Arbitraging Bitcoin - Kako sem dosegel 12,12% ROI v 1 uri | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Arbitraging Bitcoin - Kako sem dosegel 12,12% ROI v 1 uri

Arbitraging Bitcoin - Kako sem dosegel 12,12% ROI v 1 uri

Torej, kot sem vam obljubil, da naj bi si globlji vpogled v možnost arbitraging Bitcoins med različnimi izmenjave. V bistvu Kaj želim storiti, je kupiti "poceni" Bitcoins v BTC-E, kjer je tečaj nižji. Nato prenese Bitcoins za Mt.Gox in jih prodajajo z dobičkom v višini vsaj 10% (to je moj dobiček ne bo dobil jesti z vseh transakcijskih stroškov). Poskušal sem najti referenco za nekoga, ki to počnejo na spletu, za dolgo časa in ni mogel najti koli. Torej, tukaj je moj primer študija o tem, kako sem ustvarila 12,12% ROI v 1 uri.

(11:46) Korak 1 - Izhodišče

Začel sem s z naslednjimi sredstvi na BTCe:

In to je prvotni račun mojega GOX je:

(11:51 GMT) Korak 2 - Nakup "poceni" Bitcoins na BTCe:

Torej, na tej točki sem kupil 0.488BTC po tečaju 141.999 USD. Transakcija je bila precej takoj končan in BTC je bil prenesen na mojem računu. Strošek je 69.295512 $ 

(11:53) 3. Korak - prenos svoj sklad za Mt.Gox

Zdaj sem začela BTC umik iz BTCe in se preselil svoj 0.488BTC za Mt.Gox

(1:01) 4. Korak - Denar prispe v MtGox

Trajalo je približno eno uro, dokler je denar prispel na Mt.Gox - To je ključna točka in bomo dobili kasneje. Kot lahko vidite, sem že izgubila približno 0.001BTC zaradi pristojbin.

(13:02 GMT) Prodaja Bitcoins z dobičkom

Na tej točki sem prodal 0.486 na $ 77,7. Da vas spomnim, začetna poraba je 69.295512 $. Kar nas pripelje do dobička $ 8.404488 - za ROI 12,12% v približno eni uri.

Zadnji korak - Dvig denarja iz Mt.Gox

Sem dodal ta odstavek, kot sem prišel veliko pripomb v zvezi z dejstvom, da ne more umakniti denar iz Mt.Gox enostavno. To je res tako danes, ampak tako, kot sem videl, da vse pride na to, koliko verjamete v Mt.Gox. Pomen, če menite, da je Gox ne bo odšel kadarkoli prej, potem se bo ta denar dosegla svojega lastnika na koncu, če pa ne, potem ta proces verjetno ni za vas. Tudi zato je to arbitraža, je mogoče, je verjetno veliko, zaradi stiske ljudje srečujejo, ko poskušajo dvigniti denar od Gox. Osebno sem prepričan, da tudi če traja 2 meseca, bo denar dosegla lastnika. Bom posodobiti o tem, kako to gre v kasnejših objavah.

Tako je arbitraža mogoče v Bitcoin?

1. Da. Možno je, vendar ni nujno dobičkonosna. (Boste, zakaj videli na minuto).

2. Iz spletne pričevanja in prijatelji razumem, obstaja veliko vprašanj v zvezi z umikom ameriških dolarjev iz Mt.Gox. To je tudi eden od razlogov za razliko v ceni med temi izmenjavami. Pomen ljudje cenijo svoj denar na BTCe več kot na GOX. Boste morali to upoštevati. Ker lahko traja do 3 mesece, da bi dobili svoj denar, bo težko reinvestand, da to ne bo postalo za arbitražo "na-se", temveč posojilo dali GOX z dobičkom.

Opomba: Eden od bralcev bloga je predlagal uporabo bolj fleksibilno izmenjavo kot VirWox. Nisem prepričan, če bi to delovalo, ampak morda se gibljejo denarja v tam vam bo omogočilo, da bi dobili denar hitreje. Bom post posodobitve o tem v enem od mojih naslednjih prispevkov.

3. 2 pomembni stroški niso vključeni - Pristojbina za deponiranje denarja v BTCe in pristojbino za odstop od Mt.Gox. Kljub temu, saj so ti stroški fiksni, lahko zlahka izračuna glede na vaš način prenosa.

4. Obstaja nekaj programov, ki so rekli, da naredite točno to, kar sem naredil na avtopilot. Nisem jih poskusili. Če imate - Rad bi slišal vaše izkušnje z njimi.

5. Če bi BTC cena nenadoma spusti, medtem ko čaka na denar, da pridejo na GOX Jaz bi izgubili denar, tako da se vodijo v mislih. Ob dejal, da, drugi pa je "velika nesreča" maja 2013, se ne spomnim Bitcoin cene spreminjajo tako dramatično v 1 uri, tako da je moja ocena je, da najslabšem primeru boste na koncu zlom še.

6. Da bi to bilo res donosna bi morali zamenjati velike vsote denarja, kar bi pomenilo večje tveganje. Predstavljajte si, koliko bi si dobiček, če si naredil isto z $ 10.000 (namig: okoli $ 1212)...

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin in prehod v denar

Post Bitcoin

Deflacija 2. del: Ali je deficita cene Bitcoin dobra ali slaba?

Post Bitcoin

Bitcoin Mining: začetni vodnik

Post Bitcoin

Končno je preprost način za pošiljanje Bitcoina na Facebooku

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: BitPay Partners With Demandware, SpectroCoin prinaša priročne rešitve Evropejcem in še več

Post Bitcoin

Bitcoin cene po vzponu po turbulentnem mesecu!

Post Bitcoin

Explanations Basics of Bitcoin: IJK-ji BTC-ja

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Top 5 bitkoinskih milijonarjev

Post Bitcoin

Ali ste ena od teh 8 Bitcoin trgovinskih osebnosti?

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Lawsky Outlines Revidirano BitLicense, GAW sproži Paycoin in še več

Post Bitcoin

10. aprila 2015

Post Bitcoin

Napredek Bitcoin 2.0 prinaša decentralizacijo do realnosti