Želite delati in se plačati v Bitcoinu? Tukaj je šest spletnih mest, ki vam lahko pomagajo | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Želite delati in se plačati v Bitcoinu? Tukaj je šest spletnih mest, ki vam lahko pomagajo

Želite delati in se plačati v Bitcoinu? Tukaj je šest spletnih mest, ki vam lahko pomagajo

Z Bitcoin norosti rastoče vsak dan, zakaj ne bi začeli delati v zameno za cryptocurrency? Izgleda, da je dobra ideja, še posebej, če ste svobodni delavec.

To je to, zakaj Bitcoin izpraševalec želi pokazati šest neverjetno platforme, ki vam lahko pomagajo odkriti delo opportunitiesand dobil plačano z najbolj znanih virtualni kovanec na svetu. Po CottonTailMarketing.com, to so nekatere izmed najboljših spletnih mest iskati delo in dobili posebne nagrade.

1. Bittask.com

 

To je verjetno najbolj znana platforma svoje vrste. Bittask.com, popularno znan kot Dela Na Bitcoin, je dosegel 10.000 registriranih uporabnikov že v juliju in je zelo preprost za uporabo, ali potrebujete delo plačano v Bitcoins ali boste potrebovali strokovnjaka, ki lahko dela za vas.

2. Coinality.com

Platforma je zelo podoben prejšnjemu možnost. V tem primeru, Coinality je zdaj ponujajo nagrado 0.005 BTC k delodajalcu, ki napoti ponudbo za delo. Nagrada je začasna in namerava spodbujati spletno stran, tako da, če imaš službo in potrebujejo strokovno, zakaj ne tvegati?

3. BitGigs.com

BitGigs.com je eden izmed najbolj priljubljenih platform za strokovnjake, ki želijo ponuditi svoje storitve v zameno za Bitcoin. Raznolikost delovnih mest je tudi večji tukaj, ni tako osredotočen na poljih cryptocurrency in tehnologije.

4. Bitcoinjobs.com

Ta platforma je malce drugačen od prejšnjih spletnih strani, ki deluje kot svobodni in skupnih delovnih krovu. Kljub temu, da je vedno dobro vedeti vsako alternativo.

5. Bitcointalk.org

Forum BitcoinTalk.org ima uporabne storitve ploščo, kjer si lahko ogledate za delovna mesta po vsem svetu, ki se izplačujejo v Bitcoins.

6. Reddit - Jobs4Bitcoins.com

Platforma Reddit ima tudi storitev ploščo, imenovano Jobs4Bitcoins, kjer lahko uporabniki objavljajo svoje zaposlitvene ponudbe ali razglasi so iskali delo v svojem strokovnem področju.Zlata pravila: osnovni vodnik za nakup in uporabo BitkoinovTukaj je obvezna članek za katero koli spletno stran o Bitcoins, kot naše 99Bitcoins. Če ste eden izmed novih ljubitelje digitalne valute, se morate naučiti, kako pravilno nakup, prenos in uporabo Bitcoins.

Najprej pozabi postopku rudarjenja. Ustvarjanje Bitcoins ni več veljavna možnost, saj zahteva posebno rudarsko hardwareand veliko operacijo. Vsaj to so pravila, če hočeš imeti nekaj dobička.

Naslednja izbira je za nakup Bitcoins, s pošiljanjem nekaj pravi denar v zameno Bitcoin. Najbolj znani so Kraken ali Bitstamp. Toda, če želite, da pogled na vse možnosti, obiščite Bitcoin Charts.

Nato začnete uporabljati svoj pravi denar in pozabi kreditov cards.Wire transferji so najboljša izbira, zaradi nevarnosti, kreditne kartice in z njimi povezanih goljufij. Torej, prenos tega denarja in dobili nekaj ameriških dolarjev v spletni račun na eni od spletnih strani, zgoraj navedenih, ki bo (očitno) zaslužijo majhno provizijo.

Preprosto sledite navodilom na spletni strani in dobili boste Bitcoins skoraj v trenutku. Nato boste želeli, da jih uporabljajo, tako da boste morali, da bi dobili Bitcoin denarnico. Dobili enega takega Coinbase ali Blockchain.info. Ta denarnica bo vse tvoje in imajo reference na digitalno valuto. Ampak, če ste jo izgubili, ste izgubili ves svoj denar. Tako kot v resničnem svetu.

Zdaj, se naučijo, kako poslati denar. Vsaka denarnica ima address kjer lahko pošiljate svoje Bitcoins. Če postopek sinhronizacija traja nekaj časa, ne skrbite. To je običajno nekaj, kar lahko traja ure.

Naslednji koraki so enostavno. Na primer, če želite, da prenese denar na drug račun, morate naslov in to je v bistvu to. Samo je treba zavedati, da so transakcije traja nekaj časa.

Če želite kupiti nekaj z digitalno valuto, morate le, da si za "trgovina", ki sprejema Bitcoins. Boste morali slediti navodilom in v tem primeru uporabiti BitPay, orodje, ki obravnava vsa plačila v Bitcoin. Nato boste prejeli naslov, kamor morate poslati denar, da bi dobili svoj izdelek. Pojdite na vašo denarnico in kupiti vse, kar potrebujete. Enostavno, kot to!

Via zdnet.com


Novo v Bitcoin? 5 napak, ki bi jih morali izogibati2. Vodenje Vse vaše Bitcoins na enem mestu, brez ustreznih varnostnih

Ko so vaši Bitcoins iz izmenjave poskrbite, da ne bo dal vse svoje jajca v eno košaro. Če imate samo nekaj, potem to ne bo slabo, če pa ste vložili znaten znesek v Bitcoin bi bilo pametno, da jih širijo med različnimi denarnice. Prav tako se prepričajte, da ustrezno zavarujete walletsso, da so težje kramp. Ena dobra ideja bi bila, da ustvarite dokument walletand da ostane nekje na varnem.

3. Paniko več Cena Spremembe

Bitcoin je valuta, vendar ni zelo stabilna. To je zelo pogosto videti spremembe cen v višini do 100 $ na dan, tako da ni potrebe za paniko vsakič, ko zagledam $ 30 kapljico. V 2 letih vidika, Bitcoin se počasi in vztrajno viša, čeprav ne more biti nekaj vzpone in padce v sredini. Po prvih 2 korenitih sprememb boste navaditi na nihanja v tej valuti.

4. Preskok iz ene kripto valute v drugo

Vsak dan en Altcoincomes, in ljudje so vse hyped o tem. Problem je, da večina teh Altcoins pa tudi ni uveljavil kot Bitcoin in to lahko privede do goljufije ali samo slabih naložb. Za mnoge Altcoin črpalke in Dumpscams se pojavljajo, in če ste pravkar slišali Bitcoin potem imaš več kot peščica za obravnavo. Moj predlog za vas je, da izberete kovanec po vašem mnenju v (ne sme biti niti Bitcoin) in vztrajati pri tem.

5. Ne Yourself Izobraževanje dovolj / Poslušanje medije

Sorodne novice


Post Altcoin

Seks in enojna Bitcoin

Post Altcoin

Uvod v trgovanje s Bitcoinom

Post Altcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: BitFury Capital vlaga v BitGo, KnCMiner zapira serijo investicij v seriji $ 14M in še več

Post Altcoin

Kako kupiti NEM (XEM) - začetni vodnik

Post Altcoin

Reddcoin Social Broadcast

Post Altcoin

FIMK - revolucioniranje finskega gospodarstva s kriptokurrenco

Post Altcoin

Myriads EasyMiner prinaša Myriadcoin na nove trge

Post Altcoin

Brock Pierces Realcoin je slaba ideja in to je razlog

Post Altcoin

Bitcoin Scam Test - 10 orodij za ugotavljanje, ali je Bitcoin Business Legit

Post Altcoin

Kaj so Altcoins?

Post Altcoin

Potcoin je kje je! Uvod v potcoin

Post Altcoin

Vodič po korakih za sprožitev lastnega Bitcoin vozlišča