27. april 2015 | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

27. april 2015

27. april 2015

Zadnja sprememba: 14:20 EDT

(Wired) V petek, na osnovi mesta Salt Lake spletu Overstock.com vložila prospekt z Commissionthat Securities and Exchange kaže, da se lahko izda do $ 500 milijonov na zalogi ali drugih vrednostnih papirjev z uporabo tehnologije, ki spominja na spletni sistem programske opreme, ki podpira Bitcoin.

(Fortune) krog Finančno je Bitcoin denarnico zagonu, ki ga Brightcove ustanovitelj Jeremy Allaire vodil, je sredi dvig okoli $ 40 millionat vrednotenje na pre-denarja v višini približno 200 milijonov $, je Fortune izvedela iz več virov.

(Bitcoin Magazine) Bitcoin možganski trust politika Coin Center trdi vlogo vmesnika za oblikovalce politik in regulatorjev, z objavo okvira za državno ureditev digitalni valuti.28. April 2015Zadnja posodobitev 15:23 EDT

(CoinDesk) milijarder podjetnik Richard Branson je nastavljena, da bi "največji umov v cryptocurrency" togetherto razpravljali Bitcoin in blockchain na njegove osebne zasebnem otoku maja letos.

(Wired) V vladajoče vložena v ponedeljek popoldne, sodnica Katarina Forrest zavrnili predlog iz obrambe Ulbricht za novo sojenje, sestrelil vrsto argumentov, ki jih je njegov obrambni ekipi.

(BraveNewCoin) OneBit, da je premierno na MasterCard Masters of Code maraton hekanja marca lahko prvi pravi tekmec zahtevku, ki ga lahko uporabite bitcoins plačati vse trgovce, ki sprejemajo MasterCard.

(Coin Fire) Bitfinex in AlphaPoint sporočamo, da je po obsežnem testiranju, je integracija Bitfinex je s trgovinskimi enginehas AlphaPoint je končan in v živo uvajanje je v teku.


29. April 2015Zadnja sprememba: 15:54 EDT

(Bitcoin Magazine) Vlagatelji se povečuje pritisk za pridobitev delnic Bitcoin investicijski sklad (GBTC) s ponudbo za 50.000 na 35 $ na delnico, ki ga skupine Maxim. Self-opisal kot investicijska banka polno storitev in bogastva upravljanja podjetja, je Maxim sprejela najbolj agresiven pristop kot doslej, da bi dobili vlagatelje v GBTC prodati svoje delnice.

Nasdaq izmenjava (CoinDesk) Švedska je bila odobrena za izmenjavo, ki temelji na Bitcoin trguje seznanjen (ETN) je, odpira naložbo v digitalni valuti za tiste, ki ne želijo, da neposredno kupiti in držite bitcoins.

(Coin Fire) iOS različica GetGems je na voljo na App Store danes.


3. Aprila 2015Zadnja posodobitev 11:40 EDT

(Fusion) DEA agenta obtožen Silk Road goljufije imel "gredo vrečko," oblikovana načrt za pobeg za Dread Pirate Roberts.

(Na CoinTelegraph) embattled CEO GAWminers in PayBase, Josh Garza, je pomagala sprožiti novo denarnico in exchangeservice medtem preselili poslovanje v Hong Kong.

(CoinDesk) Moški iz Hyannis, Massachusetts je bila napolnjena in aretirali po poskusu kupiti $ 2.500 strelnega orožja iz darknet spletne strani s pomočjo Bitcoin.


30. April 2015Zadnja sprememba: 13:59 PDT

(Poslovni Insider) The New York Times poroča, da je Goldman "udaril partnerstvo z veliko kitajsko investicijsko podjetje, IDG Capital Partners, da vodi 50 milijonov dolarjev naložb v krog Internet finančno, start-up, ki je namenjen za uporabo tehnologije, na katerih temelji Bitcoin do izboljšanje plačil potrošnikov. "

(Venture Beat) Hedgy A Bitcoin podjetje, ki upa, da bo reševanje vprašanj nestanovitnost na cryptocurrency se je pojavila od Adama Draper je Boost pospeševalnik z $ 1,2 milijona v roki.

(CoinDesk) Kot del na novo objavljenega načrta za fundacije Bitcoin, je izvršni direktor Bruce Fenton predlagal odstranitev Bitcoin ustvarjalca Satoshi Nakamotoas ustanovni član.


6. Aprila 2015Zadnja sprememba: 13:41 EDT

(TechCrunch) Buttercoin, izmenjava Bitcoin zagonskega podprta z Y Combinator in Google Ventures, ki se zapira doorsat konca tega meseca, po tem, da dvig nove naložbe.

(CoinDesk) William Ne, dekan poslovne šole na College of New Jersey in izvedenec pri pregonu piramidne sheme so pokazali, da so bili nekateri vidiki pravne osebe, ki so lahko vzrok za zaskrbljenost.


7. Aprila 2015Zadnja sprememba: 14:59 EDT

(International Business Times) Bitcoin Foundation, organizacija si prizadeva za promocijo cryptocurrency, razmišlja razdeljena na dve ločeni telesi.

(Fortune) CIO Nike je zapustil in se pridružil Bitcoin zagonu Bitreserve.

(CoinDesk) Bitcoin Fundacija uprava je izdala novo statementon polemiko, ki obdaja njegovo trenutno finančno stanje in predlagala prestrukturiranje.


8. Aprila 2015Zadnja sprememba: 16:27 EDT

Temelji Street (Coinsetter) Wall Coinsetter bo premaknil CAVIRTEX sedežu urada za Torontoand integrirati svojo tehnologijo za izmenjavo institucionalni razredu ponuditi kanadske Bitcoin trgovce najboljši v svojem razredu kanadski dolar Bitcoin.

(ProgrammableWeb) Bitcoin denarnico in izmenjavo storitev Coinbase danes napovedala začetek je portalalong razvijalca z BitHack V2, šest tednov maraton hekanja.

(Na CoinTelegraph) Glede na mesec star notranji dokument, ki ga vodstva v Bitcoin fundacije in ki je zdaj odkrito objavljena, je temelj razmišlja cepljenje v dveh ločenih organizacij prvotno napisano.

(ArsTechnica) Mestece policija tik pred Boston na koncu pristala na plačilo 500 $ ransomto pridobiti dostop do policijske strežniku, ki je bila zaklenjena od potem ko so okužene z CryptoLocker izsiljevalska.

(CoinReport) Bitwage, s sedežem v Kaliforniji Bitcoin plače podjetje, ki je izdal prvo mednarodno Bitcoin izplačane debetno kartico.

Sorodne novice


Post Bitcoin

5 načinov nakupa Bitcoin z Paypal - prevare in legit načinov

Post Bitcoin

Armory Technologies sprosti posodobljeno različico svoje Bitcoin denarnice po zagotovitvi naložbe v višini $ 600k

Post Bitcoin

BetChain postal prvi Bitcoin Casino, ki ponuja najnovejše Free Spins petkovske promocije

Post Bitcoin

Bitcoin kot blago: Licenca za obdavčitev?

Post Bitcoin

Bitcoin uradno pravna v Kaliforniji! Gov. Jerry Brown podpisal AB129!

Post Bitcoin

Alibaba IPO odgovoren za bitkoin crash!

Post Bitcoin

Bitcoin rudarstvo je lahko bolj donosno kmalu

Post Bitcoin

Bitcoin in prehod v denar

Post Bitcoin

Prehodi AsiaCoin do dokaza o deležu

Post Bitcoin

Bitcoin je zabava, ki bi lahko osvojila svet - Atlantik

Post Bitcoin

Deflacija 1. del: deflacijska narava bitkoinske cene

Post Bitcoin

Bitcoin se bo usmeril na $ 0.00 in mnogi bodo izgubili vse, ko se bodo pojavili mehurčki - opozarja investitor Peter Schiff - RT