Armory Technologies sprosti posodobljeno različico svoje Bitcoin denarnice po zagotovitvi naložbe v višini $ 600k | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Armory Technologies sprosti posodobljeno različico svoje Bitcoin denarnice po zagotovitvi naložbe v višini $ 600k

Armory Technologies sprosti posodobljeno različico svoje Bitcoin denarnice po zagotovitvi naložbe v višini $ 600k

Podjetje Armory Technologies, avtor Bitcoin programske opreme, denarnice, da je podjetje trdi, da je najbolj varna na svetu, je pravkar objavila dva odlična novica pred nekaj dnevi: dokončanje $ 600.000 semen krogu naložbe, delno financira v Bitcoins, in tudi sprostitev nov posodobljen versionof svoje programske opreme.

Investicija je vodil Bitcoin strokovnjakov, novinar in Trace investitor Mayer in vključuje tudi vlagatelje Kevin Bombino in Jim Smith. 600.000 $ bo ustanovitelj in glavni razvijalec Alan Reiner in njegova ekipa posvetiti projektu v polnim delovnim časom, nadaljnji razvoj Armory Bitcoin denarnico.

"Navdušeni smo, da se sredstva, ki omogoča večji talent za razvoj orožarno brez pritiska za proizvodnjo prihodkov. Trace meni, da je Bitcoin ekosistemu nujno potrebuje funkcije orožarno in da je eden od razlogov, zakaj smo ga izbrali kot naš investitor. Bil je globoko razume Bitcoin in njegova prva prednostna naloga za Armory ekipo, da se osredotoči na razvoj kakovosti izdelka, ki dodaja vrednost ", je povedal Alan Reiner.

Naj spomnimo, da Armory pionir koncepta "hladilnico" v letu 2011, ki je sestavljen v shranjevanju in transakcijah Bitcoin sredstev, kjer so zasebni ključi so shranjeni samo na računalniku, ki se vodi v celoti odsoten in podpira varnostno kopiranje Bitcoin sredstva tiskanega papirja backup, pojasnjuje sporočilo za javnost o naložbah.

Ker je pod licenco "AGPL različico 3", Armory in vse njegove izvedenimi finančnimi programi bodo vedno odprte kode. V dveh letih, ki je Armory bili na voljo Bitcoiners, ni bilo nobenih poročil o morebitnih izgubljenih ali ukradenih Bitcoins med uporabniki storitev, ki jim zaupate v tiskani papir backup funkcijo orožarne je.

Po premagati veliko težav in gradnjo varnih zidov okoli svoje denarnice, je Armory zdaj osredotočena na sprostitev novo različico svojega softwarethat bistveno izboljša hitrost aplikacije, kot tudi porabo RAM-a. Družba je že podpira več denarnic, naslov uvoznic in papir varnostne kopije, med drugimi storitvami, vendar pa nove funkcije vključujejo podporo za strojno opremo denarnice in transakcijah več podpisov. Ta naslednja različica vključuje funkcionalnosti za ustvarjanje razdrobljene varnostne kopije, ki jih lahko shranite na več lokacijah za večjo fizično varnost, dodaja, v sporočilu za javnost.

Po sledeh Mayer, mora skupnost ", naj spodbudijo razvoj naprednih, kompleksnih in močnih kriptografskih orodij. (...) Konec koncev, Bitcoin je inovativna čelu kreativne destrukcije finančnih in monetarnih sistemov".

Sorodne novice


Post Bitcoin

Antonopulos zapusti fundacijo Bitcoin nad Mgmt

Post Bitcoin

Secure My Bitcoin denarnica: Bitcoin varnostni nasveti

Post Bitcoin

Ali je Bitcoin Mining dobičkonosna leta 2018?

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: ABC iz BTC

Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin 2. del: Akademija in plakati

Post Bitcoin

Bitcoin Margin Trading Options za začetnike

Post Bitcoin

3 Varni načini za varno shranjevanje bitkoinov

Post Bitcoin

6 Restavracije, ki sprejmejo Bitcoin

Post Bitcoin

Evropska komisija bo nadaljevala uredbo o bitcoinu

Post Bitcoin

Pojasnjene bitkeinske pristojbine - Ali je transakcija Bitcoin dejansko brezplačna?

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Time Inc. sprejema Bitcoin, Overstock Falls Short on Bitcoin Sales in drugo

Post Bitcoin

Svetilnik Mike Hearn bi lahko močno izboljšal Bitcoin