Nepotrjena transakcija Bitcoin? Tukaj je, kako zmanjšati čas transakcij Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Nepotrjena transakcija Bitcoin? Tukaj je, kako zmanjšati čas transakcij Bitcoin

Nepotrjena transakcija Bitcoin? Tukaj je, kako zmanjšati čas transakcij Bitcoin

Opomba avtorja: Naši prejšnji guideexplains, kako se izogniti zaljubljen transakcije: s plačilom pravilno pristojbino za tekoče omrežja okoliščinah. Ta vodič pojasnjuje, kako ravnati z zaljubljen transakcij in nižjih stroškov.

Priporočamo branju teh vodnikov v redu, saj je prva zajema približno foundational konceptov. Ta priročnik predvideva nekaj seznanjenost z denarnico operacij predvsem iskanju ID transakcije (TXID) in vhodov in izhodov.

Bitcoin je raketa vožnja je ustvaril veliko vernikov in disproven veliko kritikov. Terminske pogodbe Bitcoin je zdaj trgovanje na tradicionalnih trgih, in Bitcoin uvršča 2ndin Google išče 2017. Torej je jasno, da je Bitcoin uspeh presega pričakovanja vseh, ampak najbolj optimističnih zgodnjih posvojiteljev.

Ampak to še ni vse dobra novica! Izmenjave so uklon pod pritiskom registracij novih uporabnikov (ki so domnevno večji red velikosti kot lani). Še več o: hitra rast The Bitcoin mreže se je prenesel v mejah svoje ne-nadgradili zmogljivosti merjenja.

Problem: Visoke pristojbine in Počasne transakcije

Če ste poslali Bitcoin transakcijo v začetku decembra, možnosti so, da ste plačali res visoko celo rekordno visoko transakcij. In če nisi, potem morda doživeli zapoznelo transakcijo.

Tu je pot Bitcoin dela: omejeno število transakcij, lahko potrdimo v vsakem bloku. Kot verjetno veste, rudarji proizvodnjo novega bloka vsakih 10 minut ali tako, in transakcijskih stroškov so "podkupnine", ki prepriča rudarji vključujejo transakcije v svojih novih blokov. Vključeni transakcija je znan kot potrditev.

Ko je cena zelo niha, mnogi ljudje pogosto poskušajo poslati transakcije ob istem času. Torej konkurenca za te omejene blok prostor vozi gor pristojbine. Višja kot je pristojbina pritrjena na transakcijo, večja je verjetnost, da bo bo potrjen v naslednjem bloku.

Johoe je Bitcoin Mempool Statisticssite omogoča vizualno predstavitev števila nepotrjenih poslov v daljšem časovnem obdobju, in po različnih ravneh pristojbin. To je odličen vir.

Opomba: Kot mempoolfills, pojavijo novi trakovi in ​​razširiti, in pristojbine se vozi gor. Kot mempool počisti, vrhnja razponi pristojbin ponavadi obdelujejo in prvič zaprt, saj predstavljajo najbolj dobičkonosnih poslov za rudarje. Ta ekonomski proces se imenuje trg pristojbine.

Potrebne Koncepti

Vemo, da ste verjetno nestrpni popraviti svoj posel, vendar to zahteva nekaj znanja o tem, kako Bitcoin deluje. Mi bomo poskušali obdržati technobabble na minimum...

1. Mempool

Zgornja grafično prikazuje, kar je znano kot pomnilniški bazen (mempool): nabor nepotrjenih poslov, ki jih čakajo, da se vpišejo v blockchain. Mempool v pomnilnik (RAM) vseh Bitcoin polnih vozlišč (tj, računalnikov, ki so del omrežja Bitcoin) obstaja.

Upoštevajte, da imajo različna vozlišča različic mempool, odvisno od tega, katere transakcije vedo in ne pozabite. Torej vsak mempool se razlikuje za vsako vozlišče. Če je transakcija ni potrjena za dalj časa, bo sčasoma izginila iz mempool vozlišča. Sedanji Privzeta časovna omejitev je 72 ur. (Prej je bil 2 tedna.) Ampak vozlišča lahko določi svojo trajanja. Transakcije z najnižjo vrednostjo bo padla tudi iz mempool, saj se je začel višje transakcije pristojbin.

Možno je, da nekatere vozlišče (verjetno sami) ne bo nikoli pozabiti transakcijo, in lahko celo občasno jo rebroadcast, ki spominja druga vozlišča o tem.

2. Transaction ID

Ne glede na to, ali je bilo potrjeno ali nepotrjeno, se vsak Bitcoin transakcije (tx) dodeljen posebni identifikator, ki je znana kot ID transakcije (TXID). Vaša denarnica bo poročal to TXID. Si lahko ogledate dokumentacijo denarnico, če niste prepričani o tem, kako dostopati do njega. S kopiranjem in lepljenjem TXID v vsakem bloku raziskovalec, boste dobili več informacij o transakciji.

Opomba: Potrebni bodo Vaše TXID za nekatere rešitve v nadaljevanju zajema.

3. Satoshis na Bajt (sat / B)

Opomba: velikost vašega posla (ki ga mnogi denarnice vam omogočajo, da predogled) je predstavljena v bajtih ali kilobajtih. Najdete končno pristojbino, ki jo plačate za rudarje, da se pomnoži velikost po ravni pristojbin (ki se meri v satoshis).

Standardna velikost niso SegWit transactionis okoli 250 bajtov. Vendar pa je velikost Bitcoin transakcij močno razlikuje, temelji na 3 glavnih dejavnikov:

 • Število vhodov
 • Število izhodov
 • Kompleksnost scenarija

Vhodi

Morda ste prejeli na tisoče majhnih BTC plačil v preteklih letih, nato pa poskušal narediti eno veliko plačilo. Če je tako, bo transakcija verjetno velik v velikosti. (Tukaj je kratka razlaga o tem, zakaj.) Pred poskusom, da bi porabili veliko vložkov, počakajte, da se mempool je dokaj jasno (manj kot 50.000 čakajočih transakcij), in stroški so ustrezno nizka.

Zmanjšanje Nasvet provizija: Lahko združite naslove s pošiljanjem veliko majhnih vložkov na naslov, ki ste lastnik-v času, ko so stroški nizki. Tako boste znatno zmanjšali svoje prihodnje pristojbine z utrjevanjem vaše število vhodov v eno.

Morda boste morali občasno ponovite ta postopek vsakič, ko pošljete manj kot popolno ravnotežje vaši denarnici do naslova. Nato boste prejeli nov vhod, da bi spremembe. Za optimalne rezultate, utrditi na naslov SegWit!

Izhodi

Fee Zmanjšanje Nasvet: Pri ustvarjanju več izhodov (z drugimi besedami, izplačila več naslovov naenkrat), je smiselno, da serijo svoje transakcije, namesto da bi več plačil. S tem, da boste tako znižali provizije (čeprav na žalost, ne z večkratnikom načrtovanem naslov prejemnika) in vašo velikost transakcij (ali "blockchain odtis").

Tu so navodila za pošiljanje več transakcij v Bitcoin Coreand ELECTRUM. Za druge denarnice, se posvetujte s svojo dokumentacijo, da bi videli, če to funkcijo podpira.

Script Kompleksnost

Če uporabljate kompleksnih pogojnih plačil (kot so plačila, multi-sig, ki vključujejo številne podpisnice), bo posle velikost tudi dramatično povečala.

Fee Zmanjšanje Nasvet: V tem primeru se uporabi SegWit ali obdelujete enostavnejše pogoje, bo tako pomoč.

Ti dejavniki vplivajo na obseg transakcij, tako da vpliva na kotizacijo. Na interaktivnem primer, si oglejte stran o pristojbinah Coinb.in je.

Upoštevajte, da se redno, non-SegWit vhodi so pomemben dejavnik pri končni velikosti bajt.

4. Pristojbina Ocena

Denarnice poskus priporočiti razumna pristojbina, ki temelji na sedanjih in preteklih stanj mempool. Zadnje različice (0.15+) v Bitcoin Core težijo k temu, da so najbolj inteligentne ocene. Denarnice in storitve, ki so overbid na trgu takse dvignila vsi ostali samo pristojbine.

Večina denarnice vam omogočajo, da določijo pristojbine po meri, in s prakso, lahko po navadi bolje kot njihovi oceni distribucijskih algoritmov. In seveda, boste morali, da si ogledate velikost vašega posla, preden lahko nastavite pristojbino.

Za pomoč pri izbiri pravega pristojbino, se nanašajo na prejšnji vodnik, zlasti v poglavju o uporabi prikaza mempool na Earn.com. Upoštevajte, da Zaslužite daje veliko bolj natančen pregled in mestu Johoe, zato je bolje za izbiranje pristojbine navzdol do 10 satoshis.

Nizke Rešitve Fee

1. Rešitev: SegWit

Vsak Bitcoin blok lahko sprejme okoli 2.500 rednih poslov, ampak okoli 8000 SegWit transakcije. Ker oni so manjši, SegWit transakcije imajo precej nižje provizije.

Tukaj je dobra novica: lahko izkoristite SegWit zdaj, z uporabo denarnice in storitve, ki jih podpirajo.

Če vsi so SegWit, težave visokih pristojbin in zaljubljen transakcije bi izginila, vsaj do nekaj milijonov več ljudi priti v Bitcoin!

Opomba: Za uporabo v SegWit v združljivem denarnico, morate najprej poslati svoje kovance iz standardne naslov (e) na naslov SegWit, ki izhaja iz tega denarnico. Kot pri konsolidaciji kovancev, je treba ta postopek izvede, ko so stroški nizki. Prav tako vam bo prihranilo veliko denarja za prihodnje transakcije.

Poleg tega ugotavlja, da obstajata dve vrsti SegWit naslovih:

 • P2SH (plačilo za scenarij hash) naslove, ki se začnejo s "3"
 • Bech32addresses, ki se začnejo s "BC1"

Čeprav so bech32 transakcije približno 10% manjši, oni niso splošno ni podprt, toliko denarnice in storitve, ki ne morejo poslati BTC na bech32 naslove. Vendar pa lahko bech32 naslovi zanesljivo pošiljanje BTC z vsemi drugimi vrstami denarnico.

Za maksimalno združljivost, je trenutno priporočamo, da uporabljate P2SH "3" SegWit naslove. Ker ELECTRUM privzame bech32 naslove, lahko to združljivost mogoče doseči s spremembo izpeljavo poti.

Opozorilo: Nekateri airdrops in vas forkcoinsreward z žetoni, saj vaš Bitcoin stanje ne prepozna SegWit naslove.

2. Rešitev: Uporaba GDAX za umik, namesto Coinbase

Če imate Coinbaseaccount, premakniti kovancev GDAX (napredno deviznega trgovanja Coinbase je), nato pa jih umakne. Za razliko od poenostavljenega Coinbase strani, GDAX ne zaračunava pristojbino za umik. Ker so poročali, da je bil ta postopek prijave zamudo, boste morali zaprositi za račun GDAX če nimate enega.

Ukvarjanje s Stuck transakcije

Metoda 1: Zamenjaj s pristojbino (RBF)

Če je vaša denarnica podpira RBF, lahko omogočite to, bodisi za transakcije, pri vprašanju, ali kot privzeta možnost. Potem lahko eksperimentirate s čim več transakcij predrzen, nizko pristojbino kot svoje časovne omejitve dovolijo.

Če vaš posel dobi zatakne, lahko enostavno udarec pristojbino prek RBF možnost. Vaša denarnica bo nato samodejno rebroadcast transakcijo, s pristojbino postavljeno na svoj določeni ravni. Seveda, bi morali določiti raven višje, in se nanašajo na zgornjih razdelkih o oceni takse.

Priporočamo, da omogočite RBF kot privzeto možnost za vse vaše transakcije, razen če ste pošiljanje transakcije, ki naj bi se sprejeti brez potrditve. V nekaterih denarnice, RBF je funkcija opt-in. To vam lahko prihrani veliko glavobolov, povezanih z pristojbin, tako da je res ni negativna, da jo uporabljajo.

Nasvet: ELECTRUM (programska oprema denarnico) in GreenAddress (spletna denarnica) so preprosto RBF funkcionalnost v svojih GUI, in jih tudi podpirajo SegWit.

Metoda 2: Ne Preživite nepotrjenih Kovanci

Če ste čakali na prejemanje kovance, se izogibajte porabo, dokler ne pridejo. Medtem ko je večina denarnice ne bodo porabili nepotrjenih kovancev privzeto, lahko nekatere denarnice dovolil. Zadnja stvar, ki jo želite storiti, je ustvariti novo transakcijo, ki je odvisen od potrditve predhodnega enega. To lahko privede do tega grdo scenarij: verige nepotrjenih poslov.

V ELECTRUM, zagotoviti dno polje odkljukano.

V Bitcoin Core, zagotoviti spodnji gumb izbrišete kljukice.

Odlepiti Transakcije

Če nobeden od zgornjih možnosti dela za vas, tukaj je, kaj lahko storite:

Metoda 1: Počakaj

Včasih, čakanja je najboljša stvar. Če vaš posel ni nujno, odmor, in pozabi za nekaj časa. Obstaja velika verjetnost, da bo to sama rešiti, tako ali drugače.

Metoda 2: rebroadcast

Morda ste opazili, da so se stroški znižali, in transakcije s podobnimi pristojbinami so dobili potrjeno. Če je tako, je smiselno, da rebroadcast svoje provizije (če ste starejši od 72 ur).

Obstajajo številni načini radiodifuzne retransmisije transakcije. Na primer, lahko, če boste uporabljali Bitcoin Core denarnico vpišite "resendwallettransactions" v konzoli. Drugi denarnice lahko ponudi tudi to funkcijo, tako da si lahko ogledate svojo dokumentacijo za več. Prav tako je mogoče uporabljati spletne storitve za rebroadcast. Ena od možnosti je Coinb.in je Broadcast stran:

Upoštevajte, da stran pričakuje, hex kodiran transakcijo. Z lahkoto lahko pridobijo z upoštevanjem teh 4 preprostih korakih:

 1. Vnesite ID transakcije (TXID) v bloku raziskovalec Blockchain.info, kot je opisano zgoraj.
 2. Upoštevajte, da bo URL v naslovni vrstici spremeni v https://blockchain.info/tx/, sledijo polnim TXID.
 3. Po vaše TXID se pojavi v naslovni vrstici, vnesite naslednje besedilo:? Format = hex.
 4. Blockchain bo prikazal veliko Nič od hex kode. Kopirajte in prilepite v stran Broadcast, in kliknite Pošlji. Vaš posel bo potem radiodifuzne retransmisije.

Postopek 3: Transakcijski pospeševalniki

Transakcijski pospeševalniki so povezane rudarskih bazenih. Ti bom dodate TXID na seznam tistih, ki so vključeni v naslednjem bloku so rudnik, če imajo sposobnost, da to storijo. Nekateri so brezplačni. Drugi prosto pod določenimi omejitvami velikosti. Drugi zaračuna vnaprej, in še drugi zahtevajo nasvete.

Vaši zadnji kraji so:

 • Dvakrat poraba
 • Izvedba Child Pays za starše (CPFP) transakcije na dohodni transakcije

Dvakrat poraba ponovno pošlje isto transakcijo, vendar z višjo ceno. To je podobno kot RBF, vendar s to razliko: RBF transakcije v skladu z veljavnimi pravili protokola, in so vključene v več modelov denarnico. Medtem pa je dvojno poraba šteje za neveljavno. (Dejansko je eden od glavnih problemov, ki je bil Bitcoin ustvarjenih rešiti!) In vsi denarnice so namenjeni za njihovo preprečevanje.

CPFP transakcije v bistvu preživijo kovancev, ki so dohodni vendar nepotrjeno, ki je točno to, kar smo se odsvetuje pri preprečevanju zaljubljen transakcij metode 2. Pristojbine za nove posle so dovolj visoke sebe in nepotrjenih poslov so odvisne od kritje. Če pristojbina je dovolj visoka, lahko rudar se zavedeni, da mine staro, nizko pristojbino, nepotrjene transakcije, da bi zahtevali nove, visoke pristojbine CPFP posel (kot je nemogoče zahtevati nov posel pred staro je potrjeno).

To Bitcoin wikidetails metode za oba postopka.

Opozorilo: Imejte v mislih, da so ti procesi precej zapleten, težke postopke, ki lahko postavite vaša sredstva v nevarnosti.

Future Solution pristojbinah in Hitrosti: Lightning omrežja!

Čeprav to ni povsem pripravljen za mainstream sprejetje, Lightning mreža obljublja skoraj instant, brez transakcij na vseh Bitcoiners.

Sorodne novice


Post Altcoin

Začetni vodnik za upravljanje lastnega Bitcoin bankomatov

Post Altcoin

Rise of Potcoin

Post Altcoin

Prodaja Litecoins s Paypal za gotovino USD ali EUR

Post Altcoin

Anonimnost kriptokutentov II. Del - Cryptonote & Darkcoin

Post Altcoin

Bit-thereum - Potencial Bitcoin, Ethereum in Orisi, drugi del

Post Altcoin

Preiskovalna komisija SEC je potrdila GAW rudarje in potekala informacije

Post Altcoin

Je Dogecoin Dead? Ali bo Doge spet vstal?

Post Altcoin

4 razlogov, zakaj je panj revolucionarna Bitcoin denarnica

Post Altcoin

Bitkovinske denarnice: ali raje uporabljate spletno programsko opremo ali bi raje prešli na mobilne naprave?

Post Altcoin

Fluttercoin: nova ideja po alternativi za Bitcoin

Post Altcoin

Kratke posodobitve kovanega kovčka: prehod v leto 2015

Post Altcoin

Kako priti svoj prvi Bitcoin danes