Delo za Bitcoins - 4 načine za pridobitev Bitcoin Online | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Delo za Bitcoins - 4 načine za pridobitev Bitcoin Online

Delo za Bitcoins - 4 načine za pridobitev Bitcoin Online

Ali želite delati znotraj industrije Bitcoin ali pa samo še nekaj nastopov za Bitcoins več in več možnosti so na voljo. Po naših post o tem, kako zaslužiti prost Bitcoins sem bil že veliko e-pošte prosi za to, da danes bom pregledala, kaj Bitcoin delovna mesta so v resnici naše tam.

Najdi delo znotraj industrije Bitcoin

Ena izmed najbolj vročih trendov, ki je Bitcoin pojav prinesel s tem je iskanje Bitcoin delovnih mest. Izraz "Bitcoin Jobs" je iskal približno 2.000-krat vsak mesec in je očitno v porastu (po Googlovo orodje za načrtovanje Keword):

Če iščete dejansko polno delovnim časom v industriji Bitcoin tukaj je nekaj mest, ki vodijo na očeh.

Coinalityis spletno stran, ki navaja različne Bitcoin delovnih mest za razvijalce, pisatelji, posredniki, prodajalci in več. Prav tako lahko sledite, da je twitter profilein, da bi dobili v živo posodobitve delovnih mest.

Še en odličen način, da bi našli Bitcoin delovnih mest je skozi Samostojni spletnih strani, kot so Upwork, Freelancerand Elance. Čeprav Coinality običajno združuje tiste, kot tudi, lahko še vedno uporabljajo različne filtre na teh spletnih straneh, da bi našli najboljše prileganje za vas. Druga pot bi bila, da poiščete Indeedfor Bitcoin delovnih mest. Dejansko je eden od vodilnih delovnih plošč po vsem svetu.

V zadnjem času sem tudi bil obvestila Cointelegraph pripravlja novo predstavnico službe za povezane Bitcoin delovna mesta. Sem ga odjavil, ampak mislim, da je še vedno v začetni fazi.

Delo za Bitcoins Online

Če ste samo zanima kar nekaj Bitcoins imate več možnosti. Sub Reddit imenuje Jobs2Bitcoins prikaže Bitcoin delovnih ploščo, kjer lahko izmenjujejo svoje sposobnosti za Bitcoins. Spletna stran BitGigsis, ki je podoben Fiverr kjer ljudje objavili, kaj so pripravljeni narediti za majhno količino Bitocins. Lahko poskusite, da postane prodajalec na BitGigs vendar ne mislim stran je, da je veliko prometa.

XBTFreelanceris 100% Bitcoin le freelancing spletno stran, lahko objavljajo delovna mesta, izplačane izključno v Bitcoin in samostojni na drugem koncu dobil plačano le v Bitcoin.

Izmenjujejo si čas za Bitcoins

Zadnja vrsta metode, da bi prinašala Bitcoin je skozi zapravljaš svoj čas na internetu. I call it "zapravljaš svoj čas", saj te vrste delovnih mest običajno ste tekoč okrog klikom na povezavo ali gledanje nesmiselno oglase. No, če je to nekaj, kar bi želeli nadaljevati, tu so vaše možnosti (za zapis bi proč od katerega koli od njih):

BitVisitor | VisitBit - Pays vam Bitcoins za obisk druge spletne strani.

CoinWorker- Izpolnite kratko analitske naloge na spletu, zaslužili točk in jih pretvorite v Bitcoins.

CoinAd | BtcClicks- Bodite plačani za gledanje oglasov.

Zaslužite Bitcoins, ki pomagajo ljudem na forumih

Verjetno najbolj zanimiv način, ki sem jih srečal, ki zaslužijo Bitcoins je skozi tisto, kar je znano kot akcijo podpis znotraj forumu BitcoinTalk. Osnovna ideja je, da če ste aktivni član forum BitcoinTalk lahko postavite povezavo v svoj podpis spodbujanju podjetje in se jih plača. Plačilo po navadi ustreza vaši ravni države BitcoinTalk, tako da, če ste Newbie boste zaslužili manj kot člana Hero. Tu je popoln listof vse podpisa akcije so na voljo na forumu.

Imajo druge načine zaslužka Bitcoins, ki niso navedene na tem delovnem mestu? Pustite delitev vaše izkušnje komentar.

Sorodne novice


Post Altcoin

Kaj je Darkcoin, Anonimna valuta?

Post Altcoin

7 Bitcoin pesmi, ki jih poslušate pred letom 2013, je konec

Post Altcoin

6 Bitcoin trgovanja vaje vredno branja

Post Altcoin

Kako kupiti EOS v 3 preprostih korakih - začetni vodnik

Post Altcoin

Potovalna pot

Post Altcoin

Vertcoin (VTC) načrtuje algoritem v Lyra2

Post Altcoin

Kako priti do bitkoinov: preprost vodnik za začetnike

Post Altcoin

Myriads EasyMiner prinaša Myriadcoin na nove trge

Post Altcoin

Šest idej Bitcoin in Altcoins potrebujejo obema deloma II

Post Altcoin

Reddcoin je rast v letu Bitcoin Bear Market

Post Altcoin

Kaj je tehnologija Blockchain?

Post Altcoin

Kako kupiti Litecoin s Paypal, kreditno kartico ali bančnim nakazilom