Bitcoin je mehurček, ni načrtov za kratko prodajo: Japan Post Bank CIO - Reuters | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin je mehurček, ni načrtov za kratko prodajo: Japan Post Bank CIO - Reuters

Bitcoin je mehurček, ni načrtov za kratko prodajo: Japan Post Bank CIO - Reuters

Bitcoin BTC = BTSP je v mehurček in njegova poštena vrednost naj bi znašala približno 100 $, ali približno 99 odstotkov nižja od trenutne ravni, Katsunori Sago, vodja naložb uradnik Japan Post Bank (7182.T) je dejal v četrtek.

Sago je ugotovil, da je blockchain odlična tehnologija in en dan Bitcoin lahko postane pomembno sredstvo za poravnavo "Ampak, da bo leta stran, morda več kot desetletje. - tako da ni treba kupiti Bitcoin zdaj. Ker nihče ne ve, kdaj bo balon počil, je najboljša stvar tukaj je, da ostanejo proč od nje, "je dejal.

Pohvala, ki jo Katsunori SagoBitcoin je nevaren špekulativni balon, pravi strokovnjak Yale - CNBCS cena Bitcoin premika proti $ 12.000, glavna ekonomistka v torek poslal ostro opozorilo vlagateljem: The cryptocurrency je v "nevarno špekulativnega balona."

Roach je predlagal, da izmenjava legitimizacija naredi Bitcoin "nekoliko nevarno" za vlagatelje, glede na tisto, kar je opisal kot "pomanjkanje resnične osnovne ekonomske vrednosti pojma.« »Tako kot vse mehurčke, ki jih počijo," je dejal Roach.

Pohvala je byStephen Roach


Bitcoin je shema Ponzi, ki se bo zlomila kot en - HillNa njenih korenin, Bitcoin je Ponzi shema - da bo ostal pri življenju le tako dolgo, dokler dovolj ljudi kupi fikcije, ki Bitcoin predstavlja realno vrednost. Vse druge cyber valute so Ponzi sheme, preveč, razen, Možno je, da začetne ponudbe kovance (mednarodne organizacije ICO) financiranje dejansko ustanavljanje podjetij.

Medtem prihodnji Bitcoin bankrot ne bo dobro končalo za cyber valute, ki nimajo nobene prave vrednosti, od razbitin bodo pojavile trdnejšega pomeni za izvajanje različnih finančnih transakcij, ki temeljijo na blockchain tehnologije, ki prenašajo lastništvo premoženja v realne vrednosti.

Medtem Bitcoin in podobno bo hitro zbledi v finančne preteklosti, tako kot tulipmania storil, služijo le opomni prihodnje generacije norosti iger na srečo na iluzijah vrednosti.

Pohvala je Bert Ely


Bitcoin je piramidna shema, opozarja nekdanji direktor Wells Fargo Dick Kovacevich - CNBCNekdanji Wells Fargo predsednik in izvršni direktor Dick Kovacevich CNBC povedal, da je prepričan, Bitcoin je prevara.

"Mislim, da je piramidna shema. To nima smisla. Jaz sem samo presenečen, da ni še nižje," je dejal na "SQUAWK na ulici."

"Ni goljufiv stvar dogaja. To je samo piramidna shema," je dejal. "Vi ste stave, da bo nekdo kupil. In nekateri ljudje so bili v redu."

"Osnove nobenega smisla," je zatrjeval.

Pohvala je Dick Kovacevich


Bitcoin je žrtev dezinflacije - The New York TimesBitcoin se je izkazalo za veliko razočaranje.. Tam je skoraj gotovo bolj slaba novica, da pridejo. Elektronski žeton ima veliko trajnih težav. Kot hranilec vrednosti, ki ne veljajo za državne intervencije, nima podporo oblasti in je vedno v nevarnosti, da bo prepovedala.. Zagovorniki Bitcoin ni obupala. Njihov poudarek je premaknilo, čeprav od valute v osnovno programsko opremo za obdelavo blockchain.. Ampak to ne bo odprlo ceno Bitcoin.


Bitcoin je neuporabna valuta - BloombergBitcoin ima resnične prednosti pred zlatom, če ste, recimo, poskus, da bi dobili svoj denar ven iz države, s strogimi omejitvami ladijskega valute v tujini. To je veliko lažje skriti USB disk kot tovornjak poln plemenitih kovin ali celo tuji bančni račun, polnjene s tihotapljenih gotovino.

Toda Bitcoin ima resne pomanjkljivosti, preveč: USB disk je lažje ukrasti, ali izgubijo, kot je tovornjak, polno plemenitih kovin. Poleg tega, zlato ima dejanske uporabe: To je zelo gledati, in ima tudi nekatere industrijske aplikacije, kar pomeni, njegova vrednost ne bo nikoli padla na nič, kot bi Bitcoin je. In Bitcoin je dobro malo bolj volatilne kot zlato, kar pomeni, da ste nenadoma lahko ugotovite, da so vaši skrbno tihotapijo prihranki vredno zelo malo, ko jih potrebujete. Tudi če ", ko jih potrebujete" je "naslednji teden."

Morda je največja pomanjkljivost pa je, da če Bitcoin res izkaže, da je dober način, da vlade pri kontroli svojih gospodarstev in njihovih državljanov in državljank, potem vlade ga bo zdrobiti.

Torej, ko sem vprašal: "Kaj je Bitcoin dobro?« Je odgovor sem prišel do je "ni dovolj, da upraviči kaj podobnega teh vrednotenj." Obstajajo vse vrste zanimivih aplikacij za cryptocurrencies in blockchains. Ampak, če ne postane svetovna valuta, ali globalni plačilni sistem, ne vidim, zakaj je 50 let od sedaj, se kdo bo pripravljen plačati več deset tisoč dolarjev, da bi dobili svoje roke na eno.

Pohvala, ki jo Megan McArdle


Bitcoin ne deluje kot valuta - EngadgetKar kjer vanilije Bitcoin gre od tu, se zdi, da zaklenjena v svojo usodo kot zamenjavo za zlato, ne dolarjev in evrov.

Bitcoin je spodletelo v izvirni misiji, vendar je njegova največja zmaga je lahko odpreti vrata za druge, bolj prilagodljivih cryptocurrencies. Izkoriščanje moč blockchain, projekti, kot Ethereum, ki imajo manj od omejitev, ki jih Nakamoto o svojem ustvarjanju, imajo potencial za širjenje veliko širši. Morda v nekaj desetletjih, ljudje bodo varčevanje za svoje digitalne pokojnine z Bitcoin vendar nakupom njihovih živil z Ethereum.

Pohvala je Daniel Cooper

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin je zdaj na Bloomberg in Yelp!

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: EFG-ji BTC

Post Bitcoin

12 super Bitcoin Memes

Post Bitcoin

10. aprila 2015

Post Bitcoin

Bitcoin velikost velikosti blokov: razjasnitev in revizija argumentov

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: nevarnosti delnega rezervnega bančništva

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cen: Tim Draper je osvojil Silk Road Auction

Post Bitcoin

Bitcoin Adoption: napredovanje med top 100 spletnih strani

Post Bitcoin

Deflacija 2. del: Ali je deficita cene Bitcoin dobra ali slaba?

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratke izdaje kovancev v tednu: 14-20. September 2014

Post Bitcoin

Svetilnik Mike Hearn bi lahko močno izboljšal Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Currency Converter - Kako pretvoriti Bitcoin v USD