Kako ustvariti Bitcoins iz domačega računalnika | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako ustvariti Bitcoins iz domačega računalnika

Kako ustvariti Bitcoins iz domačega računalnika

Pomembno obvestilo: Ta postopek ne deluje več. Za posodobljeno vodnik o Bitcoin rudarstvu preberite ta post.

Če ste slišali Bitcoin ste verjetno slišali tudi o Bitcoin rudarstvu. Bitcoin rudarjenje je proces obračanja računalniške zmogljivosti v dejanske Bitcoins. To vam omogoča ustvarjanje Bitcoins brez potrebe, da jih dejansko kupili.

Zdaj je veliko ljudi, ki pravijo, da rudarjenje ni mogoče storiti na domačem računalniku in da morate zelo drage opreme, da bi začeli rudarstvo, vendar to ni čisto res.

Anycomputer se lahko uporablja za rudnik Bitcoins, celo najstarejši in najšibkejši prenosni računalnik, ki ste jih leži okoli doma. Pravzaprav ne tako dolgo nazaj uspešen poskus je bil izveden, kjer je bil 55 let star IBM računalnik uporablja za rudnik Bitcoins.

Ampak seveda, ko boste začeli iskati navodili o tem, kako bi moje Bitcoins je vedno zelo tehnična z izrazi, kot so "hash-rate" in "SHA-256" in vse vrste drugih čudnih izrazov. Torej se znajdete borila s temi pogoji, dokler ne boste končno le odreči pojem rudarskih Bitcoins vse skupaj in samo naprej.

Dobra novica je, da canmine bitcoins doma, s pomočjo anycomputer, da ste o vsem v simpleand easyprocess.

Edina stvar, ki jo boš potreboval je računalnik, ki je povezan z internetom. Osebno sem priporočamo uporabo računalnika, ki se ne uporablja za kaj drugega, saj je proces rudarstvo, je zelo zahteven in se bo počasi računalnik navzdol precej.

Pomembno obvestilo: Ta postopek ne deluje več. Za posodobljeno vodnik o Bitcoin rudarstvu preberite ta post.

Najprej pojdite na Bitminter.com. V vrstici za krmarjenje izberite "Pridružite" in ustvarite račun. Poskrbite, da se spomnite svojega uporabniškega imena, kot bomo njegovo uporabo v naslednjih korakih.

Nato pojdite na "orodja", "Bitminter stranko" in izberite "najnovejše posodobitve". To bo prenos datoteke na računalniku, ki bo omogočil, da začnejo rudarskih Bitcoins.

Ko je nalaganje datoteke končano šele teči in sledite preprostim navodilom za namestitev. Ni važno, če ste na Mac, Windows ali Linux, bo program teče gladko na katerem koli operacijskem sistemu, morate samo, da poskrbite, da imate nameščen Java. Če ne program bo zahteval, da ga namestite, ko ga zaženete.

Ko je program pripravljen klik "Engine start", vpišite svoje uporabniško ime in Voila! ste zdaj rudarske Bitcoins iz domačega računalnika.

Nekaj ​​pomembnih stvari, preden zaključimo. Poskrbite, da bo vaš računalnik ohladi s pomočjo ventilatorja ali namenske naprave za hlajenje. Če ne boste računalnik lahko pregreje čez nekaj časa in se poškoduje.

Opazili boste tudi, da če mine na vašem domačem računalniku, ki ga verjetno rudarstvo zelo počasi in ne bo dobil dovolj Bitcoins za pokriti niti stroškov električne energije teče računalnik. Na primer na mojem domačem računalniku sem 13 satoshis po en cel dan rudarstva.

Če želite izračunati, koliko Bitcoins lahko izkopavajo na svojem računalniku samo uporabo amining calculatorand vpišite hitrost obdelave. Ogledate si lahko svojo hitrost obdelave na spodnji desni strani programa Bitminter.

Če želite povečati svojo stopnjo rudarsko lahko vedno pripisujejo namenske Bitcoin rudarji na domačem računalniku. Današnje Bitcoin rudarji so znani kot ASIC rudarjev, ASIC pomeni Application Specific Integrated Circuit in to je v bistvu ultra zmogljiv računalnik, namenjen samo za rudarske Bitcoins. Tu lahko najdete veliko uporabljajo rudarji na eBay ali pa kupiti novega spletu.

Če povzamem stvari lahko še vedno moje bitcoins doma s pomočjo anyold računalnik. Ti verjetno ne bo zelo učinkovita, vendar, če želite, da bi dobili okus, kaj pomeni biti Bitcoin rudar, lahko to storite v samo 2 minutah s tehniko smo pravkar razpravljali.

Sorodne novice


Post Altcoin

Nasveti za investiranje novic

Post Altcoin

Vadnica za preklop na Reddcoin POSV denarnico

Post Altcoin

Država pasjeka

Post Altcoin

Beta pregled - Reddcoin Socialna denarnica z integracijo socialne mreže

Post Altcoin

Kaj je Dogecoin, Dobrodelni kovanec?

Post Altcoin

VeriCoin Ukraden v Mintpal Security Breach

Post Altcoin

Multisig: začetni vodnik

Post Altcoin

Kako trgovati z bitkoinami in NE priti do aretacije

Post Altcoin

Jesse Powell, Ripple, odstopi

Post Altcoin

10 Koristna orodja, da ostanejo povezani z Bitcoinovim trgom

Post Altcoin

Enostavna metoda za povečanje varnosti vašega Bitcoins

Post Altcoin

Vadnica: Kako uporabljati Darkcoin denarnico in Darksend