Nasveti za investiranje novic | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Nasveti za investiranje novic

Nasveti za investiranje novic

Najprej poskrbite, da boste vedno svoja čustva v pregled. Ne deluje na impulz. Če cene so začeli vrtoglavem vzponu, ne domneva, da se bo rast nadaljevala v nezmanjšanem obsegu. Večino časa, se bodo cene konico in nato pop. Enako velja za padcev cen. Namesto, korak nazaj, globoko vdihni in nato poskusite ugotoviti, kaj se dogaja. Analizo stanja in poskusite kopati globoko razumeti, zakaj trgi delujejo na ta način. Ali je to samo začasna blip na trgu, ali pa del širšega trenda?

Drugič, boste morali opraviti veliko raziskav, če hočeš biti uspešen Bitcoin trgovec. Ni Wall Street Journal ali Financial Times za Bitcoin. Obstaja veliko veliko manjših spletnih strani, vendar, zato poskrbite, da zgraditi stabilne med 5 do 10 spletnih strani, ki ste se prijavili na redni osnovi. Monitor za razvoj in ustrezno ukrepanje, vodenje glavo ravni seveda. Nikoli ne bi smeli zaupati vsak posamezen vir, ne glede na to, kako velik se zdi, za vse vaše novice in informacije.

Tretjič, poskrbite, da ste previdni pri prenosu denarja. Internet je napolnjena z scamsand Bitcoin ni nič drugače. Priporočamo, da uporabljate ugledne izmenjavo, kot je Mt. Gox, za vse vaše poslov. Ja, boste morali plačati pristojbine, vendar je dodatno varnost, ki je tudi vredno stroške. To še posebej velja glede kako težko je slediti ljudi prek sistema Bitcoin (to je skoraj nemogoče). Reddcoin uradno izpusti POSV - se bo začel 2. Avgusta (zdaj v živo)Danes, vodilni razvijalec Reddcoin, Laudney, announcedthe uradno sprostitev POSV denarnico 1.3.0.0. Reddcoin je POSVis predmet smo zajeti prej, in je popolnoma nov dokaz sistem, ki bi moral izkoristiti varnost POS, medtem ko odvrača kopičenje. Ta objava je kmalu po velikem porastu vrednosti Reddcoin, ki je bil visi v območju 3-6 Satoshi mesecev, pred eksplozijo do višine 29 Satoshi, in je zdaj stabilno na okoli 20.

Pričakujem, da bo ta napoved začetek drugega pritiskom navzgor, zapore vse poskuse, da cene navzdol, kot potrditev, da POSV je delovanje dovolj dobro, da jih je treba sprejeti v živo omrežje je ohranil kar nekaj vlagateljev na ograjo. V izjavi je prav tako razkrila, da bo skupno število RRP, ki bo na voljo v trenutku stikala nekaj manj kot 27 milijard, kar je skoraj pol milijarde manj, kot je bilo sprva pričakovano.

Rudarstvo bazeni in izmenjave bodo morali Izokrenuti za namestitev svoje nove denarnice, saj je ta sprememba tako velika, da bi to lahko povzročilo transakcije, ki jih je treba prezreti, ko je stikalo za POSV popolna. Vendar pa, kot je Reddcoin ekipa ostala v tesnem stiku z lastniki pomembnejših borzah, kot tudi velikih rudarskih bazenih, to bi moralo biti ne-vprašanje.

Namesto da bi govoril o tem sam, se zdi bolj učinkovito zagotoviti sporočilo Laudney neposredno.

Dragi kolegi Reddheads:

Končno, velika hvala vsem, ki ste nam pomagali preizkusiti PoSV. To je vaš trud in prispevek, ki bi mogoče ta izdaja.

S spoštovanjem

Laudney

Bom posodabljanje svojo denarnico za trenutek, in bo pripravila korak-po-korak navodila za uporabnike, ki so neodločene, da skoči v to takoj. To bi moralo biti na voljo kasneje danes.

Update: Prehod na POSV šlo zelo gladko in kovance Kratek je izdal Vaje za izdelavo stikalo. V Prikazi igranja so na voljo tukaj: Windows Reddcoin POSV Denarnica nadgradnjo vaje andMAC Reddcoin POSV Denarnica Nadgradnja vadnice. Tudi Reddcoin socialno walletthat smo pregledali, preden je sedaj na voljo javnosti.


Država Dogecoin Pt. IITa člen je Nadaljevanje "Stanje Dogecoin Pt. 1"

23. Avgust 2014

Atlanta, Georgia, Združene države Amerike

Lets pick up od decembra 2013. Ker je bil ta mesec vroče, figurativno rečeno, seveda. Ampak, kaj hočem reči je, da z oznako 2-letno trenutka, v katerem cryptos kot celota začel razcvet. Če bi "All Things Digital" postala zagona, da mesec, zdaj bi že naročeni na dnevni izdaji "All Things Alt.". Takrat sem bil vstop v fazo izvajanja izmenjave 1,5 let, v delih, vendar nekako sem se znašel na "pogovore Hangouts On Air" sej s skupino šifrirnega navdušenec o razvoju novega kovanec in oblikovanju globalne konference podobno WWDC Google I / o - slednji je še vedno v delih btw.

To je december in 11 mesecev, preden je videl bistvo načela sprejetja; pritok vseh Keizer poročilo gledalca; Trgovec, ki bi lahko razumeli indeks; mama in pop, ki so slišali za nekoga bogastva povečuje čez noč; vsak con umetnik, ki je videl priložnost; in vsak dev, ki, kot vsak najstnik, ki je videl "Social Network", meni, da lahko naslednji Zuckerburg, meni, da lahko naslednji Satoshi.

... December je bilo vroče. In hodil Dogecoin. Tako kul.

To je bilo v mojih Twitter dni, če, tako kot zdaj, so cryptocurrencies več aktivist gibanja kot karkoli. Če si lahko predstavljate, da kri, ki odcejene iz moje oči, ko sem videl Dogecoin potisnite navzdol svojo časovnico........I vas izziv, ker nisem bela. Lulz.

Ne, ampak resno: Anoncoin, Megacoin, Digibyte, sem lahko ukvarjajo z. Hobonickels, Goldcoin, Infinitecoin, ki jih je bilo treba šali. Ko sem videl Dogecoin... Besno tega ni zmanjšal. Videl sem to grožnjo aktivističnega gibanja. Imel sem prav, vendar narobe hkrati. In to je bilo zaradi skupnosti.

- Konec dela II -

Sorodne novice


Post Altcoin

Kako zahtevati svoje Bitcoin Cash in jo prodajati za Bitcoin (TREZOR, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

Kako priti do Bitcoin naslova po meri

Post Altcoin

Vodič po korakih za sprožitev lastnega Bitcoin vozlišča

Post Altcoin

Zakaj je Reddcoin socialna valuta

Post Altcoin

Kratke posodobitve kovanega kovčka: prehod v leto 2015

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) je stanje umetnosti, anonimna kriptokovnost

Post Altcoin

Kako kupiti Dogecoin s Paypal ali kreditno kartico takoj

Post Altcoin

PGP šifriranje - začetni vodnik

Post Altcoin

Potovalna pot

Post Altcoin

Multisig: začetni vodnik

Post Altcoin

Anonimnost kriptokutentov II. Del - Cryptonote & Darkcoin

Post Altcoin

Kaj je Darkcoin, Anonimna valuta?