi lahko osvojila svet - Atlantik

Post Bitcoin

Bitcoin pipe in Adblockers

Post Bitcoin

BTCRobot - Avtomatizirano Bitcoin Trading Software Bot pregled

Post Bitcoin

Mt. Gox, Mintpal, Hashfast, Butterfly Labs in Robocoin: Blunders v Bitcoin Business

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Canabis Road Hacked, Korbit Raises $ 3M, Bitcoin Pending PAC, in še več