Prehodi AsiaCoin do dokaza o deležu | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Prehodi AsiaCoin do dokaza o deležu

Prehodi AsiaCoin do dokaza o deležu

AsiaCoin, trgovanje kot AC, je pred kratkim izdal altcoindesigned za azijski trg. Začel se je na 16. Aprila in je hibrid Dokaz o delu / Dokaz Stake kovanca. Trenutno deluje pod POW, danes pa prehode na POS, pridružil čine Peercoin, Reddcoin, in drugi. Zaradi tega je danes tako dober, iz časa, kot kateri koli pregled tega novega kovanca.

Rudarstvo zapora Kot AsiaCoin stikala za POS

Scrypt Asics so tu, in hvala za GND rudarje, KNC rudarje, in peščico svojih konkurentov, stroji so poplave omrežja Scrypt. Kot pri Bitcoin oblaku rudarstvo, je Scrypt oblak rudarstvo lažje in lažje povsem preplavijo majhne Scrypt cryptocurrency omrežij.

Medtem ko so druge valute se odločili, da gredo za več algoritmov za ASIC upora bodisi teče vzporedno, saj s Myriadcoin, ali zmešamo skupaj v eno kompleksno algoritem, kot Darkcoinand da je X11 algoritem, AsiaCoin gre v nasprotno smer. Današnji stikalo se pričakuje, da poda zvišanje cen kot multipools, ki so bili miningAsiaCoin ne bodo več mogli storiti, zato bi morali videti zmanjšanje dampinga. BlackCoinexperiment je pokazala, kako multipooling lahko učinkovita pri črpanju nihanja na črpalko in smetišče scenarij, in AsiaCoin sledi temu vodstvo.

Tisti, ki iščejo na kovancu danes se bo sodeč po več kot le cena. Mnogi bi-se-vlagatelji so ujeti na potencialne pasti vnaprej izkopati kovanca, ampak z nič premine, ni imel takšnih težav AsiaCoin. Ne IPO vrvje, ali jigging, tukaj.
Dokaz Delež je na začetku na voljo s hitrostjo privlačnim 100% za prvo leto. Po tem, da pade na 2%, tako da je resnična korist za prvimi. Še bolj neverjetno, da je trenutno na voljo okoli deset različnih borz, med drugim Cryptsy, MintPal in Poloniex. Ta močna, začetna zaznamek izmenjave se lahko šteje za zelo pozitivno, zlasti glede na starost kovanca. Smo si ogledali številne druge altcoins lobiranje dolgo in težko jih je treba vključiti na borzah, zato je dejstvo, da so nekatere od največjih borzah vozilu je znak dobre podpore.

Lahko AsiaCoin Izogibajte Težave opaženi v Bitcoin in drugih Altcoins?

Kaj pa mimo tega prvem letu? Ali ne AsiaCoin je več kot samo se en oportunistični, določeno regijo varianta se zanašajo na to premagovanju težav, s katerimi se soočajo Bitcoinin trg. Prepoved / ne prepoveduje, je kvantni tok stanje Bitcoin v Aziji ustvarila nestanovitnost in AsiaCoin se izognili le ta trenutno jih plujejo pod radar. Z trgovanje volumeof okoli 300 BTC na dan preko izmenjave, ki morda ne bo veljalo za veliko dlje.

Poleg tega, drugi novi kovanci pa inovacijami z reševanjem problemov na tehnični ravni, AsiaCoin poskuša obravnavati regionalno vprašanje ne ponuja ničesar, kar se zdi še posebej nova, ali nišo, na ta trg. Medtem ko so razvijalci lahko vzpostavijo veliko zaščito pred kratkoročno cen manipulacije, problemi, s katerimi se sooča digitalne valute v Aziji ostajajo zapletena vprašanja o politiki in kulturi.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoina: Brazilija pravi, da je preveč zgodaj za uredbo o bitkiinu, Charlie Shrem, ki je bil izrečen na 2 leti v zaporu

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: ABC-ji BTC (Q-U)

Post Bitcoin

Bitcoin rudarstvo je lahko bolj donosno kmalu

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: nevarnosti delnega rezervnega bančništva

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročne tedenske borze za kovance: 31. avgust - 6. september 2014

Post Bitcoin

Bitcoin sprejel: eBay integrirati Bitcoin s Paypalom!

Post Bitcoin

Secure My Bitcoin denarnica: Bitcoin varnostni nasveti

Post Bitcoin

Bitcoin uradno pravna v Kaliforniji! Gov. Jerry Brown podpisal AB129!

Post Bitcoin

Ali ste ena od teh 8 Bitcoin trgovinskih osebnosti?

Post Bitcoin

19 milijonov dolarjev za BTC se je začelo z avkcijo v Avstraliji - Bitcoin Reacts!

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Top 5 bitkoinskih milijonarjev

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Time Inc. sprejema Bitcoin, Overstock Falls Short on Bitcoin Sales in drugo