Kako priti do Bitcoin naslova po meri | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako priti do Bitcoin naslova po meri

Kako priti do Bitcoin naslova po meri

Verjetno eden izmed najbolj "neprijetno" vprašanja o Bitcoin je dejstvo, da je vaš Bitcoin naslov Izgleda si sestavljajo kup naključnih številk in črk. Na srečo obstaja nekaj načinov, kako lahko prilagodite svoj Bitcoin naslov, tako da bo videti bolj privlačna. Nobena od načinov, da se bodo predstavili na tem delovnem mestu bo popoln, vendar lahko najbolj izberete tistega, ki ste ga obleke.

Možnost # 1 - 3. Stranka v celoti prilagojene ime

Onename.iois storitve, ki trdi, da je "digitalni potni list po spletu". Z ustvarjanjem preprosto uporabniško ime Onename (na primer rudnika je preprosto "Ofir"), ki jih lahko imajo ljudje poslali Bitcoins s tem uporabniškim imenom. Na žalost bo to delovalo samo z denarnicami, ki so združljivi z Onename API in ni veliko v tem trenutku.

To je enako, ki imajo ime na Coinabse za primer, nato pa so omejeni, da ga uporabljajo le, če nekdo pošlje vam Bitcoins skozi Coinbase. Torej prosare zelo očitno - je enostaven za uporabo in ime izgleda precej. Consare, da ne boste imeli popoln nadzor nad vas zasebnega ključa (ki je velik no no v svetu Bitcoin) in da so omejeni na posebne denarnice, ki vam omogoča pošiljanje denarja.

Možnost # 2 - Uporaba nečimrnosti naslov generator

Nečimrnosti naslov je le Bitcoin naslov, ki ima nekaj zaželen vzorec na znake, tako da izgleda malo bolje. Ti bi običajno lahko prilagodite le majhno število znakov in ne celoten naslov, le tako lahko vstavite svoje ime ali vzdevek. Tukaj je nekaj primerov:

1BoatSLRHtKNngkdXEeobR76b53LETtpyT

1NiNja1bUmhSoTXozBRBEtR8LeF9TGbZBN

1NeiL1eBshdVaKRn4SVeeK4qT6bL9tSePu

1BTC24yVKQdQNAa4vX71xLUC5A8Za7Rr71

1stDownqyMHHqnDPRSfiZ5GXJ8Gk9dbjO

Imate še vedno slediti Bitcoin omejitev naslova, kar pomeni, da bo javni naslov začne z "1" in ustvarjanje teh naslovov traja nekaj računske moči (saj boste morali "ugibati" jih, jih ne samo ustvarili).

Če ne želite, da se v tehničnem delu, kako surovo forceyour pot v ustvarjanje takšnega naslov, ki ga lahko uporabite za rešitev, kot BitcoinVanityGento ustvariti tak naslov za vas.

Uporaba takšnega orodja je lahko enostavno, vendar pa ima 2 glavni cons- 1st je, da če nekdo ustvari svoj javni naslov za vas to pomeni, da so tudi vedeli, svoj zasebni ključ in lahko nadzorujejo vse Bitcoins jih pošljete na ta naslov. 2nd je, da ponavadi stane.

Možnost # 3 - Ustvarite nečimrnosti naslov na svoje

Če še vedno želite ustvariti svojo toaletno naslov, vendar ne bo na tveganje za nekoga, vedo, svoj zasebni ključ lahko ustvarite eno za sebe. Preden začnem razložiti, da vas kako ustvariti to hočem vedeti:

1. Ta proces zahteva računalnik s sistemom Windows. Prav tako lahko to storite na mac, vendar je veliko bolj zapletena.

2. Rad bi se zahvalil Neil Sardesai za odlično članka v CryptoCoinsNewswhich utemeljujem to tutorski naprej.

3. Postopek je tehničen. Jaz vas bo vodil skozi to, ampak se morda zdi malo zastrašujoče za nekoga, ki ni tehnične narave.

Da bi ustvarili po meri Bitcoin javni naslov bomo morali najti pravo zasebni ključ. To je mogoče doseči le s pomočjo tisto, kar je znano kot "silo" (v bistvu ugibati, dokler ne bomo zadeli pravo kombinacijo). Silo zahteva računske moči, da bomo morali, da bo naš računalnik, da dela za to.

1. Korak: Prenos VanityGen

Začeli bomo s prenosom program, imenovan "Vantiygen". Ko odprete ZIP datoteko, ki ste jo prenesli bi morali videti naslednjo vsebino:

Ker sem ob predpostavki, da je večina bralcev tega delovnega mesta manj tehnično bomo izbrali "VanityGen" ali "VanityGen64", da bi izkoristili naše CPU za to nalogo.

2. Korak: Run VanityGen

Odprite okno ukaznega poziva, ki ga tepe "Start" -> "Run", potem pa vtipkate "cmd" in pritisnite "OK".

Nato boste morali bodisi pisati pot do datoteke ali pa samo povlecite datoteko EXE v črno okno cmd (deluje samo z Windows 7 in navzgor). Če uporabljate 64bit računalnik nato izberite VanityGen64.

Ko pritisnete Enter, boste videli seznam opcije VanityGen dobave. Zdaj bomo želeli teči VanityGen, da se surovo silo naš naslov. Torej, še enkrat dal v datoteki poti VanityGen tokrat dodali "-v -i [5-6 znaki, ki jih želite za vaš naslov, začenši z 1]".

Tako na primer znam -v -i 1cool "ali" -v -i 1test ", kot je zapisano v spodnjem primeru.

Opazimo, da je "-v" za zahtevo za izhod z besedami. "-i" je za tako zahteva, da se velikost črk (ki traja manj časa za izračun). Dlje izhod zahtevate dlje bo trajalo, program, da bi našli pravi naslov. Ko boste Enter, boste videli nekaj takega:

Informacije na dnu pomeni naslednje:

Kkey / s - Je hitrost, da je program dela v.

Prob - Verjetnost kamen na vašo zahtevo za naslov v tistem danem trenutku.

Zadnji niz številk pomeni, da je verjetnost za 30,3 sekunde za 50%. Odvisno od tega, kako srečni ste, da boste nekje prejeli naslov med 50% in 100% verjetnostjo. Ko se naredi izračun boste videli naslednje:

Ogledate si lahko javni naslov in zasebnega ključa na dnu. Če želite uporabiti ta naslov, ki ga boste potrebovali toimport tega zasebnega ključa v vašem Bitcoin denarnico. Za več informacij o Vanity naslovi check out to BitcoinTalk nit.

So kul naslov, ki ste ga že ustvarili? ga prilepite v komentar oddelku spodaj, da bomo lahko videli, kako ustvarjalni ste...

Sorodne novice


Post Altcoin

Začetni vodnik za upravljanje lastnega Bitcoin bankomatov

Post Altcoin

Dogecon SF: stranka, ki je bila presenetljivo resna

Post Altcoin

Dnevno poročilo Coin Brief: Twitch.tv in Dogecoin, Apple Pay, Gavins AMA, Bitcoin Ransomware in Tecnisa

Post Altcoin

Celoten vodnik za izbiro vaše litecoin denarnice

Post Altcoin

BTC.com Prodano Josh Garzi iz GAW Miners

Post Altcoin

Seks in enojna Bitcoin

Post Altcoin

4 razlogov, zakaj je panj revolucionarna Bitcoin denarnica

Post Altcoin

Bitcoin Scam Test - 10 orodij za ugotavljanje, ali je Bitcoin Business Legit

Post Altcoin

8 načinov, da nikoli ne zamudite bistvene posodobitve Bitcoin

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - Postanite Bitcoin varnostni strokovnjak

Post Altcoin

Je Dogecoin Dead? Ali bo Doge spet vstal?

Post Altcoin

Kako zahtevati Bitcoin Gold (BTG): Vodič po korakih