Bitcoin & kratkoročni donosi | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin & kratkoročni donosi

Bitcoin & kratkoročni donosi

Bitcoin trgi so zelo nestabilna, kar pomeni, da lahko cene vzpon in padec velike količine v enem dnevu. Če kupujejo in prodajajo ob pravem času, lahko naredite veliko denarja. Kupiti ali prodati ob napačnem času, in bi lahko izgubili. Z uporabo dolgoročno investingyou ne bo treba skrbeti za izgube, ki izhajajo iz kratkoročnih nihanj. Hkrati pa boste zamudili potencialne koristi. Kratkoročni vlagatelji svoj denar stavite popravi na nihanja (ali celo iz ure v uro) cene dneva v dan.

Prej v tem priročniku smo že opozorili na koncept odkupa in unovčenje ven. Medtem ko so ti pogoji pomembni za dolgoročno vlaganje, so bistvenega pomena za kratkoročne naložbe. Če ste zainteresirani za kratkoročno vlaganje, poskrbite, da boste razumeli te koncepte. Dolgoročni vlagatelj ima prednost, ne da bi pozorno spremljala trge. Kratkoročno investitor pa mora ves čas paziti na spremembe cen. Kratkoročni vlagatelji svoj denar off kratkoročnih nihanj cen, zato je očitno, da mora biti dobro zaveda teh sprememb.

Kot kratkoročni vlagatelj, vaš cilj je razumeti gibanje trgov Bitcoin. Boste morali nenehno spremljanje trga novice in utemeljiti svoje poslov na omenjeni novice. Če ameriška vlada napoveduje tožbo zoper Bitcoin, bodo cene verjetno znižale. Vaša naloga bo, da ugotovimo, če bodo ukrepi a) Vlada je uničiti Bitcoin (kot so e-gold) in B), če ne, ko so se cene dnom ven. Na primer, če vlada napoveduje korak za urejanje Bitcoin, da bi preprečili teroristične dejavnosti, cene bi verjetno padec, vendar valuta sama ne bi bila uničena.

Ko cene dnu ven, naj bi pritisnila na sprožilec in opravite nakup. Potem, boste morali počakati, da cene rastejo. Nadaljevanje s scenarijem zgoraj, bi lahko vlada predstavi svoje stališče in Bitcoin skupnost gre razumeti, da bodo predpisi minimalen. Cene se lahko nato precej skok. Ko cene vrha, da je najboljši čas za prodajo. Ko prodala svoje Bitcoins, želite počakati, cene spet spusti. Ko so spodaj ven, boste opravili nakup in celoten proces se bo začel znova.

Je Bitcoin Good kratkoročnih finančnih naložb vozilo?

Da. Ne dolgo odgovor ste iskali? No, nam razloži. Dober kratkoročna naložba vozilo je nestanovitna ena. To pomeni, da se bodo cene drastično spremenilo v kratek čas. Več cene spreminjajo, več možnosti je, da bi dobiček. Seveda, več se cene spreminjajo, več možnosti je, da izgubijo denar.

Kratkoročne investicijski priložnosti so na splošno priložnosti z visokim tveganjem. Kratke-prodaja zalog, penny zaloge, hlapne surovine (tj olja v vodi do vojne ali recesije), in številne druge investicije, se lahko štejejo kot visoko volatilnih naložb, in Bitcoin ujema prav s tem množice.

Sorodne novice


Post Altcoin

Uvod v trgovanje s Bitcoinom

Post Altcoin

Intervju z Josh Garzo, ustanoviteljem in izvršnim direktorjem GAW Miners

Post Altcoin

Vadnica: Reddcoin POSV nadgradnja denarnice na Mac

Post Altcoin

Anonimnost kriptokutentov I. del - obstoječi protokoli in zerocoin

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - Postanite Bitcoin varnostni strokovnjak

Post Altcoin

Weekly Rundown Digital Currency - Prva izdaja

Post Altcoin

Kaj je Darkcoin, Anonimna valuta?

Post Altcoin

Kako kupiti NEO v 3 preprostih korakih: začetni vodnik

Post Altcoin

Reddcoinova revolucionarna sprememba: Dokaz hitrosti (PoSV)

Post Altcoin

16 odličnih in uporabnih Bitcoin kalkulatorjev

Post Altcoin

Prodaja Litecoins s Paypal za gotovino USD ali EUR

Post Altcoin

Razumevanje Bitcoinove arbitraže