Ali ste ena od teh 8 Bitcoin trgovinskih osebnosti? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Ali ste ena od teh 8 Bitcoin trgovinskih osebnosti?

Ali ste ena od teh 8 Bitcoin trgovinskih osebnosti?

Z več ljudi, ki prihajajo v Bitcoin svetu vsak dan, smo se odločili, da si oglejte vrste trgovcev tam. Z milijoni uporabnikov, ki jih je sedaj, kar bi pričakovali veliko različnih osebnosti, vendar pa so nekatere vrste, ki se zdi, da prihajajo.

To ni samo rudarji, ki imajo nenavadne načine za ukrepanje, redni cryptocurrency trgovci se ne razlikujejo. Spletna stran Coindeskmade seznam 8 Bitcoin osebnosti, so tiste, ki izstopajo najbolj, in sva navdih. Ste eden izmed njih? Ali kateri od vaših prijateljev, kot je ta? Morda boste prepoznali nekatere znake (ali pa boste dobili v skrbeh, ker ste spoznali sebe,...)!

1. Trendy trgovec

Vrsta trgovca, ki gre s tokom in velja to pravilo za skoraj vse, kar je v svojem življenju. Trendovska Trgovec je vrsta posameznika, ki odloča v skladu s tem, kar počnejo drugi in tudi kaj se pričakuje od njega. To se imenuje masa vedenje in večina od nas ponavadi za njo, to je del našega genskega zapisa. Da bi vam razumno primer, bo trendovski trgovec najverjetneje nekdo, ki kupi določen izdelek, ne da bi jo zares potrebujejo, samo zato, ker so vsi ostali ima. Vendar pa je to nevarno pot, da deluje na trgu, kot je Bitcoin.

2. Ovce

Ta je zelo podobna trendy trgovca, vendar pa krepi negativne strani nekaterih trgovcev. Ta vrsta trgovec bo tisti, ki sedi udobno v sredi svoje črede, in nenadoma, vse to se je ena ovca jokati volk in "ovce trgovci" bodo sledili in začeli prikazovati obupno. Zakaj je pa ovca je huje kot biti trendy trgovec? Ker učinki na trgu Bitcoin je veliko slabše. "Ovce" so tisti, ki dobijo obupan in začeli prikazovati brez načrta med tržno nesreči ali finančnega balona. In so najbolj verjetno, da pade s pečine, ker so tako prestrašeni, da ne morejo videti, kje so namenjeni.

3. "da je bolje manj kot nič"

Ta vrsta trgovca je precej čudno, predvsem zato, ker ima odpor do izgube denarja. On bi raje zmanjšati svoje izgube in takoj prodati nekaj, kar se je vrednost povečala - v nasprotju s čakanja in dobili še več denarja - in držite na nekaj, kar je izgubila vrednost v lažnem upanju, da okreva svojo naložbo. Za zdaj Bitcoin je še vedno igra in ti ljudje niso pripravljeni igrati.

4. Wall Street trgovec

Oh, ironija... The Wall Street trgovec je vrsta trgovca, ki potrebuje le en namig o gibanjih na trgu in je že misli, da ve, kaj storiti. Veliko ljudi misli, Bitcoin je kot na borzi, ko je ni. Ta trgovec potrebuje le majhen košček inteligence in jo bodo uporabili kot svoje vodilo. Na primer, če slišijo iz vira, ki menijo, da so zanesljivi, da je vrednost Bitcoin gre dol, bo to trgovec, da so njegova dejanja gredo v tej smeri, ki vse, kar je v njegovi moči, da bi prinašala denar.

5. Bob Marley

Zakaj Bob Marley? Ker ti trgovci ne skrbite, da resnično verjamejo vsako malo stvar, ki se dogaja, da je vse v redu. So optimisti, katerih kozarec Bitcoins je vedno na pol poln. Vendar pa se nagibajo k prezreti prve znake katastrofo in, na splošno, na koncu trpijo s to vrsto odnosa.

6. "da lahko gredo samo gor od tukaj"

Samozavestni trgovci mislijo, točno tako kot je ta. Za njih, ko so stvari slabe, jih lahko le bolje. In ko so stvari dobre, da lahko le bolje kot dobro. To so trgovci, ki imajo največji padec, ko se vse začne razpadati, so pa tudi tisti, ki takoj pozabi na preteklost, ko se stvari začnejo znova izboljšala.

7. Noj

Tam je tudi ta vrsta trgovca, ki nas spominja na noj. Še posebej zato, ker je prepričan, da če je zakoplje glavo v pesek in čaka, da nevihta mimo, bo na varnem. Novinci in neizkušeni trgovci to pogosto, vendar zanikala težke situacije ne bo naredil kjerkoli.

8. En poln obžalovanja

Biti obžalovanja trgovec ni enostavno. So vedno razmišljam in premislek, kaj so naredili narobe. "Zakaj ne naredim, da naložba? Zakaj sem se, da je druga?"... To ni res glede na to, kaj delajo ali ne, se bo vedno nekaj obžaloval.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Ne smemo poskušati prilagoditi bitkoina obstoječim pravnim strukturam

Post Bitcoin

Best etereum rudarstvo strojne opreme (2018 posodobljeno)

Post Bitcoin

FATF: Bitcoin pozitiven, vendar tvegan za vlade

Post Bitcoin

Ali je Bitcoin Mining dobičkonosna leta 2018?

Post Bitcoin

Začetniški vodnik za rudarsko bitkoino

Post Bitcoin

Antonopulos zapusti fundacijo Bitcoin nad Mgmt

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: MNO iz BTC

Post Bitcoin

OP-ED: Potrebujemo več profesionalizma na trgu bitkoinskih analiz cen

Post Bitcoin

Bitcoin Currency Converter - Kako pretvoriti Bitcoin v USD

Post Bitcoin

Dnevno poročilo o kovancih: Blockstream, udobne igre, uredba o bitkiinu in tožbe v Floridi

Post Bitcoin

Bitcoin Price se spreminja z evropskim negativnim interesom banke

Post Bitcoin

Coinbase proti Btc-e proti BitStamp - najboljši kraj za nakup Bitcoins