Bitcoin je v mehurju, in tukaj je, kako se bo zrušil - CNBC | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin je v mehurju, in tukaj je, kako se bo zrušil - CNBC

Bitcoin je v mehurju, in tukaj je, kako se bo zrušil - CNBC

Računalnik, biotehnološka, ​​internet delnice in nepremičnine, in vse je strmoglavilo, ko prekomerno optimizem daleč odtehtajo bolj racionalnih pričakovanj običajno povezane s preudarno investiranje.

Tako bo tudi na primer pri Bitcoin.

Kot je še Bitcoin uspe tudi kot valute na več načinov.

Bitcoin je v mehurček, da ne bo pomote. Epizoda, za nekatere, se bo slabo končalo, medtem ko uživa koristi dobili v akcijo zgodaj in, še pomembneje, že pred prsi.

Pohvala je Byron InsanaBitcoin je (skoraj) vsi mrtvi - ActonZdaj, Bitcoin je le v glavnem mrtva. Kot naložbo, je bilo najslabše od leta 2014.. Problem pa je, da bo Bitcoin verjetno ne preživi, ​​da se na tej stopnji inovativnosti. Bo Bitcoin navdušenci ga podpirajo, ko se zavedaš, da je prenehala biti uporaben kot valuto in je grozno naložba? Verjetno ne. Na neki točki se bodo spoznali, da so subvencioniranje Bitcoin za teoretičnih in čustvenih razlogov, tako da ga je mogoče izkoriščati-regulacijskih iskanju tveganega kapitala. Ko se to zgodi, bo Bitcoin premik od tega večinoma mrtvi pa vsi mrtvi.


Bitcoin je zastarel tech - HackernoonTrenutno je več kot 1500 cryptocurrencies novejše kot Bitcoin. Ti kovanci so učinkovitejši, hitrejši in ponudba funkcije, ki Bitcoin nima.

Tam je zgodovina prve v poslu izgubili za inovativne hitro privržencev. Raziskave kažejo, da je prvi na trgu v prostoru 6-krat bolj verjetno, da potem ne o podvigih, ki ga sledijo.

Bitcoin je opravljeno težko delo sled-Plamen, in zdaj Zapornice so odprti za kup sodobnih tekmecev.

Bitcoin in njegova blockchain imajo resne pomanjkljivosti.

  • Bitcoin omrežje zmorem le 7 posle oddelka. To pomeni, da le 7 ljudi po vsem svetu mogoče kupiti ali prodati uporabo Bitcoin vsako sekundo... Low transakcijske omejitve hitrosti Bitcoin je učinkovitost kot valuto. Prav tako me boli tiste, ki vidijo Bitcoin kot hranilec vrednosti.
  • Bitcoin denarnice so vezani na obravnavo hash (naključna zaporedja črk). Ko je lastnik denarnice identificirati vseh prejšnjih poslov in vse njihove prihodnje transakcije so vidni vsem, ki se naložijo Bitcoin je knjigo. Ta zgodovina se ni mogoče izbrisati ali spremeniti.
  • Bitcoin je bil zasnovan kot digitalni valuti. Tehnologija omogoča le osnovno programiranje. To preprečuje Bitcoin, uporabijo v bolj zapletenih situacijah, kot za pametne samodejno izvršitve pogodbe. Think of it kot kalkulator v primerjavi z računalnikom.

Pohvala je byCoin in Crypto


Bitkoin je neuporaben - HerniesMedtem ko je zadnji val Bitcoin cena je dobra novica za mnoge vlagatelje Bitcoin, je treba gledati kot na smrtno kazen za funkcionalno vrednost Bitcoin. Ker je cena še vedno dosegli nove rekordne ravni, postane jasno, da je Bitcoin neuporabna za karkoli drugega kot špekulacije.

V primerjavi z vladnimi izdala valute, bitcoins divja vožnja dokazuje, da nima potrebnih predvidljivost, da deluje kot valuto. Če snamemo naše Staniol klobuke za nekaj časa, moramo priznati, da so valute urejena z razlogom. Da bi zagotovila finančno stability.The več Bitcoin cene val zaradi svoje špekulativne vrednosti in povečanje povpraševanja, bolj neuporabna Bitcoin postane kot valuto. In ko bodo Bitcoin neuporaben kot valuta, izgubi svojo notranjo vrednost kot sredstvo.

Pohvala je byChristoffer O. Hernæs


Bitcoin Just Forged Over 4000 $ in je skoraj največji finančni crash v 400 letih - StreetNekateri so podoben trg cryptocurrency do interneta sektorju v letu 1999. Medtem ko je bilo malo dvoma takrat, in jasni dokazi, saj, da bi ta podjetja prevzela planetu, oba indeksa Nasdaq znižala v povprečju za 90%, v 30 mesecih do konca leta 2002. Tokrat je Bitcoin manija, ki je zasenči celo Tulip žarnice norost, mora postati študija primera posterchild podiplomski šoli, ne samo finance, ampak tudi psihologija, sociologija, in morda ostale discipline. Ironično je, da za pomanjkanje discipline!

Prijatelji ne pusti prijatelji imajo Bitcoin pod $ 2900, za črto v pesku zaščite prodati-stop. V nasprotnem primeru, v bližnji prihodnosti, lahko bi se želi, da bi prodal to $ 3.500 območje, kot odmori Bitcoin pod $ 35, z raste potencial za $ 3.50.

Pohvala, ki jo: Ken Goldberg


Bitcoin bi lahko bil tukaj že 100 let, vendar je bolj verjetno, da bo popolnoma propadel, pravi Nobelov nagrajenec - CNBCBitcoin bo verjetno "popolnoma propadla," Nobelov nagrajenec ekonomist Robert Shiller je povedal CNBC in dodal, da ga spominja na "tulipanov manijo" pred stoletji na Nizozemskem.

Profesor Univerza Yale je dejal, da so "mehurčki povsod," ne samo v Bitcoin, in dodal, da "ne ve, kaj naj si o Bitcoin na koncu."

"To nima nobene vrednosti, sploh, če je nekaj skupno soglasje, da ima vrednost. Druge stvari, kot so zlato, bi vsaj imeli neko vrednost, če ljudje ne bi videli kot naložbo," Shiller CNBC povedal v intervjuju pred svetu gospodarski forum v Davosu v Švici, kjer se bo govor v naslednjem tednu.

"To me spominja na Tulip manije na Nizozemskem v 1640s, zato je vprašanje, je, da je propad? Še vedno plačati za tulipane še sedaj in včasih dobijo drago. (Bitcoin) lahko popolnoma propadla in pozabiti in mislim, da je to dobra verjetno rezultat, vendar bi lahko ostajal na dober dolgo časa, da bi se lahko tukaj v 100 letih. "

Pohvala je Robert Shiller

Sorodne novice


Post Bitcoin

Deflacija 2. del: Ali je deficita cene Bitcoin dobra ali slaba?

Post Bitcoin

Bitcoin kot blago: Licenca za obdavčitev?

Post Bitcoin

Best etereum rudarstvo strojne opreme (2018 posodobljeno)

Post Bitcoin

Bitcoin bančništvo: slovo za delne rezerve

Post Bitcoin

BTCRobot - Avtomatizirano Bitcoin Trading Software Bot pregled

Post Bitcoin

Coinbase proti Btc-e proti BitStamp - najboljši kraj za nakup Bitcoins

Post Bitcoin

Bitcoin Mining Centralizacija: trg se sam pritrdi

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratke izdaje kovancev: 7-13. September 2014

Post Bitcoin

Bitcoin v letu 2014: Ups in downs leta

Post Bitcoin

Analiza: Bitcoin Cena Breaks $ 600

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Bitmainov razvoj P2pool, Arctic Cycle Cloud Mining KnCMiner in še več

Post Bitcoin

Bitcoin pipe in Adblockers