Kako priti do bitkoinov: preprost vodnik za začetnike | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako priti do bitkoinov: preprost vodnik za začetnike

Kako priti do bitkoinov: preprost vodnik za začetnike

Torej, želite postati rudar... Vedno je sanjal o porabi svoje dneve s čelado na glavi, izkopavanje globine zemlje s krampom? Potem gre iskati druge vodnika, ker je to ena forthe novinci, ki želijo postati Bitcoin rudarjev, ampak najprej je treba razumeti osnove te likovne umetnosti.

Prva stvar, priznati: ni vsak uporabnik Bitcoin je rudar, to sta dve različni stvari. Drugič, morate izbrati vrsto rudar želite biti: vrste, ki jo počne za zabavo in ne išče dobička, vendar za različne izkušnje, ali tisti, ki ima čas, da to storite na učinkovit način in osvojite denar od njega. Pripravljeni? Pojdimo!

1. Osnove o Bitcoin rudarstvu

Kot smo že povedal, ni kramp in čelada v tovrstnih rudarstvu. Torej, boste morali, da pogled na te osnovne informacije, da razumejo, kaj ste dobili v. Predstavljajte si, da že imate vse, kar potrebujete, programske in strojne opreme vključen. Ko začnete proces rudarstvo, bo vaš računalnik deluje kriptografsko funkcijo cepilnim (poglej na primer tukaj), ki temelji na glavi bloka. To pomeni, da ko se ustvarjajo, ste tudi nenehno razpršitev glave bloka, ki je občasno posodobila delate na njej (ponovno prebral, da je to bolje razumeli definicijo).

Vsak nov hash bo opredelila programske opreme rudarske z različno številko - imenuje nonce- in postane naključni element glavi bloka. Po tem postopku se drug razprševanje funkcija dobimo razpršitve.

Zgoščene je dolga številka, nekako takole: 93ef6f358fbb998c60802496863052290d4c63735b7fe5bdaac821de96a53a9a

Nato pa je težava targetlevel. Če želite ustvariti veljaven blok, vsak rudar je, da bi našli hašiš, ki je pod ustreznim težavnosti cilja. To je precej tehnična dela, vendar nam le ti dam primer:

Če je težava cilj je 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000, bi bila vsaka številka, ki se začne z ničlo, se nahaja pod tarčo, kot 0787a6fd6e0782f7f8058fbef45f5c17fe89086ad4e78a1520d06505acb4522f.

Ker pa gre za tako velike številke, rudarji sprejel preprostejši sistem: ustvariti številko v skladu z rudarsko težave, ki kaže, kako težko je ustvariti blok je danes v primerjavi s prvim blok, ki ga je Satoshi Nakamoto kopljejo. Težava raven spreminja vsakih 2016 blokov, kar pomeni, da je, ko je moč omrežja narašča, težave tudi povečuje. Lahko preverite to pageto vedeti posodobljeno težavnostno stopnjo.

2. Kakšno rudar ne želite biti?

Nato morate odločiti: ki si želijo biti v rudarskem svetu? Lahko naredite svoj rudarstvo aloneand prevzeti tveganja, ampak tudi koristi, ali pa canjoin rudarski bazen. Trenutno je večina rudarjev, so člani rudarskega bazena, ki velja za najbolj učinkovit način, da svoje delo in dobili tisto, kar je tvoje.

Imate veliko primerov bazenov, kot so BTC Guild ali 50BTC, dve od največjih na svetu. Ampak, da izberejo najboljše bazen za vas, da pogled na to popolno primerjavo.

3. Izberite programsko opremo

Po odločitvi, katera vrsta rudar, ki ga bo, je čas, da veš več o programsko opremo. Če ste rudarstvo sami, morate nastaviti Bitcoin odjemalca za JSON-RPC. Če ste se odločili pridružiti rudarski bazen, morate izbrati enega in se prijavite tukaj.

Nato je čas za vzpostavitev dejanskega rudar, programsko opremo. Lahko preverite programski vodnik 99Bitcoins in izbrati, ne glede na operacijski sistem, ki ga imajo. Vedno boste potrebovali posebno opremo, da se povežete z blockchain in na svoj rudarski bazen, če ste v enem.

4. Izberite strojne opreme

Long odšli so dnevi, ko so prvi rudarji morali znoj težko ustvariti Bitcoin, s svojimi starimi uglašenih procesorjev. S širitvijo Bitcoin je, ljudje opazili, da je bilo lažje, da mine z grafične kartice (GPU), ki so dovoljene za 50x do 100x povečanje minging moči in shranjenih nekaj energije ob istem času.

To je korak, ki nas vodi v prihodnost: prvič, rudarstvo svet napredovala do Field Programmable Gate Arrays (FPGA) - ta tehnologija ni bilo ravno veliko močnejši, vendar je dovoljena uporabnikom, da prihranite veliko energije -, in nato za posebni integrirano vezje (ASIC) dobi aplikacij. In to je bil že čas! ASIC je čip posebej zasnovan, da mine Bitcoins.

Ko je prišel na trg, je odpihnil naše možgane: ti dojenčki ponujajo 100x povečanje razpršitev moči, ampak tudi zmanjšati porabo energije v pomembni meri.

Po vedela vse to, kaj bo vaš "orožje" izbire? Ne da bi to odločitev sedaj. Prvič, da pogled na to rudarsko strojno primerjavo.

Torej, to so osnovna pravila, ki jih morate vedeti, da bi začeli rudarstvo svoje Bitcoins in razvija v drugo raven strokovnega znanja in izkušenj. Če niste še pripravljen za začetek, ampak želijo vedeti, kako se počuti, kot bi nameščanju programske opreme, poskusite Bitcoin Plus. To je brskalnik, ki temelji CPU Bitcoin miner in čeprav to ni učinkovita za resno rudarstvo, je kot nalašč, da vam pokaže, kako se je kot, da mine v bazenu.

Sorodne novice


Post Altcoin

Dogovor sprejel Twitch.tv!

Post Altcoin

Razlaga nizke cene Reddcoin in poziv za preglednost

Post Altcoin

Kako analizirati ceno Bitcoin kot Pro

Post Altcoin

6 Koraki za oceno, ali je alternativna kriptocurrency vredna naložbe

Post Altcoin

GAW Rudarska shema je končno odkrila

Post Altcoin

Ethereum dvigne 6,4 milijona dolarjev v prvem četrtletju prodaje Genesis

Post Altcoin

Dragoceni izdelki prinašajo Crypto vsem

Post Altcoin

Mastercoin in Omniwallet Beta

Post Altcoin

Vodič za preprost kriptokurrency za algoritme X

Post Altcoin

Analiza bitkoina proti litecoinu in zlatu proti srebru

Post Altcoin

Vadnica: Reddcoin POSV nadgradnja denarnice na Mac

Post Altcoin

Kako zaščititi svojo Bitcoin denarnico