9. april 2015 | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

9. april 2015

9. april 2015

Zadnja sprememba: 07:39

(CoinDesk) Za Mississippi električno podjetje je vložila tožbo zoper GAW Minersfor neplačevanja in kršitve pogodbe.

(Digitalna valuta svet) overstock.com je Judd Bagley pove DCC "da bo kmalu Bitcoin samo prodaja in popusti"

(CoinDesk) delitev Silicon Valley globalni telekomunikacijski velikan Orange namerava vlagati v prostoru Bitcoin.

(New York Times) je v tem tednu napovedal svojo kandidaturo za predsednika, senator Rand Paul iz Kentuckyja bredel v nove vode, ko je dejal, da bi sprejeli prispevke akcije v Bitcoins, v veliki meri ni mogoče najti virtualna valuta, v zneskih do 100 $.

(Coin Fire) Danes zjutraj je PayCoin Foundation izdala krepko, "Izjave o Paycoin osamosvojitve." Dokument navaja, da je organizacija želela PayCoin shed nekaj prejšnjega prtljage in premikanje forwardin izjavi, objavljeni na spletni strani Paycoin Foundation.Argentina v juliju trikrat več prenese BitcoinMedtem ko je ves svet gleda kot splošna število prenosov Bitcoin dol, Argentina se bori to negativno plime. Delež države v svetovnem prenosov cryptocurrency skoraj tripledbetween junija in julija, bo od 1% na skoraj 3%.

In to še ni vse: na lestvici top 50 držav, povezanih s Bitcoin, narod Južne Amerike, je edini, ki se je povečala stopnje ta mesec.

Naša najljubša virtualna valuta je postala zelo priljubljena v Argentini, predvsem zaradi nekaterih znanih razlogov, ki 99Bitcoins že govorili. Degradacija argentinski peso, zbiranje kapitalskih kontrol in zelo zaskrbljujoča raven inflacije, ki je ohromila gospodarstvo države, da cryptocurrency izgleda neverjetno izhod za Argentinci.

Najhuje je, da lokalna oblast, ki jo je predsednik Cristina Kirchner glavo, naprej poskuša skriti številke in izvajanje spornih in precej spornih tujih ukrepe. Resolucije, kot prepoveduje državljanom za izmenjavo svojega pesos - neposredno ali prek offshore nakup - samo naredi črni trg raste in potisne nekaj tech-zdrava pamet Argentinci proti Bitcoin.

Ni čudno, da so cryptocurrency sreÄŤanja v Buenos Airesu so tak uspeh...

Via thegenesisblock.com


Arnhem Spar je prvi nizozemski supermarket, ki sprejme BitcoinEna supermarket del nizozemske verige Spar je zdaj uradno prevzemno Bitcoinvia hiter in enostaven sistem obdelavo plačil.

To je prva od supermarketov blagovne znamke, na Nizozemskem, da sprejme plačila cryptocurrency. S to potezo, supermarket želi povečati sprejem digitalnega denarja v mestu Arnhem (v bližini glavne železniške postaje) in v državi.

To franšize Spar trgovina je zdaj del projekta Arnhem Bitcoincity

Začela v maju za spodbujanje trgovcev mestnih sprejeti plačila Bitcoin, in tudi za ogromen nacionalni napor, ki vključuje oblikovanje Bitcoin Boulevard v Haagu, na primer. Arnhem supermarket je ena izmed 40 podjetij, v mestu, ki sprejema digitalni denar, impresivno številko, tudi na Nizozemskem.

NU.nl reportsthat sistem dal na mesto, ki ga v trgovini Arnhem za pomoč strankam pri njihovih prvih BTC nakupov v "resničnem svetu", je dokaj preprost. Izjava, da je potrjena s Luke van Gelder, lastnik tega Bitcoin prijazno supermarket.

Spar je prva znana trgovina velike verige na Nizozemskem, ki sprejema Bitcoins. Bitcoiners more naložiti plačila na svojem mobilnem telefonu ali tabličnem računalniku. Supermarket je tablični računalnik, na katerem je izvedel znesek. Kupec sklene njegov telefon in uporablja kodo za izvedbo plačila.

Gelder je pokazala, da se bo trgovina obdelavo plačil preko sistema point-of-prodaje, ki so jih nizozemski trdno BitKassa. Prav tako je supermarket odločila za pretvorbo cryptocurrency v evrih, ki so kasneje je bila odložena v svoj bančni račun.

"Zdi se, kot zanimiv projekt, in zabavno za podporo. Jaz osebno ne pričakujejo, da pridobijo ogromno dodatnih prihodkov, ki jih sprejema Bitcoin, ampak morda bomo pritegnili nekaj novih kupcev na ta način", je lastnik supermarket povedal Coindesk. V prvih dveh dneh po začetku sprejemanja cryptocurrency, trgovina obdelujejo približno 10 plačil.

Izbrani slika: Wikimedia


Ashton Kutcher je najnovejši Bitcoin odvisnik (in vlaga svoje dolarje!)Druga javna osebnost, ki se je predal Bitcoin moči. Tokrat pa je Ashon Kutcher obrniti, da dajo nekaj svojih dolarjev v svetu digitalne valute.

Igralec in ustanovitelj tveganega podjetja A-razreda je pokazala svoj novi projekt na zadnji TechCrunch motila konferenco, kjer je dejal, da "so Bitcoins očitno postajajo vse bolj pomembne".

In kaj o "umazanih" poslov, ki se iz z Bitcoin? "Mislim, da je dejstvo, da lahko kupite droge in strelivo, s tem je pravzaprav potrjevalec same valute", Ashton Kutcher dodal.

In potem, glede na igralca, tam je tudi velik potencial za tehnologijo, ki je v ozadju productionof to decentralizirano valute. 99Bitcoins govorili o tem tukaj.

"Največja stvar z Bitcoin se sama ne Bitcoin, toda kaj, da decentralizirana tehnologija res?«, Je dejal Kutcher, ki je dal primer kibernetske varnosti.

S tehnologijo smo trenutno uporablja za Bitcoin, lahko ljudje drug drugega spremljal anonimno na internetu. Cilj bi bil, da si za kriminalno obnašanje, odpravo vlade vdora.

Via cnbc.com

Sorodne novice


Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: BitPay Partners With Demandware, SpectroCoin prinaša priročne rešitve Evropejcem in še več

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: ABC iz BTC

Post Bitcoin

Ali ste ena od teh 8 Bitcoin trgovinskih osebnosti?

Post Bitcoin

Bitcoin velikost velikosti blokov: razjasnitev in revizija argumentov

Post Bitcoin

Prvi sklop bitkoin bankomatov v Los Angelesu ta teden

Post Bitcoin

Novinarji Bitcoin # 2: Učinek namere na etičnost lastništva Bitcoin

Post Bitcoin

Svetilnik Mike Hearn bi lahko močno izboljšal Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cen: GHash.io, Irak in FBI dražba

Post Bitcoin

Je Bitcoin Anonymous? Tukaj je popoln odgovor

Post Bitcoin

Na Bitcoin in Fear

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics in Gavin Andressen

Post Bitcoin

Argentina Bitcoin Exchange Izgubljeni bankovni računi