2018 Napovedi: Bitcoin Will Crash-CTech | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

2018 Napovedi: Bitcoin Will Crash-CTech

2018 Napovedi: Bitcoin Will Crash-CTech

Očitno je, da od zdaj Bitcoin se navadno ne uporabljajo za transakcije (razen za nezakonite dejavnosti) in da je zelo malo verjetno, se bo to spremenilo v bližnji prihodnosti. Kaj nam preostane je trgovina-z-vrednosti mehanizem, ki bi nekateri trdijo, je podobno kot zlato, ne pa bolje na kakršen koli način, v starosti ETF, ko je zlato trguje digitalno.

Ljudje, ki kupujejo Bitcoin teh dneh so v glavnem špekulirajo, saj meni, da so cryptocurrencies nov in enostaven način, da bi dobili bogate. Ampak, na neki točki, se bo cena ustavi gredo gor, in potem bodo ljudje zaljubljen z "valuto", ki ima ničelno uporabo.

Pohvala je byAmit Karp4 koraki za ohranjanje vašega Bitcoins SafeUporaba te 4 korake, da se prepreči krajo in imejte Bitcoins varno.

Korak 1 - Izberite močno geslo za Bitcoin denarnico

Veliko ljudi pride v navado izbiri isto geslo za vse njihove spletne račune. To postavlja svoje Bitcoins ogroženi. Izberite močno geslo za Bitcoin denarnico. Lahko uporabite programsko opremo, kot so 1Password ali RoboForm za ustvarjanje in shranjevanje gesel za vas - na ta način nikoli ne boste dvakrat kdaj uporabite isto geslo.

Korak 2 - Uporaba pristnosti 2 faktorja

Večina spletnih Bitcoin denarnice zagotoviti možnost procesa avtentifikacije 2 faktorja. To pomeni, da vsakič, ko se prijavite ste zahteva, da se preverjanje pristnosti z dodatnim korakom, razen svoje geslo. Večino časa bo to besedilo preverjanje sporočilo poslano na vaš telefon. Čeprav lahko ta občutek okorni v času, z uporabo 2 faktorja preverjanje pristnosti zmanjšuje tveganje kraje drastično.

Korak 3 - Backup Bitcoin denarnice

Backup vaših walletcan zaščito pred računalniškimi napak in številnih človeških napak. Prav tako lahko vam omogočajo, da obnovite svoje denarnice, ko je vaš mobilni ali računalnik, je bil ukraden, če boste obdržali vaše denarnice šifrirana.

4. Korak - Uporabite hladilnice za velike količine Bitcoins

Če je vaša denarnica shranjuje velike količine Bitcoins prepričati, da ostane v tisto, kar je znano kot hladilnice. Hladilnice pomeni, da vaša denarnica ni prisoten na spletu ali na katerem koli drugem računalniku. Primer za hladilnico je lahko papir denarnico ali bliskovni pogon, ki ima svoj zasebni ključ šifrirano na njej.


Zbrati 40 € v Bitcoinu. Ledger Wallet Nano Duo EditionPosodobitev: ta giveaway se je končal in zmagovalec je Rendy Marandhika od Cianjur, Indonezija. Rendy odločil, da sprejme 40 € v Bitcoins (povezava na transakcijo). Hvala vsem za sodelovanje in se nam pridružite naslednji mesec v drugi izdalo.

Aprilsko giveaway je na njegov način in v tem mesecu smo podarjamo Ledger Denarnica Nano "Duo Edition". Za tiste, ki ne vedo, kaj Ledger je, da je strojna oprema denarnico, ki vam omogoča, da varno vam shranjevanje Bitcoins na njej. Pred kratkim smo ga pregledali tukaj.

Tudi če ste lastnik Ledgerwallet še vedno lahko vnesete, saj bo zmagovalec lahko izbral med dobili dejanski Ledger denarnico ali 40 € v Bitcoin.

Tekmovanje je lepo naravnost naprej:

  1. Odgovorite na preprosto vprašanje, da dokaže, da ste človek
  2. Vpišite vaš e-poštni naslov, da se naročite na 99Bitcoins
  3. Kliknite na povezavo v potrditvenem e-pošti vas bomo poslali
  4. Ti si se!

Imejte v mislih, da ko vnesete e-poštni naslov, ki ga dejansko naročite na poštni seznam 99Bitcoins "- to pomeni, da bodo dobili posodobitve blog približno dvakrat na teden. Mi skoraj nikoli poslali promocijsko stvari in lahko odjavite kadarkoli, tako da izbira je vaša.

Po vnosu preveriti, ali ste prejeli navodila.

Če ne morete najti naš e-poštni poskusite preverjanje spam mapo, kot je morda po nesreči je prišel. Če uporabljate Gmail, poskrbite, da povlečete e-pošto na zavihek "Primarni", če je padel v "Promocije" zanka "- na ta način ne boste zamudili, če bomo poslali e-pošto, ki ste zmagali (ena od preteklih zmagovalcev ni prejel nagrado, ker ni odgovorila na naše zmagovalne e-pošte).

Ne pozabite, -če ste zmagali, bomo emailyouat ta naslov, če ne bomo spet slišati od vas v 48 urah gremo na naslednjo osebo v skladu.


5 Zlata pravila, ki jih je treba upoštevati Pri nakupu BitcoinovSledite tem 5 Golden da bi se izognili goljufije pri nakupu Bitcoins.

Pravilo # 1 - Preverite verodostojnost vašega Bitcoin prodajalca.

Ko kupujete od posameznika potrditi svoj ugled s pregledom svojega trgovca profila, če je ta na voljo. Vprašajte za Facebook, LinkedIn ali katerem koli profilu družbenega omrežja, da bi ugotovili, da je dejansko oseba za zaslonom. Kot pravilo palca nikoli ne kupi Bitcoins od nekoga, ki si ne morejo predstavljajo njihovo verodostojnost.

Če ste nakup na borzi, preverite ime izmenjavo in besedo "pregledi". Iščete ocene o izmenjavi in ​​celo posameznikov v forumu Bitcointalk lahko tudi dragocen vpogled.

Pravilo # 2 - Dokument vse

Ker Bitcoin je nekoliko izslediti kot gotovino, v primeru goljufije bo težko dokazati posebne obtožbe. Poskrbite, da boste dokumentirati svojo komunikacijo s prodajalcem na način, ki bo zlahka predstavljamo, če je potrebno kasneje.

Pravilo # 3 - Počakajte 1 potrditev pred izročitvijo denarja

Za mala in srednje posla je priporočljivo počakati vsaj 1 potrditvi pred oddajo svoje plačilo. Pri večjih poslih, počakajte vsaj 6 potrditve.

Pravilo # 4 - Uporaba hrambi kadar je to potrebno

Pri izvajanju velikih poslov s posamezniki uporabljajo Bitcoin hrambe storitev, da imajo na svojih sredstev, dokler ne dobijo potrebno količino potrditev. Na ta način vaš denar bo v priporu od zaupanja vrednega 3. Osebi, dokler ne prejmemo Bitcoins.

Pravilo # 5 - NIKOLI ne pustite svoj denar na borzi

Če kupujete Bitcoins na borzi se prepričajte, da premaknete Bitcoin na svoj zasebni Bitcoin denarnico v trenutku, ko jih dobili. NE pustite Bitcoins znotraj borzi, lahko to povzroči v izgubi vaših Bitcoins zaradi tatvine ali goljufije.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Argentinska centralna banka se boji Bitcoina

Post Bitcoin

Ashley Madison pušča: kaj storiti, ko se soočiš z Bitcoin izsiljevanjem

Post Bitcoin

Kaj je zasebni ključ Bitcoin, kako ga uporabljati, naj bo varno!

Post Bitcoin

Arbitraging Bitcoin - Kako sem dosegel 12,12% ROI v 1 uri

Post Bitcoin

Analiza: Bitcoin Cena Breaks $ 600

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročno tedensko poročilo o cenah: od 17. avgusta do 24. avgusta

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: nevarnosti delnega rezervnega bančništva

Post Bitcoin

9. april 2015

Post Bitcoin

Brez primere: Bitcoin Mining Network presega 100 PH

Post Bitcoin

Svetilnik Mike Hearn bi lahko močno izboljšal Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin kot blago: Licenca za obdavčitev?

Post Bitcoin

Bitcoin velikost velikosti blokov: razjasnitev in revizija argumentov