Kako priti do Bitcoinov - Priročnik za hitro in brezplačno pridobivanje bitkoinov v letu 2018 | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako priti do Bitcoinov - Priročnik za hitro in brezplačno pridobivanje bitkoinov v letu 2018

Kako priti do Bitcoinov - Priročnik za hitro in brezplačno pridobivanje bitkoinov v letu 2018

Minilo je že nekaj časa, odkar sem napisal novo delovno mesto, in se počuti dobro, da se vrnem! Danes bom za kritje vseh razpoložljivih načinov je, da bi prinašala Bitcoins spletu. Preden začnem, samo želim, da bi nekaj zelo jasno:

Ni enostaven način, da bi znatno količino Bitcoins

Tako kot ni enostaven način, da bi znatno količino ameriških dolarjev ali katere koli druge dragocene valuto za to zadevo. Dobra novica je, da če ste pripravljeni dati v napora, lahko doseže nekaj zelo lepih zaslužek na spletu. Kasneje v tem položaju, bom izpostaviti nekaj mojih lastnih plač, tako da boste lahko videli, kaj mislim.

Prav tako obstaja taka stvar kot "free bitcoins" št. To bo vedno stalo nekaj, da bi dobili Bitcoins. To ni vedno denar, ampak je treba nekaj preživel, ali je čas, vaš e-poštni naslov, ogled oglasov ali karkoli drugega.

Upam, da nisem počil svoj mehurček preveč desno na začetku to delovno mesto, če pa ste še vedno tukaj z mano, pa se potopite v različne načine, ki jih lahko dosežete Bitcoins danes.

# 1 - Mikro Zaslužek

To je verjetno najlažji niša, da se v, ampak to je tudi najbolj zamuden. Metode, ki pripadajo tej niši ponavadi traja veliko časa in plačati dokaj majhen (skoraj nepomembno) znesek Bitcoins. Tudi če imate veliko prostega časa na vaših rokah, to še vedno ne bo vam preveč dohodka. Poleg tega so nekatere spletne strani, ki izplačujejo mikro dobiček vgrajeno zlonamerne programske opreme in virusov, tako da boste morali, da ostanejo varni in ne kliknite nobenih povezav, ki jih ne zaupate.

PTC ali Paid-to-Click spletnih strani ($ 0.4 / uro na povpr.)

Kot že ime pove, gre za spletne strani, ki vam bo dala majhne količine Bitcoin za ogled oglasov in obisku spletne strani. Najbolj priljubljena spletna stran PTC danes ads4BTC. Spletna stran vam bo dala možnost izbire med 5-sekundnih oglasov, 10-sekundnih oglasov in 20-sekundnih oglasov, kot je prikazano tukaj:

Kot lahko vidite, tudi če gledamo 20-sekundnih oglasov ves dan za 24 ur, bomo kar 0.0216BTC. Torej v bistvu, bomo kar $ 9,612 za 24 ur dela.

Bitcoin pipe ($ 0,054 / uro na povpr.)

Čeprav faucetcan teče Bitcoin donosna (več o tem kasneje), s pomočjo pipa ni toliko. Pipe so spletne strani, ki vam bo dala majhno količino Bitcoins vsakih nekaj minut. Na primer naše Bitcoin faucetgives do 1000 Satoshis (0.00001BTC) vsakih pet minut. Ampak tudi, če vam je uspelo zadeti 1000 nagradi vsakič za celih 24 ur, bi še kar samo 0.00288BTC. Tako bi dobili okoli $ 1.31, za 24 ur dela (in imamo eno od najvišje plačanih pipe v industriji).

Mikro delovna mesta

Vedno obstaja možnost, da izpolni mikro naloge, da bi dobili plačane majhne količine Bitcoin. Coinworkeris dober primer mikro delovna mesta Bitcoin mestu. Jobs je lahko karkoli, od testiranja spletne aplikacije na brskalnik, da retweeting objavo.

# 2 - Pisanje o Bitcoin

Pisanje o Bitcoin zahteva čas, znanje in sposobnost za pisanje v zahtevanem jeziku (praviloma angleškem). Skozi pisanje, lahko začnete kar lepo dohodek glede na to, kje se odločite za pisanje.

BitcoinTalk Podpis akcije ($ 2.67 / uro na povpr.)

Nekje okoli sredine leta 2014, BitcoinTalk začeli izvajati podpis akcij. Kaj to pomeni, da uporabljate podpis vašega BitcoinTalk za oglaševanje izdelek Bitcoin in se plača za vsako objavo pišete. Celoten seznam akcij si lahko ogledate tukaj. Seveda je s tem nastala veliko "junk" objav na BitcoinTalk, kot ljudje pravijo samo "hvala" ali "super objavo", in ne kot dodatek nobene dejanske vsebine.

Dobiš plačan glede na vaše ravni članstva v BitcoinTalk. Ponavadi, kdo pod polnopravna članica ne bo dobil plačano, da je veliko ali plačan sploh. Da postane polnopravna članica, boste potrebovali vsaj 120 delovnih mest pod pasom, nato pa lahko začnete zaslužka 0.0005BTC v povprečju po pošti. Obstajajo tudi omejitve glede delovnih mest, ki jih lahko napišete, kot so "originalni mest s 60 ali več znakov", "ne more imeti negativnega zaupanja ali drugih oglasov", itd Včasih pa je tudi najmanj po zahteva tedensko.

Glede na to, pisanje konstruktivno delovno mesto vsaj 60 besed traja najmanj pet minut, mislim, da če delaš 24 ur naravnost, lahko 0.144BTC. Tako boste kar $ 64,08 za 24 ur dela. To, seveda, ne vključuje število delovnih mest, ki jih potrebujete, da napišete, da bi dobili zahtevano raven članstva na BitcoinTalk. Prav tako je veliko akcije imajo "najvišje prispevke dovoljene na teden" politiko, tako da morda ne bodo mogli delati celih 24 ur.

Pisanje za bloge in strani z novicami (31,25 $ / uro na povpr.)

Če menite, da imate dovolj znanja, da bi prispevala približno Bitcoin, lahko vedno postati pisatelj za blog ali strani z novicami. Veliko mest je potrebno napolniti dnevno kvoto delovnih mest, in so obupano iskali pisateljev. Mi najem občasno pisatelj na 99Bitcoins kot dobro, in lahko rečem, da se razlikujejo plače blog post pisatelja bistveno glede na vaše izkušnje, nadzor v angleškem jeziku in strokovnega znanja. Če ste vrhunski pisatelj, lahko celo do 80 $ na 1000-besedo blog post. V povprečju sem ugibati najbolj pisatelj dobil nekje okoli $ 35 za 1000-besedo blog post.

Toda pisanje dober blog post je potreben čas. Na primer, da mi je približno štiri ure, da napišem to 2400-besedo blog post. Torej, recimo, teoretično, da lahko delam 24 ur naravnost; Bom kar okoli 750 $. Če hočeš postati pisatelj, je najboljši način, da bi našli Bitcoin blogov, ki iščejo pisateljev je skozi Coinality, v kateri so združene vse Bitcoin delovnih mest objavljene na spletu.

# 3 - povezane z Bitcoin Dobava storitve

Ta kategorija je nekoliko širši, saj vključuje vse možne Bitcoin storitev, ki jih lahko zamislite, da nekdo bi plačali za. Najboljši način, da dobite ideje za storitve, ki jih lahko zagotovi, je, da obiščete bodisi Coinality (ki sem jih prej omenil) ali storitve threadon BitcoinTalk. Nekaj ​​primerov za ljudi storitve iščete:

  • Blockchain razvijalec
  • Upravitelj spletne strani
  • Grafično oblikovanje strokovnjak
  • Rudarstvo strokovnjak
  • Spletno trženje, itd

Postaja Bitcoin fiduciar

En primer je storitev, ki jo lahko zagotovi postaja Bitcoin fiduciar in pridobivanje plačan za arbitražo v Bitcoin transakcij (več o tem tukaj). Seveda, bo to pomenilo, da boste morali pridobiti neke vrste ugled za sebe kot zaupanja vredno osebo v skupnosti.

Ne morem dal oceno cen v tej kategoriji, saj je vsaka služba drugačna. To je nekaj, kar boste morali osebno raziskave, glede na storitev, ki jo želite zagotoviti.

# 4 - Bitcoin posojila

Če ste lastnik nekaj Bitcoins in želijo povečati svojo vrednost, si lahko vedno ogledate v Bitcoin posojil. Ideja je zelo preprosta - ti posodi ven določeno količino svojih kovancev za ljudi, za projekte, povezane z šifrirnih (običajno) in jih dobil nazaj z obrestmi.

Dobra novica je, da lahko dobiš zelo visoke donose, ki s posojili. Slaba novica je, da z visokimi donosi na voljo tudi veliko tveganje. Nekateri od ljudi, ki jih bo posojajo ne bo vrnil denar, ali pa morda, da jih lovijo, da bi bili prepričani, da plačajo. To je razlog, zakaj je pomembno, da izberejo svoje posojilne projektov pametno. Tukaj je moja osebna izkušnja s Bitcoin posojil, in tukaj je, kako izbrati dobro kreditno projekt.

Trenutno obstajajo tri glavne spletne strani, ki se ukvarjajo z Bitcoin posojil - BTCJam, Bitbondand Loanbase.

Update: ne bom več stvar, to je varen način, da zaslužite Bitcoins. Ste bolj verjetno, da izgubijo svoj denar, kot bi ga dobili nazaj. Tukaj je nekaj stvari, ki sem jih learnedalong pot.

Bitcoin Investicijski strani (izognili na vseh stroškov!)

Obstaja na stotine spletnih strani po vsem spletu, ki trdi, da lahko množijo vaše Bitcoin, vam zelo veliko dnevne obresti na vaše kovancev ali pa vse vrste drugih "magične" stvari, če si jim pošljete svoje kovance. Te spletne strani so znani kot HYIPs (visokodonosne investicijskih programov) in iz moje osebne izkušnje so 100% prevara.

Vsak dan dobim vsaj eno ali dve e-pošto od ljudi, ki so bili conned s teh območij. Kaj mesto na splošno pa je plačilo članom uporabo nove vloge države, ki prihajajo. To se nadaljuje, dokler nekega dne mesto odloči, da popolnoma izginejo iz spleta z večino svojih investitorjev denarja.

Ne morem dovolj, kako nevarni so ti kraji poudarek - jim izogniti za vsako ceno !! Niso način, da zaslužite Bitcoins, so način, da izgubijo Bitcoins. Če niste prepričani, če stran je zakonit ali ne, predlagam uporabo Bitcoin prevara testto izvedeti.

# 5 - Mine Bitcoins

Bom biti kratka o tej možnosti. Bitcoin rudarstvo ni način, da zaslužite Bitcoin hitro in brezplačno. Potrebno je veliko časa, raziskav in denarja, da boste morali vlagati v rudarske opreme. Če ste newbie, potem verjetno ne bi smel biti opravlja to. Če ste veteran, potem ste verjetno že veste to.

Seveda, boste lahko ustvarili Bitcoins tudi če uporabljate svoj računalnik doma, če pa uporabite kalkulator rudarstvo, boste videli, da boste kar 0.00000968BTC dan ($ 0,0043) in porabi morda 100x da na računih za električno energijo ali ohlajanje računalniku (v upanju, da ga ne dobijo uničena v procesu). Če ste zamudili naš najnovejši video o Bitcoin rudarstvu, morda bo to vam jasnejšo razlago o tem, kaj rudarstvo in zakaj bi verjetno morali ostati stran od nje:

Nekateri od vas lahko rekli ", ampak sem videl nekaj oblak-rudarskih spletne strani, ki omogočajo mi, da dobiček ne da bi morali plačati stroške, ki sodelujejo v rudarstvu". No, v tem primeru, bi morali morda prebrali to articleI napisal nekaj časa nazaj. TL; DR- IMO, večina, če ne vse, Bitcoin oblak rudarstvo spletne strani so ponzi schemesthat redko dejansko uporabo svoje naložbe na rudniških Bitcoins.

# 6 - igre na srečo

Ta del ne potrebujejo veliko razlage, se mi zdi. Obstaja veliko Bitcoin spletnih strani iger na srečo tam, da bodo z veseljem vzeli denar za priložnost za zmago večji lonec. Tukaj je samo en primer. Navzgor o igrah na srečo je, da ne bo nobenega posebnega znanja, da začnete to početje; slaba stran je, da je veliko bolj verjetno, da boste izgubili vse svoje Bitcoins kot dejansko zmagal ničesar.

# 7 - Bitcoin trgovanje

Danes obstaja veliko oblik Bitcoin trgovanje na voljo. Če vas zanima, kako začeti s trgovanjem, se morate prepričati, da imate potrebna znanja. V naslednjih tednih bom objavili popoln začetnik za tutorial na Bitcoin trgovanje, vendar za zdaj, tukaj so glavne možnosti:

Bitcoin trgovalni dan

Dan trgovanja je nakup in prodaja Bitcoins na isti dan, na podlagi majhnih, kratkoročnih nihanj cen. Torej, če menite, da cena Bitcoin se je šel gor, da je pravi čas za nakup nekaj Bitcoins in jih prodati, ko ste naredili dobiček. Za sodelovanje pri dejanskem trgovanju dan, boste imeli v lasti ali kupiti Bitcoins.

Bitcoin CFD-ji (pogodbe za razliko)

Bitcoin binarni možnosti so oblika trgovanja, v kateri napovedujejo, če bo cena Bitcoin rastejo ali padejo v določenem času. Če ste pravilno, si zasluži mastno opcije; Če ste napačno, boste izgubili svoje naložbe. Imenujejo se "Binarni Možnosti", saj je rezultat ali zmaga ali poraz; ni nič vmes.

V bistvu, to je oblika iger na srečo, ki je prekrita z lepo ime

Nihče ne more natančno napovedati, kaj se bo zgodilo s ceno Bitcoin je. Če bi bilo mogoče, bi vsi milijarderji. Predlagam, da ostanejo proč od Bitcoin binarnih možnosti, če želite do iger na srečo, in če boste to storili, da je v redu se mi zdi.

# 8 - Bitcoin affiliate marketing

Napisal sem veliko v preteklosti o tem, kako sem ustvariti lepo količino Bitcoins prek affiliate programov. Zamisel o affiliate program je, da spodbuja nekoga drugega izdelka in jih boste plačali v zameno za prodajo ti prinašajo. Tako, na primer, lahko spodbujajo Trezor (ki je pravzaprav super izdelek, ki sem osebno uporabo), in če nekdo odloči za nakup trezor in so prišli iz moje strani, sem dobil provizijo za to. Samo toliko, da boste razumeli potencial v tem, tu so moji Trezor dobiček iz preteklem mesecu:

* Negativni transakcija na Jan 5. Je izplačilo iz Trezor za prejšnje plače.

Kot lahko vidite, da lahko dodaja do precej lep znesek, še posebej, če pomislimo, da ko sem ustanovil delovno mesto, ki ustvarja napotitev, to je v bistvu vse avtopilot od tam. Če vas zanima, bomo po tej poti, tukaj je nekaj več informacij o affiliate marketing z Bitcoin. In tukaj je listof veliko affiliate programov Bitcoin tam.

# 9 - Odprite pipa / rotator

Prišel sem, da vem o tej možnosti šele pred kratkim. Sem napisal obsežen prispevek o tem, kako upravljati svoj Bitcoin pipa, ampak če nočete težav pri vodenju pipa, lahko poskusite tudi graditi Bitcoin pipa rotator.

Rotator stran je stran, ki vam omogoča hitro brskanje po različnih pipe ne da bi odprli novo spletno stran ali zavihek vsakič. Povezave do vsake pipe v notranjosti rotator so napotitev povezave in lastnik rotator zasluži provizijo od vsake pipe, ki jih obiščete skozi njo pa tudi. Lahko si oglejte 99Bitcoins "rotator, da bi dobili boljšo predstavo o tem, kaj mislim.

Vendar rotatorji potrebujejo vzdrževanja, pa tudi, ker Bitcoin pipe pridejo in zelo hitro gredo in boste morali ustrezno posodobiti rotator. Ob dejal, da, če bi uspešno rotator z veliko prometa, lahko verjetno ustvarila lepo dohodek.

# 10 - Igraj igre zaslužiti Bitcoins

Poleg iger na srečo, ki velja tudi za igro, obstajajo različne Bitcoin igre, ki ne zahtevajo nobenih vlaganj, in vam omogočajo, da zaslužijo Bitcoins, medtem ko jih igrajo. Pomislite na njih kot zabavno pipa, saj boste verjetno zapravljaš svoj čas in zaslužijo zelo malo, kot dobro.

ChopCoin, Coinbrawland Bitcoin tujcev mobilni appare le nekaj primerov, kako lahko nalogo zaslužek majhne količine Bitcoin prijetno.

# 11 - Zaslužite Bitcoins z odgovarjanjem na vprašanja

Spletna stran, ki je prišel na misel, ne dolgo nazaj je Bitfortip. Ideja spletne strani je preprosta, nekdo objavi vprašanje z nagrado. Kdor odgovori na vprašanje najbolje dobi nagrado. Vprašanja zahteva nekaj raziskav na spletu, tukaj je nekaj primerov:

  • Najdi najcenejše cene za določenega mobilnega telefona na spletu
  • Najdi najboljše Bitcoin oglaševalsko platformo

Višina nagrade Bitcoin se določi od spraševalca. Minimalni potrebni znesek 0,0001 BTC. Približno $ 0.06 s trenutno ceno Bitcoin.

Ne vem, koliko boste lahko zaslužili s te strani, kot se zdi, da imajo novo vprašanje objavil približno dvakrat na teden. To pomeni, da mesto potrebuje, da bi dobili malo več prometa, preden lahko postane uspešna vir dohodka pa si je vsekakor treba preveriti.

Možnost Bonus - Get del / vse svoje plače v Bitcoin

Bitwage je podjetje, ki dobavlja bančni račun za delavce v vseh državah, ki prejemajo plače in poslovne izplačila iz ZDA / EU / UK in jih nato izplača v Bitcoin. Na ta način, če delate na vsakem delovnem mestu, ki se lahko plača na račun Bitwage je lahko dobite plačo v Bitcoin. Izberete lahko tudi, da so le del svoje plače v Bitcoin in ostalo v fiat valute.

Tukaj je kratek video o tem, kako to deluje:

Ni take stvari kot enostavno denarja ni

Tam ga imate; To je popolno paleto možnosti, da bi prinašala Bitcoins spletu danes. Kot sem rekel na začetku, ni taka stvar kot proste Bitcoins - v vsaki od teh možnosti, da bo bodisi stalo časa in denarja za ustvarjanje več kovancev. Zaviti stvari, sem to tabelo, ki kaže, kjer je vsak od možnosti, ki sem jih pravkar navedenih, ki se nahajajo na "napora - dohodki" osi.

Če imate več idej za zaslužek Bitcoins na spletu, jih navede v komentar oddelku spodaj. Zelo rad bi slišal o njih.

Sorodne novice


Post Altcoin

Kako priti do Bitcoin naslova po meri

Post Altcoin

Nedavne nadgradnje kovancev, in kmalu za izvedbo funkcije

Post Altcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: BitFury Capital vlaga v BitGo, KnCMiner zapira serijo investicij v seriji $ 14M in še več

Post Altcoin

6 Koraki za oceno, ali je alternativna kriptocurrency vredna naložbe

Post Altcoin

Kako kupiti Namecoin (Paypal, kreditna kartica, Cash) - 100% varno in enostavno

Post Altcoin

Kupite Peercoin s Paypal ali kreditno kartico

Post Altcoin

Kako kupiti Dogecoin s Paypal ali kreditno kartico takoj

Post Altcoin

Država pasjeka

Post Altcoin

BTC.com Prodano Josh Garzi iz GAW Miners

Post Altcoin

Beta pregled - Reddcoin Socialna denarnica z integracijo socialne mreže

Post Altcoin

Vodič za preprost kriptokurrency za algoritme X

Post Altcoin

Vadnica: Kako uporabljati Darkcoin denarnico in Darksend