Kako do 20% dobička iz vaših bitkoin z investiranjem | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako do 20% dobička iz vaših bitkoin z investiranjem

Kako do 20% dobička iz vaših bitkoin z investiranjem

Ena izmed najbolj pogostih vprašanj, sem se vprašal naših uporabnikov je, kako lahko vlagajo svoje Bitcoins. Bom začeli z besedami, da nisem naložbe strokovnjak, ampak skozi vse leto in pol sem bil, ki se ukvarjajo z Bitcoins sem dobil vpogled o različnih možnostih za investiranje. Ta objava navaja svoj osebni in neizobraženi opinionabout Bitcoin naložb - ga uporabljate na lastno odgovornost.

Možnost # 1 - Naj bo vaš Bitcoin za dolgoročno

Ta možnost je tako enostavno, kot se sliši. Kupite toliko Bitcoins, kot si ga lahko privoščite izgubo (nikoli ne vlagajo tudi znesek, ki ga ne more privoščiti, da bi izgubili) in imajo na njih, dokler ne dosežejo donosno končnemu cilju. Na primer, sem kupil svoje prve Bitcoins ko so bili 120 $. Tudi če bi jih zdaj prodajajo sem še vedno na 350% dobička. Moje osebno mnenje je, da bo cena Bitcoin dvignila, saj postane bolj in bolj mainstream, zato sem raje uporabite večkrat, kot ti, ko je cena nizka za nakup in počakajte vsaj 20% dobička pred prodajo. Ne boste našli boljši ROI (Return On Investment), nikjer drugje.

Možnost # 2 - Posojilo Bitcoins, da "tujci" za stalen mesečni donos

Ena od bolj obetavnih ustanavljanjem sem v zadnjem času srečujejo je BTCJam. Spletna stran deluje kot peer to peer kreditno mrežo si lahko izposodite svoje Bitcoins s tujci, ki potrebujejo posojila in se zavezala, da vas plačuje nazaj pod določenimi pogoji. Efektivna obrestna mera (APR) za te vrste posojilo lahko doseže skoraj% 20, ki je ogromen.

Ta metoda investicija je nekoliko risker ker ste zaupa nekomu, ki ga ne veste, da boste plačali nazaj. Ob dejal, da imejte v mislih, da so vse transakcije poteka preko BTCJam in da imajo loaners posebnih kreditnih točk po višini verodostojnosti imajo (preverjanje identitete, izplačala prejšnje kredite itd).

Posodila sem svoje prve Bitcoins ta mesec in trenutno čakam moj prvi plačilo pridejo, ko ga imam bom posodobiti, koliko dobička sem se iz tega posla. Prednost uporabe te metode je, da če bo šlo vse dobro, ki ga aktivno povečanje vaše število Bitcoins meseca v mesec. Za zapisnik - nisem povezan na noben način z BTCJam.

Možnost # 3 - HYIP (visokodonosne Investicijski programi)

Pred približno 2 meseci sem bil uveden koncept HYIP. Osnovna ideja je, da boste vlagali nekaj denarja in dobili visok donos na ta denar zelo hitro. Skoraj vsi ti programi so popolna prevara. Takrat nisem vedela tega in se odločili, da bo moje možnosti na spletni strani, ki se imenuje MyDailyBitcoin (stran ni več aktivna). Spletna stran je obljubil, da vam 10% donos na dan za znesek, ki ga vloženega.

Ker sem bil zelo skeptičen, sem najprej vložili majhno količino 0,1 Bitcoins. Čakal sem 2 tedna, in videl, da sem dejansko dobil plačano tisto, kar sem obljubil. Nato sem vložil večji znesek od 1 Bitcoin. Približno teden ali dva, ko je mesto postalo nedostopno. Sem iskal forum Bitcointalk in našel post razpravljamo legitimnost MyDailyBitcoin. Branje skozi teme, se je zdelo, da MyDailyCoin zapira trgovino in več ljudi, izjavil, da če pošljete svoj javni naslov z imenom ženska Alana Tor boste naj bi dobili nadomestilo.

Bil sem okleval o tem, saj je bila e-pošta le splošni e-poštni naslov () niti ne v zvezi z domeno MyDailyBitcoin.com - to je značilno za Bitcoin prevare. Prav tako ni bilo dejansko preverjanje potrebna, razen pošilja svoj javni naslov in e-poštni naslov. Ko razpravljamo o tem za nekaj časa sem se odločil, da v resnici ga je ustrelil. Neverjetno dovolj sem dobila vračilo, ampak kot sem nadaljeval, da se glasi po pošti na BitcoinTalk sem videl, da sem bil srečen - mnogi niso dobili nobenega odgovora ali nadomestil iz MyDailyCoin.

Če povzamem Jaz bi vam svetoval, da bi se izognili hyip investicij, ki jih najdete. Če ste še vedno razmišlja tako možnost, da sem si za informativno "o" strani družbe, ki vključuje dejanske ljudi in njihove osebne profile na LinkedIn ali Facebook. Jaz bi tudi pozanima malo o naložbenega procesa in seveda ne preživijo več kot morem privoščiti, da bi izgubili.

Če imate kakršne koli druge oblike naložb, ki ga uporabljate za dobiček iz vaše Bitcoins bi radi za vas, da delite svoje misli o njih v komentar oddelku spodaj.

Update: Po ta post sem dobil veliko e-pošte z drugimi različne naložbene priložnosti, ki jih bom seznam tukaj. Nisem povezan na noben način s temi mestu niti ne bom jih priporočam, ker nisem imel nobenih izkušenj z njimi. Uporaba teh spletnih strani na lastno odgovornost

Bitcoin Trader - Druga HYIP, ki doslej se zdi, da se izplačilo za večino ljudi, ki mi je bil vzpostavljen stik in ima tudi nekaj pričevanja na Google +, ki se zdi, da je zakonit.

BTC Posojanje Club - Zdi se, da je neke vrste HYIP (400% + april), čeprav trdijo, da bi svoj denar prek posojil in zadolževanja, tako kot BTCJam.

Sorodne novice


Post Altcoin

Kako kupiti Dash v 3 preprostih korakih - vodnik za začetnike

Post Altcoin

FIMK - revolucioniranje finskega gospodarstva s kriptokurrenco

Post Altcoin

Mastercoin in Omniwallet Beta

Post Altcoin

Analiza bitkoina proti litecoinu in zlatu proti srebru

Post Altcoin

Gavin Andresen vam pokaže, kako izvajati dvokomponentno zaščito datotek denarnice

Post Altcoin

Država pasjeka

Post Altcoin

Beta pregled - Reddcoin Socialna denarnica z integracijo socialne mreže

Post Altcoin

Štiri dejstev o Bitcoin denarnicah, ki jih morate poznati

Post Altcoin

Nepotrjena transakcija Bitcoin? Tukaj je, kako zmanjšati čas transakcij Bitcoin

Post Altcoin

Šest idej Bitcoin in Altcoins potrebujejo obema deloma

Post Altcoin

99Bitcoins vas želi izbrati zmagovalca našega tekmovalnega tekmovanja!

Post Altcoin

Bitcoin in prihodnost denarja