Bitcoin osnove | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin osnove

Bitcoin osnove

Vse Bitcoins treba ugotoviti, v "denarnico", tako da, če boste v trgovini, boste morali najti denarnico. Obstaja veliko možnosti za Bitcoin denarnice. Nekateri od njih so brezplačni in nekateri od njih zaračunajo pristojbine.

Najstarejši in morda najbolj pogosto uporabljajo denarnico je Bitcoin QT. Ta sistem se je izkazal za zelo varna in zanesljiva, vendar pa zavzema veliko pomnilnika (trenutno blizu do 8 GB), ker si je treba prenesti celotno blockchain. Bitcoin QT ima tudi nekaj značilnosti in nekateri ljudje so se pritoževali, da to ni zelo uporabniku prijazen. "Armory" je priljubljena in zelo varna alternativa Bitcoin QT, ampak tudi poje veliko pomnilnika in lahko seva strojne opreme.

Priljubljena lahka alternative teža vključujejo Multibitno in ELECTRUM. Te stranke so pogosto omejenimi možnostmi, ki jih uporabniki, ker ne porabijo toliko prostora na vašem računalniku. Prav tako so zelo varni sistemi in se na splošno šteje za uporabnika prijazen. Mi ne bo izbira za vas, vendar se prepričajte, da pozorno preuči, ki denarnico za uporabo!

Nekateri plačane storitve vam bo omogočilo, da shranite Bitcoins prek njihove storitve. Te storitve se običajno zahtevajo minimalno pomnilnika, do katerega lahko dostopate pogosto iz različnih platform in naprav, vključno računalniku, pametnem telefonu ali tabličnem računalniku. Te spletne denarnice je lahko nevarno, vendar, ker če gre denar manjka, morda ne boste mogli obnoviti vaših sredstev. V letu 2011 je spletno denarnico imenuje MyBitcoin nenadoma odšel brez povezave. Ko je na mestu pojavil nekaj dni kasneje, lastniki so trdili, da so bili hacked in polovica vseh sredstev je bilo ukradeno. Mnogi uporabniki trdijo, da so lastniki sami ukradel denar. Grozno za uporabnike, ki so izgubili denar, ampak življenje lekcija za vse nas!Bitcoins Breakthrough je Fueling Nemogoče prihodnje platforme 2. Del: nasprotna stranka, Open Bazaar in še večNekaj ​​časa nazaj, sem napisal članek o tem, kako Bitcoin je preboj je blockchain, je bila vožnja razvijalcem, da ustvarijo sisteme, ki so se prej zdele nemogoče. Medtem ko je, v tistem času, so bili moji upi se osredotočili predvsem na Ethereum, ki je še vedno zelo zanimivo, so nedavni dogodki je bilo jasno, da imajo drugi sistemi možnosti, da uresniči veliko obljubo Ethereum v veliko krajšem časovnem obdobju.

Kovanec kratko je Ali Amindiscussed potencial tovrstnega napredovanja pred meseci, s svojimi članki o "Bit-thereum", ki je sedaj postaja zelo realna možnost. Ali je to sistem, ki je zgrajen na vrhu Bitcoin, kot nasprotne stranke, tista, ki deluje skupaj z njim, kot je odprto Bazaar, ali tista, ki se začne povsem novo blockchain, kot Ethereum, smo prepričani, da vidite nekaj neverjetno napredka v bližnji prihodnosti.

Ne le dobro znane sisteme in platforme, ki sem jih prej omenil, spodbujanju inovacij, ampak celoten ekosistem novih projektov je vzmetnih gor okoli idejo, ki temelji na blockchain decentralizacije. Za začetek, da omogoča pogled na tisto, ki je bilo že veliko pozornosti v zadnjem času, odprte Bazaar.


Bitcoin ceneV času pisanja te knjige, Bitcoin cene so se gibale tik nad 100 USD na BTC (približno 103 dolarjev). Ko je bila prvič uvedena Bitcoin, lahko kupite kovance za manj kot peni. Bitcoin cenah peakedat več kot 250 USD v aprilu leta 2013, preden spustite nazaj dol. Te velike nihanja cen je treba pričakovati, saj je Bitcoin taka nova vrsta finančnega instrumenta.

Cene so določene na podlagi ponudbe in povpraševanja. Če je povpraševanje po Bitcoins visoka, se bodo cene na splošno narašča. Če je oskrba ljudi, pripravljen prodati Bitcoins v tekočih cenah visoka, bo padec cen. Da bi se cene naraščajo, bodisi povpraševanje mora vstati ali dobave, je treba zmanjšati. Cene se bo dvignila, ko povpraševanje presega ponudbo in se bo zmanjšal, če dobava presega povpraševanje.

Največje število Bitcoins voljo izkopati, je 21 milijonov. Že, pa imajo po so bili vsi Bitcoins kopljejo. Sistem rudarstvo je nastavljen tako, da je nov blok Bitcoins kopljejo vsakih deset minut. Sprva je bilo 50 Bitcoins vključeni v vsakem novem bloku, vendar pa vsaka štiri leta je to število zmanjšati za polovico. Trenutno so 25 Bitcoins vključeni v vsakem bloku in v letih, približno tri in pol se bo število še enkrat prepolovila. Kot lahko vidite v spodnji tabeli, je rast števila Bitcoins na trgu se upočasnjuje. To zagotavlja stabilno, vendar upada ponudbe Bitcoins na trg, ki bo pomagal zaščititi vrednost valute, in ohraniti visoke cene.


Volumen bitkoinaEn pomemben kazalec na trgih, je "količina" sredstev, ki se kupi ali proda. Preprosto povedano, prostornina se nanaša na število staležev, ki se kupljenih in prodanih. Ko gre za velik obseg Bitcoins se trguje, to pomeni, da je veliko ljudi, ki so nakup in prodajo. Globlje vprašanje je, zakaj ljudje kupujejo in zakaj jih prodajajo? Ali Bitcoin uporabniki prodajajo svoje kovance, ker so cene prišel zelo visoka, in menijo, da so kovanci nad ceno? Ali Bitcoin uporabnikom, ki kupujejo kovance, ker menijo, da so kovanci trenutno podcenjene?

Število ljudi, ki želijo kupiti Bitcoins po trenutni ceni si lahko predstavljate kot "zahtevo" za Bitcoins. Število ljudi, ki želijo prodati Bitcoins po trenutni ceni je mogoče razumeti kot dobavo. Če bo povpraševanje po Bitcoins presega ponudbo za kovance po trenutni ceni, potem je cena Bitcoins splošno se bo dvignila. To se zgodi zato, ker bodo ljudje nekaj od ljudi, ki želijo kupiti Bitcoins bili pripravljeni plačati več od trenutnih cenah za kovance. Hkrati pa, če je število ljudi, ki želijo prodati Bitcoins po trenutni ceni večja od povpraševanja, cene bodo na splošno sodijo. To se zgodi zato, ker bodo ljudje nekaj od ljudi, ki želijo prodati Bitcoins pripravljeni prodati za manj kot sedanjih cenah za kovance.

Trenutno Bitcoin Cene so v povprečju več kot 50.000 poslov na dan. Kot lahko vidite iz grafa zgoraj, posli ponavadi zaniha gor in dol velike količine v kratkem času. To je normalno za finančnega instrumenta in dokazuje, kako Izginila lahko trgovanje biti. Medtem ko lahko zbral koristne informacije od obsega trgovanja, poskrbite, da ne boste čez več razmišljati količine in jih prebrali preveč globoko. Tekoče cene, novice in drugi dogodki, in druge stvari, ki so boljši kazalci.

Sorodne novice


Post Altcoin

Kako priti do bitkoinov: preprost vodnik za začetnike

Post Altcoin

Kako Darkcoin Anonymous DarkSend pomaga Bitcoinu

Post Altcoin

Bratislava podzemna železnica, ki sprejema Worldcoin Medtem ko WDC zavezništvo sproži revolucionarno izdajo denarnice Drunk Turtle

Post Altcoin

Reddcoin Social Broadcast

Post Altcoin

Analiza: Bill Gates pravi, Bitcoin je boljši od valute

Post Altcoin

PGP šifriranje - začetni vodnik

Post Altcoin

Kako kupiti Monero v 3 preprostih korakih: začetni vodnik

Post Altcoin

Kako kupiti Dash v 3 preprostih korakih - vodnik za začetnike

Post Altcoin

Dogovor sprejel Twitch.tv!

Post Altcoin

Ethereum dvigne 6,4 milijona dolarjev v prvem četrtletju prodaje Genesis

Post Altcoin

Reddcoin razkriva socialno denarnico, posodobitve POSV in socialno platformo

Post Altcoin

Kako zaščititi svojo Bitcoin denarnico