Uvod v trgovanje s Bitcoinom | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Uvod v trgovanje s Bitcoinom

Uvod v trgovanje s Bitcoinom

Iščete priti v Bitcoin trgovanje? Veliko ljudi, ki so gotten vključeni v to zelo donosen in postom gibljejo trgu. Od navdušenci do upokojencev, Bitcoin je postala priljubljena naložba vozilo za mnoge ljudi. Kljub temu, pa bi si lahko naredite veliko denarja v Bitcoin trgovanje, obstaja veliko pomembnih konceptov, ki jih morate razumeti. In zato smo napisal ta navodila.

Smo napisal ta navodila za pomoč začetnikom z celoten proces Bitcoin. Mi bo zajemal osnovne koncepte Bitcoin, kako začeti trgovanje, in tudi nekaj več napredek investicijskih teme, ki jih morate vedeti. Medtem ko Bitcoin je zapleteno trgovanje instrument, in ne obstaja način, da bi lahko zajel vsako temo v tako kratkem vodnik, vam bomo z viri, ki jih potrebujete za začetek trgovanja!

Kratek uvod v Bitcoins

Če ste iskali, da se vključijo v Bitcoin trgovanje, potem obstaja velika verjetnost, da ste že seznanjeni z Bitcoins. Če je tako, lahko preskočite ta razdelek. Če ste seznanjeni z Bitcoins, pa bomo hitro pripelje do hitrosti.

Bitcoin je vse digitalno, peer-to-peer valuta, ki je bila ustanovljena z nekom (ali skupina ljudi), ki deluje pod psevdonimom Satoshi Nakamoto leta 2009. Bodimo jasni, Bitcoin ni bilo na svetu prvi popolnoma digitalni valuti, več podjetij in organizacij je namreč poskusil ustvariti vse digitalne valute. Vsa ta prizadevanja neuspešna, pa zato, ker so poskušali zanesti na centralne klirinške hiše za nadzor ustvarjanje in pretok same valute.

Bitcoin revolucijo v svetu, ki se zanašajo na spletni skupnosti ustvariti Bitcoins in spremlja njihov tok. Bitcoins so ustvarjeni skozi proces, imenovan rudarstvo. Če želite izvedeti več o postopku rudarjenja, obstaja veliko podrobna pojasnila v zvezi Bitcoin rudarstvo spletu. To zadošča reči, kljub temu, da je proces rudarstvo vključuje reševanje zelo zahtevnih uporabo računalnikov. Ko se enačba rešil "blok", ali del informacij, se doda blockchain, ki je na spletu javno knjigo, ki omogoča vsem, da spremljajo Bitcoin transakcije.

Bitcoins so edinstvena tudi v tem, da so vse transakcije, ki so peer-to-peer, običajno uporabljajo exchangessuch kot Mt. Gox. Vse Bitcoin transakcije so anonimni in skoraj nemogoče izslediti. To je super za ljudi, ki iščejo zasebnost v svojih finančnih transakcij, ampak tudi ustvarja nekaj potencialnih nevarnosti. Če ste nekako "odtrgali" skozi prevara ali druga v drugi situaciji, bo skoraj nemogoče, da bi obnovili sredstev. Vedno imejte v mislih!

Bitcoin Transakcije in Vlaganje

Kakorkoli, transakcije so osrednja tema tega priročnika. Torej, v naslednjih poglavjih, pomagali vam bomo začeli s Bitcoin trgovanje in investiranje. Ne samo, da bomo poskrbeli za vpogled v to, kako lahko varno opravi svoje transakcije, vendar bomo tudi sprehod skozi proces. Prav tako bomo vam pomaga razumeti, kako Bitcoin trgov dela in kako lahko začnete oblikovati naložbene strategije.

Seveda, samo zato, ker vas bomo naučili, kako v trgovini, in vam s ključnimi strateškimi spoznanji, ne moremo zagotoviti, da bo vsaka trgovina vam bo uspeh. Bitcoin je zelo nestabilna trga in hkrati veliko trgovcev, da veliko denarja, preprosto dejstvo je, da nekateri trgovci izgubili denar.

Preprosto dejstvo je, da ni notri strategije trgovanja, ki bo zagotovila vaš uspeh. Seveda, nekateri "strokovnjaki" trdijo, da vedo vse skrivnosti, ampak resnica je, da lahko trgi nepredvidljivi. Tudi z najboljšimi strategij in obremenitve raziskav, še vedno lahko izgubite denar na trgovino Bitcoin. Zaradi tega vam priporočamo, da vlagajo samo denar v Bitcoin, ki si ga lahko privoščite izgubiti.

Kljub temu pa bomo predstavili veliko pomembnih konceptov in strategij, ki bodo povečale svoje možnosti za uspeh. S tem bomo povečali svoje možnosti za uspeh. Nadalje, s poudarkom na temeljih in osnovnih procesov, ki vozijo Bitcoin, bomo vam znanje in vpogled, kar potrebujete, da razvijejo svoje lastne strategije trgovanja brez zatiranjem svoj ustvarjalni miselni proces.

Sorodne novice


Post Altcoin

Dogecin Dogecar na Talladega Superspeedway

Post Altcoin

Stavite na svetovni pokal s stavo BlackCoin

Post Altcoin

Kratke posodobitve kovanega kovčka: prehod v leto 2015

Post Altcoin

Reddcoinova revolucionarna sprememba: Dokaz hitrosti (PoSV)

Post Altcoin

Razumevanje Bitcoinove arbitraže

Post Altcoin

Intervju z Josh Garzo, ustanoviteljem in izvršnim direktorjem GAW Miners

Post Altcoin

Analiza: Bill Gates pravi, Bitcoin je boljši od valute

Post Altcoin

Reddcoin je rast v letu Bitcoin Bear Market

Post Altcoin

Fluttercoin: nova ideja po alternativi za Bitcoin

Post Altcoin

Bitcoin Gold Hard Fork Explained (prihod 25. oktobra)

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - Postanite Bitcoin varnostni strokovnjak

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) je stanje umetnosti, anonimna kriptokovnost