Argentina Bitcoin Exchange Izgubljeni bankovni računi | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Argentina Bitcoin Exchange Izgubljeni bankovni računi

Argentina Bitcoin Exchange Izgubljeni bankovni računi

  CoinDeskreported da Unisend

Edini Bitcoinexchange prisoten v Argentini, je imela njegove bančne račune zaprli obeh bank je bil v sodelovanju z za shranjevanje fiat valute borze. Kot rezultat njihovega zaprtja računa, bo izmenjava Bitcoin morali prenehati vlog svojih strank in bančnih nakazil enkrat naslednji teden.

Unisend prejeli obvestila od dveh bank, Banco Santander Río in Banco Gailicia, v treh dneh med seboj, da bi jih ukinili račune izmenjave Bitcoin; Banco Santander Río poslal odpoved, 28. Julija in Banco Gailicia je Unisend odpoved, julija 31. Obe banki iz argentinske finančnega prava, člen 792 kod argentinsko za trgovino, ki omogoča bankam, da prekine račune svojih strank iz katerega koli razloga, dokler banka daje strankam 10 dni opazili pred zaključnega računa.

Po CoinDesk, približno 90% uporabnikov Unisend za prenos denarja iz njihovih bančnih računov na njihove račune o izmenjavi Bitcion. Ostalih 10% uporabnikov deponiranje svoj denar "preko plačilnih procesorjev, kot so RapiPago ARS, PagoFacil, CobroExpress in BaproPagos, med drugim." CoinDesk tudi, da bo še vedno stranke Unisend lahko uporabljali svoje bančne račune nakazati denar v svoje Bitcoin devizni računi za nekaj časa, Unisend bančnih računov ne bodo zaprli do naslednjega tedna, glede na zahtevano obvestila o 10 dnevnem roku od argentinskega finančnega prava.

José Rodriguez, predstavnik Unisend povedal CoinDesk da bi ta zaprtja računa le manjši korak nazaj, izmenjava Bitcoin ima več kriznih načrtov, ki so jih pripravili v pričakovanju tega dogodka:

Imamo druge bančne odnose in si prizadevajo za odprtje nove v primeru pojavi katera koli druga ob nepredvidljivih dogodkih. Operacije se nadaljujejo kot običajno.

Nedavne dejavnosti Bitcoin borza v Argentini

 

Rodriguez CoinDesk je povedal, da je Unisend videl največ dejavnosti, ki jih je kdaj imel v dneh po odločitvi argentinske vlade do zamudnih na državni dolg. Običajno omenjeni Rodriguez, trni v zameno Bitcoin aktivnost prihaja iz sprememb cene Bitcoin; ljudje kupujejo kot cena dvigne, da se, preden gre še višje, ki jih prodajajo na vrhu, ki jo prodajajo, če je cena pada, in kupujejo nazaj, ko se je Bitcoin cena ustalil. Toda nedavno dogajanje na argentinski izmenjave Bitcoin niso sledile spremembe v ceni Bitcoin. Na dan, ko je Argentina v zamudi z dolga, Unisend videl najvišjo menjalno dejavnost Bitcoin v mesecu.

Rodriguez je verjel, da so ljudje izgubili zaupanje v argentinski peso zaradi neplačila in nekaj obrnil k Bitcoin kot kraj za zagotovitev svoje premoženje-na sredi negotov, monetarnega sistema pod nadzorom vlade.

Mislimo, da je predvsem za uporabnike, da svoj denar varno drugje in ne v argentinski peso. Bitcoin uporabniki počutijo varneje v Bitcoin [...] zaradi visoke inflacije, neznanih gospodarskih forthcomings, bančnih omejitev in nadzor kapitala, ki omejuje prosti pretok kapitala.

Nova uredba Bitcoin Lahko je kriv za račun Pokrovi

 

Pomanjkanje argentinski državljanov vere v njihovi nadzorom vlade valuta je dosegla Argentina priljubljena država za Bitcoin sprejem. Kot rezultat, je argentinska vlada ni bila prijazna do digitalni valuti in je skušal odvrniti svoje državljane, da jo uporabijo namesto Argentinan peso. Pred nekaj meseci se je centralna banka v Argentini celo pasivno uporabnikov Bitcoin threatenedthe države, jih je opomnil, v izjavi za javnost, ki opravljajo transakcije v bitcoins kršil zakonito plačilno zakone v državi.

Res je, da neprijazno stališče argentinska vlada v smeri Bitcoin, je bila nova uredba Bitcoin opravili pred nekaj dnevi. Po nedavni trend vlade predlagajo zakone za preprečevanje pranja denarja (AML), regulativno agencijo AML Argentine, Unidad de Información Financiera (UIF) uvedel novo uredbo Bitcoin, ki zahteva vse denar storitvenih podjetij, da poročajo vse svoje Bitcoin dejavnosti na vlada.

Pripravila prejšnji mesec, in je začela veljati na 1. Avgust, ta uredba Bitcoin omogoča UIF služiti kot "voda" za Bitcoin dejavnosti v finančnem sektorju Argentini, ki bi izboljšala sposobnost vlade, da bi spremljali uporabo Bitcoin v Argentini. José Rodriguez CoinDesk je povedal, da po njegovem mnenju ta nova uredba je bila zato Unisend je dve bančni partnerji zaprli račune izmenjave Bitcoin.

Mi ne sumijo, da ima opraviti z novim UIF resolucije in obveznosti poročanja Resolución nº 300/2014.

Ta uredba Bitcoin bi zahtevalo veliko več papirologije s strani podjetij denar storitev, ki bi jih potrebujejo za najem več zaposlenih, ki skrbi za dodatno delo. Dodatni zaposleni bi za dodatnih stroškov za podjetja; Tako bi Unisend je bančni partnerji so preklicali računov izmenjave Bitcoin preprosto zato, ker bi bilo bolj donosno, da to storijo.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Armory Technologies sprosti posodobljeno različico svoje Bitcoin denarnice po zagotovitvi naložbe v višini $ 600k

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Bitmainov razvoj P2pool, Arctic Cycle Cloud Mining KnCMiner in še več

Post Bitcoin

Deflacija 1. del: deflacijska narava bitkoinske cene

Post Bitcoin

Dnevno poročilo o bitkiinu: romska bitkainska utemeljitev, dominika, ki prejema bitkoin in več

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cen: Tim Draper je osvojil Silk Road Auction

Post Bitcoin

Prilagodljiva nabava Bitcoin ne bo stabilizirala cene Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin velikost velikosti blokov: razjasnitev in revizija argumentov

Post Bitcoin

19 milijonov dolarjev za BTC se je začelo z avkcijo v Avstraliji - Bitcoin Reacts!

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: BitPay Partners With Demandware, SpectroCoin prinaša priročne rešitve Evropejcem in še več

Post Bitcoin

Bitcoin poučuje libertarje vse, kar ne vedo o ekonomiji - The Washington Post

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročno tedensko poročilo o cenah: od 17. avgusta do 24. avgusta

Post Bitcoin

9. april 2015