Bitcoin: Francoski ekonomist napoveduje dan računanja - Irish Times | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin: Francoski ekonomist napoveduje dan računanja - Irish Times

Bitcoin: Francoski ekonomist napoveduje dan računanja - Irish Times

V ponedeljek je predsednik tržnega regulatorja Francije odpove Bitcoin kot "nevarne iluzije" in orodje za kriminalci. "To je način za nakup prepovedanih izdelkov, to je način za pranje nezakonitega dohodka, to je način, da se razvijajo in plačati za kibernetsko kriminaliteto, in to je čisto prazen blago," Robert Ophele, predsednik Autorité des Marches finančnikov, je dejal v Bloomberg televiziji intervju iz Tokia. "Če bi šlo za valuto, da bi bilo zelo slaba."

Pohvala je byRobert OpheleKaj je bitkoin za babiceVčeraj je prva virtualna Bitcoin expo končalo. Bilo je zelo lepo idejo, kjer ljudje iz vsega sveta skliče v virtualnem prostoru in slišal predavanj vrhunskih Bitcoiners. Udeležil sem se tudi to konferenco in podal predstavitev o Bitcoin za začetnike.

Lepota te predstavitve je, da ga lahko dajo na svojo babico in ona bo verjetno razumeli, kaj Bitcoin je. Torej, tukaj je moj pogovor, vas prosimo, da jo prenese okoli, da kdor se sprašuje o Bitcoin.


Bitcoin na Kitajskem - prvi Bitcoin ATM Namestil RobocoinBitcon na Kitajskem

# 8211; kitajske goverment trud diskreditirati Bitcoin ali prepoved povsem preprosto je hit. Temelji Vegas Las spletu Bitcoin bančništvo ponudnik in proizvajalec ATM za dolgo vrsto Bitcoin ATMsaround svet Robocoin danes namestili prvo Bitcoin bankomat v Pekingu Satoshi Plaza !. Bitcoin ATM je 1000 kvadratnih metrov. Glede na poročilo, novice iz nje Robocoin, lahko kitajski Bitcoin kupci kupujejo in prodajajo bitcoins na Bitcoin ATM 27/7 in 365. Robocoin CEO Jordan Kelly je bilo to sporočilo za Bitcoin potrošnikov na Kitajskem:

"Naši kitajski partnerji so šli skozi velike dolžine, da zagotovi Bitcoin navdušence in novince najlažji in najhitrejši dostop do Bitcoin na najbolj skladen način. Prizadevamo si, da izpolnjujejo vse regulatorne zahteve, in upamo, da bomo lahko še naprej uspevajo na Kitajskem. "

Bitcoin na Kitajskem - Prvo Bitcoin ATM, ki ga Robocoin

Oglejte si seznam lokacij Bitcoin ATM po državah, državah, mestih. Če veste, o kakršnih koli Bitcoin bankomatih, ki niso navedene na seznamu, se prepričajte, da nas kontaktirate z lokacije, lastništva in proizvajalca podrobnosti in jih bomo dodali na seznam. To bo tudi pomagalo, če nam lahko pošljete fotografije na Bitcoin ATM (e). Ali ste na Kitajskem? Ste uporabili Bitcoin na Kitajskem? Če je tako, nam slišim od vas!

Vir: coindesk


Bitcoin Investment 2016: je vredno?Bitcoin naložbe 2016

# 8211; Bitcoin še vedno naraščajoče, navidezno raste v vrednosti vsak dan, kot tudi priljubljenost. Dejstvo je, da je univerzalno dostopen valuta z določeno vrednostjo, kot je Bitcoin je z naraščajočo globalizacijo in raznolikost gospodarskih trgih izjemno dragocen. To je osnova za njegov uspeh, in razlog, da je še vedno verjetno pametno vlagati v Bitcoins.

Bitcoin naložbe v letu 2016 - je bilo vredno?

Bolj razširjena valuta postane višjo svojo vrednost in večji delež, ki ga ima v svetovnem gospodarskem trgu. Vsi znaki kažejo, da Bitcoin ohranja svojo popularnost (samo pogled na vrednosti delnic Satoshi Nakamoto je; Bitcoin je ustvarjalec, dosegla $ 700 millionin vrednosti) in da je treba za koristen in povsod spletni valuti, ne bo kmalu izginejo kadarkoli. Torej je Bitcoin naložba v 2016 worthit? Stavim, da je!

Drug velik element, ki kaže na nadaljevanje vidnost Bitcoin je, da je morda edina valuta, ki omogoča, da deluje povsem anonimno. To mu daje edinstveno vrednost, ki je nobena druga valuta, in da je treba takoj eno vlagati v Bitcoins saj kaže na nadaljnje uspehe. Ko se odločite, kateri izdelek, da vlagajo v, ki ga želite izvedeti, kako edinstvena je, tržno nišo, ki jo zaseda, zato je verjetnost, da bodo starejši kupci vedno znova vračali in da bodo novejše, da prihajajo. Naložba Bitcoin je na to najvišja v 2016and je le pogledala.

V obeh območjih se še vedno zdi pametno vlagati v Bitcoins, saj zasedajo edinstveno mesto v njihovem trgu in ne le najbolj prepoznavna blagovna znamka, vendar je za mnoge edina prepoznavno blagovno znamko na spletu, anonimni valuti. Ko imate blagovno znamko, ki je tako univerzalna in brez večje konkurence, ki je, ko veš, da bi želeli, da vlagajo v Bitcoins. Daj, voziti in začnete Bitcoin investicije v letu 2016.

Nakup Bitcoin Online Lokalno ali globalno!


Milijonar Richard Branson vlaga v Bitcoin plačilni procesor BitPay  

Sir Richard Branson, znani britanski milijarder in ustanovitelj skupine Virgin trenutno opravlja v Atlanta Bitcoin zagonu BitPay. Richard je eden od Bitcoin investorswho dajo 30 milijonov $ v projekt. Ocenjuje se, da bo približno 70 delovnih mest na dodano zaradi zagonu. Glavni agenda za podjetja, je razvoj programskih orodij, ki bodo omogočili spletni trgovci zbrati svoja plačila preko Bitcoin peer-to-peer omrežja.

Na 8. Aprila, so bila poročila, ki v Atlanti poslovnega Journalthat BitPay namenjen za povečanje sredstev v več krogih. Index Ventures je bil na čelu $ 30 milijonov krogu. Slišati je bilo tudi nekaj sodelovanje z drugimi Bitcoin investorssuch kot Ustanovitelji sklada, zmanjšanje RT Ventures, Felicis Ventures in AME Cloud Ventures. Poleg tega je Atlanta temelji podjetje podjetje TTV Kapital investiral tudi v krogu. Podjetje se osredotoča predvsem na FINTECH prostoru.

Drugi Bitcoin Vlagatelji v BitPay

BitPay je tudi uspelo doseči podporo druge višje-valj, Sir Li Ka-Shing. On je Hong Kong milijarder odločil, da se pridružijo seznam Bitcoin vlagateljev. V konec lanskega leta, Horizon podvigih, je podjetje, ki so odgovorni za upravljanje zasebnih naložb v Ka-Shing v tehnologije, telekomunikacij in medijske industrije, je bil del ekipe, ki je investirala 2,7 milijona $ v BitPay.

Bitcoin je digitalna valuta. To se nobena vlada ali posamezen banka ni izdala. Valuta je izkopati s pomočjo visoke hitrosti računalnikov. Približno 12 milijonov bitcoins so trenutno v obtoku. Vendar pa je število bitcoins, ki se lahko potencialno izkopati okoli 21 milijonov. Digitalni denarnice se uporabljajo za shranjevanje bitcoins. Uporabljajo se lahko tudi za nakup izdelkov ali storitev, od več kot 20.000 trgovci po vsem svetu.

Virgin Galactic, ki je Richards je komercialna vesoljska potovanja podjetja, uporablja BitPay olajšati plačila v Bitcoin. V resnici je bil Richard zavedati BitPay po enem izmed začetnih Bitcoin vlagateljev govoril z njim o tem, kar Bitcoin naročati Virgin Galactic lete. Od takrat so bili trije leti kupil s pomočjo Bitcoin.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin Mining v letu 2015: ASIC, rudarstvo oblakov in težave

Post Bitcoin

Bitcoin Charts - Kaj so, kako uporabljati BTC Charts

Post Bitcoin

Poročilo o ceni na kratko o tednih Bitcoin: 28. september 2014-4. oktober 2014

Post Bitcoin

6 Restavracije, ki sprejmejo Bitcoin

Post Bitcoin

Povzetek kovancev za kratkoročne tedenske bitkeinske cene: 21. in 27. september 2014

Post Bitcoin

Zakaj se Bitcoin strokovnjaki ne bojijo 51% napadov

Post Bitcoin

Zmagaj USB rudar 100% brezplačno - Mine Bitcoin Litecoin Dogecoin od doma!

Post Bitcoin

Armory Technologies sprosti posodobljeno različico svoje Bitcoin denarnice po zagotovitvi naložbe v višini $ 600k

Post Bitcoin

Je Bitcoin Mining to vredno?

Post Bitcoin

Bitcoin bančništvo: slovo za delne rezerve

Post Bitcoin

Kako zasukati svoje Bitcoin čip dobičkov z enim korakom

Post Bitcoin

Ashley Madison pušča: kaj storiti, ko se soočiš z Bitcoin izsiljevanjem