Razumevanje Bitcoinove arbitraže | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Razumevanje Bitcoinove arbitraže

Razumevanje Bitcoinove arbitraže

Najenostavnejša definicija arbitraže je nakup nekaj poceni na enem trgu, nato pa ga prodajajo drago na drugem trgu. To je v bistvu, da bi denar iz neučinkovitih trgov.

Recimo Bitcoins se prodajajo za 100 $ na BTC-E vendar pa se prodajajo za 110 $ na Mt.Gox. V tem primeru lahko kupite Bitcoins na BTC-E in jih takoj proda na Mt.Gox, da bi dobiček off razlike v cenah na obeh borzah. To se imenuje arbitraža in je donosen način, da bi denar. A pogled za sekundo na Bitcoin Spl na desni strani te strani in videli velike razlike v cenah.

Torej, zakaj so njihove možnosti arbitraže v Bitcoin?

Ne bi smeli cene biti enaka na vseh trgih? Zaloge, na primer, so pogosto trguje na več trgih, cene pa so skoraj vedno skoraj enaka. Torej, zakaj potem lahko cena Bitcoin razlikujejo toliko trga do trga? Trenutno je velika razlika v ceni je posledica bolj na naraščajoče bolečine, ki jih borzah, kot je Mt. Utrpela Gox. Preprosto povedano, Bitcoin exchangesaren't kot dobro razvit kot borzah, in ravni trgovanja niso tako visoke, ali ureja naravne tržnih sil. V prihodnosti bo priložnost za arbitražo skrči množično.

Nadalje, nekateri trgovci trdijo, da je denar na nekaterih borzah, kot je Mt. Gox, je vredno manj kot denar na drugih borzah, kot so Bitstamp. Razlog za to je, ker je dejansko težje umakniti denar na Mt. Gox in dejansko lahko traja nekaj mesecev, da to storijo. Izmenjave, ki ljudem omogočajo, da se umakne hitreje so zato bolj cenijo trgovci zaradi likvidnosti in sposobnost, da se hitro dostopa do sredstev.

Kopanje v malo globlje v mestih, kot dimnik exchangeI've dalo trditve o arbitraži pri čemer ni mogoče izvesti od junija 2013, ko Mt.Gox začasno umika USD iz njihovih računov. Ker ima Mt.Gox običajno višje cene to seveda poškodovan prizadevanja arbitraže. Še ena trditev navaja, da je mogoče za arbitražo, ampak ker so marže tako nizke, boste morali globoke žepe, da bi velike vsote denarja.

Ali je arbitraža tvegano?

Te razlike v cenah, pa naredite ustvarite edinstvene priložnosti arbitraže. Morali bi vas opozoriti, kljub temu, da obstajajo, medtem ko nekateri ljudje trdijo, arbitraža je "brez tveganja" način, da bi denar dejansko tveganje. Za eno, Bitcoin trgovanje in dvigi so še vedno v nastajanju fazi razvoja. To lahko traja dolgo časa za izvedbo in dokončanje posel, tudi če ste ga začne takoj. Medtem so, kot se izvaja vaše trgovine, lahko cene zaniha divje in lahko spremeni toliko, preden bo transakcijo, ki jo lahko utrpijo izgubo.

Razlike v cenah je mogoče ustvariti tudi zaradi razlik v pristojbinah na različnih borzah. Če ena menjalni stroški višje pristojbine za umik ali vodenje poslov, bo cena Bitcoins najverjetneje nižja odražajo stroške teh pristojbin. Ob istem času, če je druga izmenjava nižje pristojbine, cene se bodo najverjetneje višja. Včasih je razlika v ceni med obema borzah je dovolj velika, kljub temu, da še vedno ponujajo priložnosti dobička. Samo poskrbite, da boste nekaj časa študira pristojbine na različnih borzah in sprejeti tiste, upoštevati pri vodenju trgovanje.

Lahko zanesejo na arbitražo na dolgi rok?

Kot Bitcoin razvija in postane bolj pogosto uporablja in sprejeta, je treba cene na različnih trgih bliže skupaj. To pomeni, da več priložnosti, da bi denar s pomočjo arbitraže bo verjetno krčenje. Medtem ko bodo možnosti še vedno na voljo, boste morali bolj natančno in bolj pogosto spremljajo trge opazili razlike.

Če sodelujejo v arbitražo, bi morali tudi sami vodijo do datuma, na velike spremembe na trgu. Možno je, da so spremenjene okoliščine dejansko vzrok za ceno delovnih mest na eni borzi, in druga izmenjava je preprosto še ni odzvala. Na primer, če se cene na borzi z omejenimi možnostmi, ki jih evropski trgovci nenadoma pade za 10 $, da bi zato, ker novica o škandalu v Evropi le zlomil in severnoameriških trgovci še niso odzvali.

Bottom line - naj to stori ali ne?

Sem iskal po spletu precej dolgo časa, da bi našli odgovor na to in prišel do zaključka, da tako kot večina stvari v življenju moraš poskusiti sami, če želite izvedeti. Torej bom izvedel eksperiment ta teden, ki ga bom dokumentirali in objavili tukaj s svojimi sklepi. V tem času sem ugotovila, da Bitcoin Analytics oskrbuje nekaj koristnih informacij o možnostih arbitraže. Obstaja tudi nekaj bote trgovanja, ki trdijo, da lahko to stori namesto vas, ampak ker še nisem poskusil koli od njih (še) ne morem reči zagotovo.

Sorodne novice


Post Altcoin

Multi-vPoW: rešitev Myriadcoin za združevanje rudarjenja

Post Altcoin

Multisig: začetni vodnik

Post Altcoin

6 nasvetov za pomoč pri potovanju z Bitcoinom

Post Altcoin

Nedavne nadgradnje kovancev, in kmalu za izvedbo funkcije

Post Altcoin

Kako priti do Bitcoin naslova po meri

Post Altcoin

Kaj je zdravilo Ripple? Pogled Inside Crypto 2.0

Post Altcoin

Kako do 20% dobička iz vaših bitkoin z investiranjem

Post Altcoin

Bitcoin in prihodnost denarja

Post Altcoin

4 razlogov, zakaj je panj revolucionarna Bitcoin denarnica

Post Altcoin

Zakaj je Reddcoin socialna valuta

Post Altcoin

Želite delati in se plačati v Bitcoinu? Tukaj je šest spletnih mest, ki vam lahko pomagajo

Post Altcoin

Cloud Mining - donosna ali evolucija prevara?