Začetni vodnik za upravljanje lastnega Bitcoin bankomatov | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Začetni vodnik za upravljanje lastnega Bitcoin bankomatov

Začetni vodnik za upravljanje lastnega Bitcoin bankomatov

Naslednje mesto je gost post by Joe Ciccolo, ustanovitelja in predsednika BitAML. On je mogoče doseči na.

Obstaja veliko razburjenje okoli Bitcoin prostor ATM. In zakaj ne? Terminali so popping up povsod v Združenih državah Amerike in po vsem svetu. Od takrat lani, se je število Bitcoin bankomatov povečala za več kot 55%. Te rasti je 20% prišlo v Q1 samega 2016. Vsak dan, dve novi terminali pridejo na spletu nekje na svetu.

apetit med potrošnike in Bitcoin operaterjev ATM ni mogoče zanikati. Potrošniki uživajo preprost, uporabniku prijazen in znane onramp. Prodaja fiat papirja valuti Bitcoin se lahko konča v nekaj sekundah. Za potrošnike, še posebej Bitcoin rednih, so ti novi starost avtomati postala priljubljena alternativa Bitcoin izmenjav, ki se nagibajo k trpijo daljši čas obdelave, strožji nadzor in verjetno hladnejši storitve za stranke. Za operaterje, ovire za vstop, so v primerjavi z večino Bitcoin poslovnih modelov, ne samo Bitcoin izmenjav precej nižja. Namesto kodiranja aplikacijo in razvoj okorne infrastrukture, kot operater preprosto kupili svojo tehnologijo iz Bitcoin proizvajalca ATM.

To je popoln seznam Bitcoin ATM danes manufacturersavailable. Bankomati se razlikujejo med seboj po velikosti, ceni in functinality. Na primer, lahko nekateri bankomati sprejemajo samo Fiat in odpravijo Bitcoins. Drugi tudi vam omogočajo, da pošljete Bitcoins in dobili Fiat v zameno.

Torej vse, kar je ostalo storiti je poiskati lokacijo in plug "er v, kajne? Narobe! Naročanje in prevzemu svojega terminala bi morala biti ena od zadnjih korakov v vašem poslovnem načrtovanju. AML skladnosti bi moral biti prvi korak! Ja, to je prav, sem rekel... "skladnost AML bi moral biti prvi korak". Vse prepogosto, si prizadevajo operaterji kliči me, ker je njihova Bitcoin ATM prihajajo jutri in se nekaj o potrebovali AML skladnost slišal. Čudno, kot se to sliši, to se dogaja ves čas. Medtem ko je upravljanje Bitcoin bankomat je razburljivo in potencialno donosen posel, terminal se ne dogaja, da bi vam denar za zbiranje prahu v vašem stanovanju, medtem ko Izokrenuti dobite skladnosti zadeve v redu.

Torej, kjer se prihodnji Bitcoin operaterja ATM začeti? Spodaj so štirje ključni elementi, po kateri bi gradili svojo strategijo skladnosti pred začetek.

1. Prepoznavanje in zahteve denarja za raziskave oddajnik v državo ali države, v kateri nameravate operater svoj terminal (e)

Pomembno je razumeti, da so nekatere države prijaznejši do Bitcoin bankomatov, ali Bitcoin na splošno, kot drugi. To lahko pomeni razliko med celovit in drag postopek državnega registraciji zdravila in izjeme v skladu z zakonodajo države denarja oddajnika. Razlike so tako velika, kot so vedno spreminjajo. Države še naprej razvijajo njihovo uporabo obstoječe in zastarelega zakona prenosa denarja. Kot smo govorili, je več držav v teku zakonodaje za redefiniranje prenos denarja, tako da sprejme Bitcoin podjetja. To je dejal, da je ključnega pomena za razumevanje zahtev v vaši državi. Za začetek je neprofitna Bitcoin raziskave in zagovorništvo skupina, Coin Center, objavlja koristen v realnem času državne regulativne tracker.

2. Register kot denar poslovne storitve a (MSB) z izvršbo omrežje za finančne zločine (FinCEN)

Morda je težko verjeti, ampak registracijo z FinCEN, narod vrh pranja denarja nadzornika, morda najlažje opravilo skladnosti. To je dobesedno "check-the-box" dejavnost. Dejansko je v nasprotju s procesom registraciji zdravila stanju, na podlagi dovoljenja, na zvezni ravni, subjekti le registrirati pri FinCEN preko spletnega portala. Proces se običajno lahko zaključena v manj kot eni uri.

Pri registraciji z FinCEN je preprosta vaja, da prihaja z veliko odgovornostjo. S potrditvijo polja, tako rekoč, se strinjate, da je treba urediti s FinCEN in s tem izpolnjevati določene zahteve za zadovoljstvo regulatorjev. To vključuje, med drugim, registracije na državni ravni, če je to primerno; razvijanje in izvajanje pranju anti-denar program (AML); ohranja določene transakcijske podatke; in poročanje o sumljivih dejavnosti in transakcije preko 10.000 $.

3. Razviti in izvajati pranja anti-denarja programa (AML)

Uredba FinCEN zahteva izvajanje pisnega programa pranja denarja. Učinkovit program za preprečevanje pranja denarja je ena namenjena preprečevanju svoj Bitcoin bankomat, uporabijo za pospeševanje dejavnosti pranja denarja. Vsak program AML mora biti v pisni obliki in naslov, na minimum, so "štirje stebri", kot sledi:

Vključi politike, postopke in notranje kontrole, ki so zasnovani za zagotavljanje skladnosti z Zakonom o bančne tajnosti (BSA)

Imenuje za skladnost je odgovorna za skladnost dan za dnem s programom BSA in pranja denarja.

Zagotavljanje stalnega in usmerjeno usposabljanje ustreznega osebja v zvezi svoje obveznosti v okviru programa AML.

Zagotoviti neodvisnega pregleda ali revizije vašega AML programa na letni ravni, na minimum

FinCEN zagotavlja Bitcoin operaterjem ATM podrobne informacije o vsakem od "štirih stebrih", vključno s posebnim evidenc in poročanja.

4. Preizkusite svoje AML program stranke in poslu nadzor

Dobro, imate močan program, AML v mestu. Zdaj je čas, da preizkusite svoje akutno mieloično levkemijo kontrole, preden gre v živo. Začnite s tekom nekaj vzorčnih transakcij iz vašega Bitcoin denarnico skozi terminal (e). Bodite prepričani, da preizkusite svoje pragove, da se zagotovi primerno spoznaj svojo stranko (dobrega poznavanja) zahteve se sproži, kakor tudi vse "rdeče zastave" kazalniki potencialno sumljivih ali nenavadnih dejavnosti. Bodite prepričani, da potrdi, da je stranko in informacije transakcija pravilno pridobljeni in zabeleži. Pri tem dokumentirati svoje ugotovitve, zlasti morebitne naknadne spremembe v AML programa, ki so posledica tega testiranja.

Zaključek

Zgoraj navedeni elementi naj bi pomagal skok začnete AML skladnosti, in končno začetek vašega Bitcoin poslovanja ATM. Pomen skladnosti od prvega dne ne more biti precenjena. Poleg tega je treba skladnost raste z vaše podjetje ne bo padlo na pamet ali potrditveno polje v celotni poslovni načrt le.

Skladnost je v mnogih pogledih etosa; to je, kako poslujete. Zato je BitAML solastnik s 99Bitcoins za zagotavljanje brezplačnih izobraževalnih virov usklajevanja za nov in ambicioznimi Bitcoin podjetnika. To vključuje naš najnovejši e-knjigo "Uvod v Bitcoin ATM AML ustreznosti". Kot 99Bitcoins, verjamemo v prevajanju Bitcoin, ali je v tem primeru Bitcoin skladnosti, v preprostem angleškem jeziku.

[Embeddoc url = "https://99bitcoins.com/wp-content/uploads/2016/04/BitAML_basic-BTM_ebook.pdf" height = "700 slikovnih pik" prenos = "vse"]

Sorodne novice


Post Altcoin

Ripple Implosion

Post Altcoin

Multi-vPoW: rešitev Myriadcoin za združevanje rudarjenja

Post Altcoin

Reddcoin je rast v letu Bitcoin Bear Market

Post Altcoin

Kako analizirati ceno Bitcoin kot Pro

Post Altcoin

Segwit2x, UASF in Možna vilica - tukaj je treba vedeti

Post Altcoin

Kako trgovati z bitkoinami in NE priti do aretacije

Post Altcoin

Kako kupiti Litecoin s Paypal, kreditno kartico ali bančnim nakazilom

Post Altcoin

Kako zaslužiti denar z Bitcoin - 99Bitcoins primerov

Post Altcoin

Ethereum dvigne 6,4 milijona dolarjev v prvem četrtletju prodaje Genesis

Post Altcoin

Rebranding, Intervjuji in celoten seznam kovancev

Post Altcoin

Kaj je Feathercoin

Post Altcoin

8 načinov, da nikoli ne zamudite bistvene posodobitve Bitcoin