Kako trgovati z bitkoinami in NE priti do aretacije | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako trgovati z bitkoinami in NE priti do aretacije

Kako trgovati z bitkoinami in NE priti do aretacije

Bitcoin je decentralizirana valuta, ki se ne morejo v celoti urejene s strani vlade še ni, vendar je spremljal na različnem obsegu zaradi svoje ranljivosti v sistemu varnost. Pomembno je tudi poudariti, da z rastjo Bitcoin po svetu ustvarja večji pritisk in pozornost na vlade, da ustvarite več predpisov za to valuto.

Ampak samo zato, ker ni trajna odločitev o Bitcoin številne vlade v tem trenutku, to ne pomeni, da so popolnoma varne za uporabo Bitcoin ne delaš nekaj raziskav o varnih praksah.

Pred postaja predaleč v tem članku, želim poudariti, da se predpisi razlikujejo v vsaki državi, in celo država do države. Veliko teh podatkov je koristno za Bitcoin trgovce, ki se nahajajo v Združenih državah Amerike, vendar je prav tako koristno za vsakogar, da preberete ta članek, da razumejo pomen predpisov, ki jih lahko ali pa ne sme biti zavedajo.

Če vam enostavno iskanje z Googlom o aretacijah z Bitcoin, boste našli veliko primerov ljudi, ki so prijeli za svoje dejavnosti, pri katerih se uporabljajo Bitcoin. Nekateri od teh primerov so operacije drog, nezakonitih dejavnosti iger na srečo, in podzemno omrežje črni trg za premikanje denarja. To so bolj huda kazniva dejanja, da bi morala biti precej očitno, da mnogi od nas s tem, kar se ne da narediti s Bitcoin, saj bo ulovijo do vas na slab način.

Tukaj je ena lepa grozljivo storyabout človeka, ki se je aretiran v svoji hiši, ker ni imel obrtno dovoljenje za trgovanje z Bitcoins. Drug primer je seveda zgodba o Charlie Shrem.

Z veliko očitnih razlogov tam, da lahko dobiš aretirani s pomočjo Bitcoin, pridemo na ne tako očitnih razlogov. V mnogih državah, še posebej v ZDA, trgovanje in prodaja Bitcoin lahko označili kot "prenos denarja". To bi vas zahteva po zakonu, da se registrirajo kot Money Service gospodarstvo, tudi če nimate svoje podjetje. O finančnih Crimes izvrševanju omrežje, sicer znan kot FinCEN, določa predpise. FinCEN vodi ameriškega ministrstva za finance.

Po prijavi na tej platformi, bi morali tudi registrirati s sistemom BSA-E-prijave. Sistem BSA-E-Vložitev je glavna platforma za vložitev vseh vrst obrazcev v zvezi z vašim Bitcoin dejavnosti. BSA je kratica za "zakona bančne tajnosti" je. Prišlo je do sprememb v preteklih letih, vendar v tem trenutku lahko dejansko datoteko za svoj denar storitev dovoljenjem za poslovanje z BSA-E-Filing sistema na spletni strani FinCEN je.

To je lahko vse zdi zelo zmedeno še posebej, če ste šele začeli, vendar ta podatek je zelo pomembno, da delujejo varno delovanje tudi če je majhna. Prav tako želim še enkrat poudariti, da je ta proces usmerjen v Združenih državah Amerike in drugih državah bodo še druge platforme na mestu za to vedenje.

Mnogi uporabniki tudi sam uporabiti Bitcoin kot sredstvo za trgovanje in prodajo za majhen dobiček. Najbolj priljubljena stran veliko Bitcoin trgovci uporabljajo, je localbitcoins.com. Če ste dovolj uspešni in lahko naredimo dovolj prostornine, nekateri trgovci so sposobni narediti zelo veliko veliko denarja na dan.

Čeprav to ne zdi stresno procesa, nekega dne si lahko dobesedno zbudiš FBI trka na vaša vrata in vas pri tem na zaslišanje. To se sliši malo drastično, ampak to je v resnici zgodilo z nekaj trgovcev na teh platformah, ker jim niso poročajo zahtevane transakcije in pridobiti njihovo Money Service obrtno dovoljenje.

Zdaj, ko sem verjetno prestrašil nekatere od vas oddaljena od trgovanja Bitcoin, naj vam kolutu nazaj z nekaj dobrih stvari. Prvič, morate okoli 90+ ​​dni, odkar je svojo prvo trgovino Bitcoin se registrirajte kot Money Service Business. Če ste načrt za trgovanje in na ta način, da bi nekaj dobička večkrat, se morate registrirati v najkrajšem možnem času. Če se vam zdi, da je to enkratna stvar, ki bo po vsej verjetnosti ne bo več zgodilo, potem jaz ne bi zapravljali svoj čas skozi ta proces, saj niste v celoti šteje Money Service Poslovno.

Za tiste, ki ne spadajo v kategorijo, da so za prenos denarja, ti predpisi, uvedeni so v mestu za dobre razloge in so dejansko za vašo zaščito. Predstavljajte si, prodaja $ 2.000 vredno Bitcoin do uporabnika, ki potem gre postal iskan terorist? Če ne poročajo svoje transakcije, in niso bili registrirani kot MSB s svojim BSA / AML politike v mestu, bi lahko dobili v nekaj resnih težavah in ne težko.

Politika BSA / AML na preprost način, se imenuje zakon o bančne tajnosti, in proti pranju denarja politika. Ti so potrebni kot registriranega podjetja Money Service, da so te politike v mestu. Politika je oris svojega delovanja, in kako delujejo, razumejo in uporabljajo zakone FinCEN in vlado na operacijo.

Sistem BSA-E-Vložitev je ločen od politike BSA / AML. Sistem vam omogoča, kot trgovec s fizično prijaviti vsako sumljivo dejavnost, in poročila valutne transakcije, in da je res za zaščito in varnost. Tukaj je nekaj primerov iz realnih primerih življenja, kjer so aretirali in preganjani zaradi neizvajanja in sledili pravni postopki po zakonu, ko gre za Bitcoin trgovci.

Čeprav je večina BSA-E-prijave oblik sistema ne zahteva za transakcije pod $ 2000, če ste dobili scammed, ali mislite, kdo uporablja Bitcoin za nezakonite dejavnosti, lahko še vedno vloži sumljivo poročilo o delu in daje sistem BSA vseh zahtevanih informacije. Ta vas varuje kot trgovec, še posebej, če je uporabnik dobi v nekaj resnih težavah z zakonom, ali pa preprosto želite prijaviti svoje vedenje kot lažna.

Zdaj, da ste seznanjeni z nekaterimi stvarmi, ki se dogajajo s trgovanjem in prodajo Bitcoin, omogoča pregled korak za korakom, kar bi morali razmisliti, da ravnajo v skladu z zakonom.

1) Oglejte si pravila in predpise, ki jih vaši pristojnosti, ko gre za Bitcoin ali digitalni valuti. Na primer, zgoraj članek nanaša bolj proti predpisi naložene v Združenih državah Amerike, tako da, če živite v drugi državi, bi morali narediti nekaj raziskav!

2) Ugotovite, ali vaše dejavnosti z Bitcoin vas označili kot prenos denarja ali podjetje denarja storitev.

3) Registrirajte se kot denar storitev podjetja s sistemom BSA-E-Filing skozi FinCEN.

4) Razviti politiko BSA / AML. Moral bi google te pogoje, da postane bolj povezano z njihovo pomembnostjo. To res zožuje, da imajo korak za korakom politike, pojasnjuje, da veste, pravila in predpise prava, in kako jih bo spoštoval kot denar storitev podjetja. Coinbase in druge izmenjave bo potrebno to politiko, ko je njihova ekipa ulov, da so vaše dejavnosti med a denarja Service Business.

5) Več o obrazcih, ki se nahajajo v sistemu BSA-E-prijave. CTR je, SAR je sta dve glavni obliki za poročanje o transakcijah. So povezane s tem sistemom je zelo pomembno, saj je to vaš način zakonito deluje kot podjetje. Imejte v mislih, da lahko tudi majhni trgovci uporabljajo to orodje za delovanje, ko gre za poročanje o sumljivih dejavnost, če je nekdo prevara, ali te prevare.

Ob koncu dneva, večina od nas res si prizadevamo, da bi našli načine, da bi nekaj dodatnega denarja s pomočjo Bitcoin. Prodajo in trgovanje je eden izmed najbolj priljubljenih načinov, in pazite, da delujejo zakonito bo dejansko pomeni, da si bolj priznano trgovca, da bodo ljudje želeli delati. Ta tema se lahko po resnici gre na 40 straneh podrobnosti, vendar vsak trgovec je drugačen, zanje kaj ena oseba lahko stori, ni nujno enaka za vse. Zato pozivam vsakogar, da bi ugotovili, svoja pravila in predpise v svoji pristojnosti.

Če ima kdo konkretna vprašanja, ali je treba smernice v zvezi s tem, lahko vedno iščejo računovodjo ali odvetnika. To je lahko zelo drago, tako da so bili v delih nove spletne strani prenova, ki posebej pomaga uporabnikom Bitcoin v to zadevo, ne da bi noro visokih stroškov govoriti z odvetnikom. Prav tako je potrebno, da ima tretja oseba pregledati BSA / politike akutno mieloično levkemijo, tako da lahko tudi stik z mano, če ITS v zvezi s tem. Sam sem tudi imel, da bi dosegla drugo družbo, da imajo svoje politike pregledali in urejene.

Tudi če imate le preprosta vprašanja, le streljaj mi e-pošto prek kontaktne strani na začasni spletni strani zgoraj naštetih. Lahko tudi pustite komentar na tej strani, kot dobro. Če imate kakršne koli dodatne informacije o predpisih v vaši državi ali jurisdikciji, prosim objavite jih! To je vedno dobro za izobraževanje, ne samo sebe izven tega, kar vem, ampak vsi ostali tudi.

Sorodne novice


Post Altcoin

Zakaj je Reddcoin socialna valuta

Post Altcoin

Uvod v trgovanje s Bitcoinom

Post Altcoin

Analiza bitkoina proti litecoinu in zlatu proti srebru

Post Altcoin

Vodnik: 4 Nasty programi, ki bodo ugrabili datoteke za Bitcoins

Post Altcoin

BTC-e: Bitcoinova borza z mešanimi FOREX & Altcoins

Post Altcoin

Reddcoinova revolucionarna sprememba: Dokaz hitrosti (PoSV)

Post Altcoin

Kaj je Dogecoin

Post Altcoin

Nasveti za investiranje novic

Post Altcoin

Bitcoin & kratkoročni donosi

Post Altcoin

Bitkovinske denarnice: ali raje uporabljate spletno programsko opremo ali bi raje prešli na mobilne naprave?

Post Altcoin

8 načinov, da nikoli ne zamudite bistvene posodobitve Bitcoin

Post Altcoin

Segwit2x, UASF in Možna vilica - tukaj je treba vedeti