Bitcoin Gold Hard Fork Explained (prihod 25. oktobra) | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin Gold Hard Fork Explained (prihod 25. oktobra)

Bitcoin Gold Hard Fork Explained (prihod 25. oktobra)

Glede na Bgold igrišču, bom vrnil Bitcoin miningto domače uporabnike prinašajo večjo decentralizacijo. Vendar pa so bile velike rudarske operacije Russianand JapaneseBitcoin načrtovana za leto 2018, tako da se zdi, da je rudarstvo centralizacija problem Bitcoin je počasi sama rešitev.

Človek za Bgold, Jack Liao, je tudi predsednik uprave LightningASIC, podjetje s sedežem v Hong Kongu, ki mine večinoma Litecoin in proizvaja cryptocurrency strojne opreme. To je gotovo ni naključje, da LightningASIC proizvaja rudarske enote multi-GPU, od katerih je trenutno ima 913 enot na zalogi. Če bi Bgold uspelo ob tržni delež od Bitcoin bi LightningASIC zelo koristila tako rudarstvo novo altcoin in prodajo rudarjev za to.

Ker so Bcash in Segwit2x vilice so prav tako transparentno motivirajo finančne lastnem interesu, da je težko izpostaviti LightningASIC za svoja dejanja. Bili Bitcoiners ne more nadomestiti s prostimi altcoins s tem spin-off vilicami, zmeda in motnje so povzročili bi bilo nevzdržno. 

Kako varno zahtevku Bitcoin Gold

Vse bitcoins (BTC), ki so na vašem Bitcoin walletat čas vilice zgodi vam odobri enako količino BTG. To velja le, če imate dostop do zasebnih ključev vaši denarnici, da ne veljajo za izmenjavo denarnice.

Čeprav bo vilica pride do oktobra 25, izmenjave so lahko le odprt Bgold za trgovanje en teden kasneje, novembra 1. To omogoča čas za tehnična vprašanja, ki jih je treba rešiti z vsemi udeleženci.

Zdaj, ni jasna navodila so na voljo za kako razdeliti BTC iz BTG. Izmenjave in programske opreme / strojne opreme walletsare še vedno odloča o tem, ali bodo podprla ta vilice.

Če ste sodelovali v Bitcoin Cash delih, bo postopek podoben, čeprav verjetno bolj gladko, kot so izmenjave in denarnice imel prakso in več za priprave. Kot vedno, je najbolj pomembna stvar je zaščititi svoje Bitcoin zasebnih ključev, kot je vrednost BTC je precej višja od BTG-jev.

Opozorilo: Pazite scammerswho obljubo, da vam BTG zgodaj, če daste Bitcoin zasebni ključ z njimi. Vsaj ena taka prevara stran je trenutno v uporabi. Delitev zasebni ključ vašega Bitcoin denarnice je delitev popoln nadzor nad vse in z njimi vse bitcoins. Pozor!

Bitcoin Gold: Drži ali prodaja?

Ko ugibanjem na prihodnjo ceno Bgold, v katerem je na primer slediti je Bcash. To je razumno pričakovati, da bo Bgold videti precej nižjo ceno za zagon kot Bcash dosežen. Bgold uživa veliko manj podpore rudarje, podjetja, in kaj bi se lahko označilo za "anti-Core skupnosti."

Moje osebno pričakovanje, da bo Bgold začetku trgovanja na ~ 10% vrednosti Bitcoin je največ, verjetno bližje 5%. Pričakujem, da bo visoka volatilnost 1. Novembra, ko se začenja na borzah, ki mu sledi nenaden odprodajo, naslednjih črpalk, in (odvisno od tega, kako Bgold razvija) padala. Z drugimi besedami, bomo videli ponovitev Bcash vzorec, vendar na nižjih ravneh cen.


Bcash določajo cene v Bitcoin o izmenjavi HitBTC, 1. Avgusta do 9. Oktobra 2017

Razlogi za optimizem

Zdi se, da bolj strokovno usposobljen kot Devs Bcash The Bgold ekipa. Bgold je GitHub repositoryappears bolj aktiven kot Bcash je, na primer. Za razliko od spletne strani Bcash je, Bgold je ne teče na WIX, po-noob prijazna spletna graditelja.

Razmislite tehnične razlike med Bitcoin in različne Pretenders na svojo krono:

Ker je Bcash namenoma zavrnil Bitcoin je SegWit nadgradnjo, je Bgold jo objel. Tako lahko Bgold kopirati prihodnje izboljšave Bitcoin, kot Prenapetostni Networks.

Zdi se, da je Bgold načrte za spremembo naslova oblikovanja preveč dobrodošla sprememba, da se prepreči nenamerno pošiljanje BTC vilice-kovanec naslove.

Nadalje je Bcash je Nastajajoči Težavnost algoritem (EDA) proizvaja napačne časi, ki so bodisi prepočasi ali prehitro. Bgold je na bloka težave prilagoditev bo verjetno naleteli na težave sama.

Ti tehnični vidiki vodi me, da verjamejo, da ima Bgold boljše možnosti na dolgoročno vzdržnost kot Bcash. Zaradi dodatnega privlačno možnostjo domov rudarske Bitcoin, lahko Bgold sčasoma absorbirajo veliko vrednost Bcash je. Vendar pa, kot zgolj klon, se zdi malo verjetno, da bo to zelo vplivalo na Bitcoin sam.

Razlogi za pesimizem

Bgold je sprva napovedal kot ICO, čeprav so od takrat teh zgodnjih objave (neuspešno) Okleščen iz interneta. Milo rečeno, se zdi, da je načrt BTG doživel več popravkov.

Resna vprašanja ostajajo, ali se bo LightningASIC in njegovi partnerji rudarstvo BTG med datumi vilic in izmenjava kotacijo. Ta vrsta Srednji tok pre-rudniku bi poslali take močne prevara signale, ki bi jih LightningASIC neumno, da ga poskušali.

Druga možna težava je, da so Bgold in SegWit2x še ne izvaja zaščite Replay. Razen, če se doda ta funkcija, pri pošiljanju BTG, uporabnik lahko nehote poslali BTC tudi, kar je lahko draga napaka.

Update: stran Bitgold navaja, da se doda Replay zaščita.

Opozorilo: izogniti trgovanje BTG (in S2X) do Replay varstva je v mestu!

Še en prepričljiv razlog za Medvjedast na Bgold je, da preprosto ni prave potrebe za to. So bili BTG za začetek kot samo še en Equihash kovanec brez koristi imena Bitcoin je in transakcijski zgodovino, bi šlo v veliki meri neopaženo. Edini razlog Bgold Zanimivo je, da bo se prosto razdeli imetnikom Bitcoin. Če je večina imetnikov Bitcoin sovražna do njega, ga bom tank.

Za nadaljnje opozorila glede Bitcoin Gold, check out to Reddit nit. Medtem ko je nit je verjetno preveč kruto, se strinjam, da je nakup Bgold tvegano in najbolje izogniti.

Po mojem mnenju, vprašanje je le, koliko Bgold na smetišče in kdaj. Holding majhen odstotek (morda 5% -25%) dolgoročno, kot Gamble o prihodnji navzgor, ne zdi povsem nesmiselno.

Tukaj je moj Bgold trgovanje načrt

V nadaljevanju je moje osebno prevzeti Bgold in se ne sme obravnavati kot investicijsko svetovanje.

Medtem ko sem dampinški vse moje Bcash v najkrajšem možnem času, bom verjetno sprejeti strategijo več bolnikov z Bgold. Z Bcash, sem imel to prednost, da lahko prodajajo pred večino drugih udeležencev na trgu. To je verjetno, da bo v primeru Bgold. Pričakujem, da bo velik hitenja za prodajo, ko gre v živo.

Razen Bgold ponikne brez sledu ob njenem začetku, Bcash zgodovina kaže, da je bolje počakati na kasnejši črpalko za prodajo. Če trg terminske pogodbe razvija za BTG-Podobno kot BT1 in BT2 žetonov Bitfinex je za Bitcoin in SegWit2x, da bo močno pripomoglo k odločitvi o tem, kako veliko Bgold (če obstaja) za prodajo, ko se začenja. Vendar pa se zdi, kot večina borz ignorirajo Bgold v tem trenutku, zato je na trgu terminske pogodbe verjetno ne bodo prikazani.

Skratka, tu so 3 stvari za početi, da ostanejo v Hard Fork:

  1. Poskrbite, da bo Bitcoins so na denarnico, ki jo nadzorujejo zasebni ključ (glej tudi fulllist iz denarnice tukaj). Nekateri primeri so Electreum, vse strojne opreme denarnico (Ledger, trezor, itd), in Exodus.
  2. Izogibajte transakcij kmalu po vilicami.
  3. Potem, ko boste dobili vse jasno, dostop do novih kovancev. Na tej točki, jih lahko premaknete v določeno denarnico ali jih prodati.

Spremljajte dogajanje Bitcoin Gold na uradni Bitcoin Gold Twitter računu.

Kakšne so vaše misli o Bitcoin Gold? Rada bi jih slišali v komentar oddelku spodaj.

Sorodne novice


Post Altcoin

Multisig: začetni vodnik

Post Altcoin

Razlaga nizke cene Reddcoin in poziv za preglednost

Post Altcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: CheapAir sprejema Dogecoin in Litecoin, DigitalTangible Gold za Bitcoin Exchange in več

Post Altcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: BitFury Capital vlaga v BitGo, KnCMiner zapira serijo investicij v seriji $ 14M in še več

Post Altcoin

Uvod v trgovanje s Bitcoinom

Post Altcoin

FIMK - revolucioniranje finskega gospodarstva s kriptokurrenco

Post Altcoin

Kaj je Dogecoin

Post Altcoin

Ethereum dvigne 6,4 milijona dolarjev v prvem četrtletju prodaje Genesis

Post Altcoin

Bitkovinske denarnice: ali raje uporabljate spletno programsko opremo ali bi raje prešli na mobilne naprave?

Post Altcoin

Želite delati in se plačati v Bitcoinu? Tukaj je šest spletnih mest, ki vam lahko pomagajo

Post Altcoin

Jesse Powell, Ripple, odstopi

Post Altcoin

Kako kupiti Stellar Lumens v 3 preprostih korakih: začetni vodnik