Kako zahtevati svoje Bitcoin Cash in jo prodajati za Bitcoin (TREZOR, Ledger, Electrum) | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako zahtevati svoje Bitcoin Cash in jo prodajati za Bitcoin (TREZOR, Ledger, Electrum)

Kako zahtevati svoje Bitcoin Cash in jo prodajati za Bitcoin (TREZOR, Ledger, Electrum)

Opozorilo: ta vodnik razkriva natančne metode uporablja avtor zahtevku brezplačno Bitcoin gotovini in ga zamenjati za Bitcoin na 2. Avgusta. Medtem ko je bil razumnim prizadevanjem za zagotovitev popolne in točne informacije, avtor ne more zagotoviti uspešnega izida za tiste, ki po tej metodi.

Čakam na bolje dokumentiranih metod in bolj znane izmenjave ponuditi BHC depozitov je varna igra v tej situaciji. Vendar pa, kot je več ljudi, ugotovimo, kako prodati svoje kovance, donosnost lahko tudi zmanjša.

Bitcoin Gotovina - Začetek

Bitcoin Cash (aka Bcash, BHC ali BCC) razvejano off od Bitcoinon 1. Avgusta in njen začetek je izkazal precej skalnata. Tri dni kasneje, le 2 izmenjave podpirajo Bcash vloge - in njegova cena je strmoglavilo na oboje.

Še vedno traja razmeroma veliko časa, da bi dobili Bcash transakcij v blockchain in da je zaradi visoke težavnosti rudarstvu. Bcash viličasto z istim rudarske težavah kot Bitcoin pa samo majhen del (približno 5%) njegove hashrate. Bcash prvi (ali geneza blok) je približno 7 ur, je treba najti.

Proces prilagajanja težava je bila mišljena kot nadomestilo za to, kar zmanjša težave do ravni, bolj ustrezen za Bcash nizke hashrate v nekaj blokov. Vendar, rudarji iz "Genesis Block," za posrečeno imenom, high-tech hostel v Hong Kongu, je očitno začela rudarstvo Bcash za zabavo in marketinške namene.

Hostel je dodatno, nepričakovano hashpower močno zamuja proces Bcash je prilagajanja težave. Kot rezultat, Bcash bloki še vedno počasen, čeprav je težko, saj prilagodi približno ¼ Bitcoin je. Lahko uporabite to Bitcoin Cash blok explorerto vidite stanje sedanjih blokov (si oglejte spodaj).

Prosti Bitcoin Denar za Bitcoiners

Če potekala vsako Bitcoin osebno denarnico (ali na določenih menjalnih denarnice, navedenih tukaj), potem Čestitamo, ste lastnik enako količino Bcash preveč!

Če želite prodati svojo Bcash, obstajajo 2 stvari, ki jih morate storiti, v naslednjem vrstnem redu:

1) Split ste Bitcoin v Bitcoin Cash

Če je bil vaš BTC potekala na eni od borz naštetih, bo izmenjava so poskrbeli za ta proces za vas. Ko se prijavite, boste videli biološki varnosti (ali morda "BCC") razmerje v novem menjalnem denarnico, poleg svojega rednega BTC denarnice. Zneski v obeh denarnice, se mora ujemati, ob predpostavki, da še niso dosegli nobenega nedavnih poslov ali poslov.

Če so bili vaši bitcoins potekala v osebnem denarnico, boste morali, da jih razdeli sami. Pokrivamo cepljenje za Ledger, TREZORand za Electrumsoftware denarnico. Upoštevajte, da je splošni postopek, ki se uporablja za ELECTRUM ki veljajo za druge programske opreme, denarnice, čeprav bodo natančne korake razlikujejo.

2) Prodaja vaše Bitcoin denar na borzi

Za tiste, ki bitcoins so potekala na borzi, ki razdeli biološki varnosti iz BTC in ponuja trg v BCH trgovanje, ste že naredili - prodati svoj biološki varnosti, ko se počutite, kot da.

Vsi ostali bodo morali odločiti med tremi izmenjavami trenutno sprejemajo BHC vloge; HitBTC, ViaBTC in Bittrex. Včasih sem HitBTC dveh dobrih razlogov:

  1. HitBTC zahteva le 2 potrdila pred naneseni biološki varnosti so nakazana na vaš račun in je na voljo za namene trgovanja. Kot so Bcash bloki še vedno zelo počasi (do 8 ur zamude), bi to lahko pravi čas varčevanja. Nasprotno pa se zdi, druge izmenjave zahteva 20 potrdil pred odobritvijo kakršne koli dvigov.
  2. HitBTC ponuja hitro in enostavno registracijo, ki zahteva le e-poštni naslov za dokončanje.

Imejte v mislih, da zato, ker HitBTC je eden izmed redkih borz, ki omogočajo, da se dejansko deponiranje BCH veliko ljudi, ki ga prodajajo na platformi, ki povzroči, da se menjalni tečaj, da so nižje kot na drugih platformah.

Preden nadaljujem poskrbite, da imate varnostno kopijo vaše denarnice pri roki. Uporaba katerega koli od teh metod brez hrbtu lahko povzroči popolne izgube svojih kovancev. NE nadaljuje brez okrepitve!

Trditi Bitcoin Cash v Ledger Nano S

Trditi Bitcoin Cash v trezor

Trditi Bitcoin Cash v ELECTRUM

Trditi Bitcoin Cash v Exodus
trdijo Bitcoin Cash v Blochchain.info in drugih denarnice

Prodaja BTC za BCC

Delitev svoje Bitcoins v Ledger Nano S

Delitev s knjigo je dokaj preprost postopek, vendar ne intuitiven ena, se prepričajte, da sledite tem natančne korake:

Korak 1 - Varnostno kopiranje Ledger denarnico

Skozi proces, boste morali posodobiti firmware, bo to izbrisati vse podatke iz naprave. Prepričajte se, da imate nazaj upbefore premika naprej ali boste izgubili vse svoje kovance.

2. Korak - Posodobitev Ledger Firmware

Prenesite Ledger Managerfor krom, pojdite na "firmwares" na levi strani in kliknite na gumb »Install«. Nato boste pozvani, da potrdite dejanje v napravi. Ko je posodobitev končana, boste morali uvoziti denarnico iz semen fraze. Celoten koraki v tem procesu lahko najdete tukaj.

Ko imate različico vdelane programske opreme, ki je 1.3.1 in zgoraj, se lahko premaknete na korak 3.

3. Korak - Prenos Bitcoin Cash App

Znotraj Ledger Manager, pojdite na "uporabo" in prenesite Bitcoin Cash aplikacijo (2. Od zgoraj).

Korak 4 - Ustvarjanje ločene Bitcoin Cash denarnico na vašem Ledger

Če ste imeli Bitcoins pred vilicami, Ledger zdaj razdeli tiste Bitcoins v Moodle BTC in biološki varnosti, ampak jih ohranja na isti denarnici. Zato je priporočljivo, da uporabite ločen (aka split) denarnico upravljati svoj biološki varnosti. Ta korak ni obvezna, vendar je priporočljiva. Če želite preskočiti ta korak potezo naravnost do korak 6.

Povežite knjigo in izberite "Bitcoin Cash" od razpoložljivih možnosti na napravi. Naslednji zaslon bo odprta:

Izberite "Bitcoin Cash". Naslednji zaslon bo vprašal, če želite, da dostop do glavnega denarnico (BTC in BHC skupaj) ali po delih denarnico (samo BCH). Izberite "split".

Pojdite na "sprejem" in ustvarjajo BCH naslov. Kasneje boste poslali biološki varnosti vaš glavni denarnici, da ta naslov. Ko imate BCH naslov korak za korak 5.

5. Korak - Pošljite biološki varnosti iz glavne denarnice na svoj delih denarnice

Pojdite na "nastavitve" - ​​"Blockchains" in tokrat izberite "Bitcoin Cash" in "glavni".

Ta denarnica ima svoje na novo nastalo biološki varnosti skupaj z BTC. Zdaj je čas, da jih pošljemo na vaš split denarnico.

Pojdite na "pošlji" in pošljite biološki varnosti na vaš split naslov denarnice, ki ste pridobljenega na 4. Koraku.

Korak 6 - Pošljite biološki varnosti na izmenjavo

Zdaj lahko greš na "Nastavitve" - "Blockchains" in se prijavite nazaj v svoj split denarnici. Boste morali počakati na novo BCH blok izkopati, dokler ne vidite, da je vaš posel potrjen. Ko je bilo potrjeno, da lahko pošljete svoj biološki varnosti na borzi ali imajo na njih.
Za uradni glavne knjige vodnik, kliknite tukaj.

Delitev svoje Bitcoins v trezor

Zaradi le ima teden za pripravo na začetek končne verzije Bcash kode, Trezor je denarnica trenutno ne podpira biološki varnosti (čeprav oni delajo na fix). Vendar pa je mogoče, da uporabite spletno orodje, s Trezor, da se razdeli svoj biološki varnosti, hkrati pa jo pošljete na naslov BCH.

Temeljito preglejte priročnik Trezor k temu procesu in preveriti njihovo Twitterand subredditfor nobene posodobitve. Včasih je orodje odsoten in v zadnjem času so bile ugotovljene nekatere napake v njem.

Korak 1

# 8211; Obiščite beta različico Trezor denarnico. Morate uporabiti Google Chrome za dostop do denarnice; avtor ni mogel dokončati proces z Firefox ali čisto namestitev le-teh.

Prepričajte se, da ste na spletni strani beta: https://beta-wallet.trezor.io

Razlog za obisk beta Trezor denarnico je, da vam omogoča, da posodobi firmware vašega Trezor je na najnovejšo, beta različico (1.5.1). Še posebej, če še niste tega postopka pred izvedli, bi morali študijo vodnik Trezor za firmware posodobitve.

Korak 2

# 8211; Bodi certainyou imajo varnostno kopijo semena fraze in posodobiti firmware. To se naredi takole:

  • Ločitev naprave
  • Ga priključite, medtem ko držite obe tipki naprave pritisniti

Korak 3

# 8211; Pojdi na cepilno orodje kovanca. Kliknite na "Poveži z Trezor". Ponovno priključite napravo in vnesite kodo PIN kot običajno.

Korak 4

# 8211; Izberite račun, ki ga želite razdeliti biološki varnosti iz in vnesite naslov za pošiljanje o biološki varnosti na. Možno je, da neposredno vnesti naslov financiranja izmenjava v tej fazi (glej spodaj, kako dobiti depozit naslov HitBTC).
 

Delitev svoje Bitcoins v ELECTRUM

Če imate ELECTRUM Bitcoin denarnico, vam predlagamo, da sledijo temu odlično guideput skupaj razvijalci ELECTRUM. V primeru, da vse to ne bi popoln občutek za vas, ne uporabljajte te metode je precej tvegano.

Tukaj je TL; DR različica je:

Korak 1

# 8211; Zapišite vse vaše Bitcoin naslovov, ki so imeli Bitcoins v njih med vilicami.

Korak 2

# 8211; Pojdi na Wallet- Private Keys- Exportand zapisati samo ključe, ki so povezane na naslove, ki ste jih najdemo v 1. Koraku.

Korak 3

# 8211; Premakniti vse svoje Bitcoins na novo ELECTRUM denarnico (ustvariti novo denarnico preko Datoteka- novo / obnovitev). Delaš to tako, da če se kateri od zasebnih ključev ste izvoženih ogrožena na nek način, bodo Bitcoins biti v novem naslovu z drugačnim zasebnega ključa.

Korak 4

# 8211; V drugem računalniku namestiti Electron Cash denarnico. Tu je razlog, zakaj je treba na drugačen stroj:


Korak 5 Uvozite zasebnih ključev v Electron Cash. Ko končate, lahko uporabite nove kovance po tem denarnico.

Delitev svoje kovance v Exodus

Naslednji postopek je bil priložen eden od naših uporabnikov in ne preizkušena pri nas. Uporabljajte ga previdno. V vsakem primeru negotovo obrnite Exodus podporo (so zelo ustrežljivi in ​​hitro odzvati):

Korak 1

# 8211; prenesti najnovejšo različico Exodus namizju denarnico na spletni strani Exodus.
Za pretvorbo TUL BTC in jo prenese nazaj na Exodus denarnico in naprej po tem členu.

Tu je izvirni članek iz Exodus.

Delitev v Blockchain.info in drugo programsko opremo Denarnice

Update: okoli oktobra 2017 bodo Blockchain.info dodati Bitcoin Cash podporo in boste samodejno lahko videli vaše Bitcoin Cash ravnotežje. Več informacij lahko najdete tukaj.

Na starem Blockchain.info denarnice Prijava in nato pojdite na Nastavitve> naslovi na levi strani.

Nato najti svoj naslov, ki ima svojo BTC stanje (ki je potekal BTC v času 8/1 vilic) in kliknite na več možnosti, nato zasebnih ključev. Po tem samo po istem zaporedju kot v vodniku ELECTRUM.

V novi različici Blockchain.info morate iti k varnosti - denarnice za oživitev frazo in zapišite svoje seme 12 besed. Po tem samo po istem zaporedju kot v vodniku ELECTRUM.

Tukaj je priročnik za pridobivanje vaše BCC iz micelija.

Tukaj je odličen video o Kako ste BHC iz programske opreme denarnice:

Vrstni red zaporedja, določenimi v priročniku ELECTRUM bo varen za vse programske opreme, denarnico, kolikor vemo. Glavna točka, da v mislih je, da morate ustvariti novo denarnico (ne le nov naslov), pošljite bitcoins na novo denarnico, in šele nato je varno za izvoz zasebnega ključa starega denarnice v vašem Bcash denarnici. Če niste prepričani, kako izpolniti katera koli od teh korakov, je najbolje počakati na podroben vodnik za posebne denarnice.

Prodaja svoje kovance na HitBTC

HitBTCis evropsko izmenjavo (očitno s sedežem v Hong Kongu), ki deluje od leta 2013. Ti ne zdi, da so imeli večjih žaga ali druge negativne dogodke v tem času, kar je dobro šlo, ki ga šifrirnih standardov za izmenjavo.

Tu so koraki za izmenjavo BCH na HitBTC

Korak 1

# 8211; podpis upfor račun

Korak 2

# 8211; Prijavite se in poiščite svoj Bcash denarnico z izbiro »Račun«.

0

Pomaknite navzdol, da "TUL" na seznamu kovancev in kliknite na gumb "sklada" (krog s +). Vaš BCC depozit naslov bo zdaj generira in prikaže. Upoštevajte, da BCC naslovi videti kot Bitcoin naslov, zato bodite zelo previdni, da ne zamenjuje dva! 

Korak 3

# 8211; Pošljite TUL iz denarnice v vaš račun HitBTC BCC.

Korak 4

# 8211; Počakajte vsaj 2 blokov, ki se kopljejo v Bcash omrežju.

Korak 5

# 8211; Premaknite kovancev v vaš trgovalni račun. Kliknite ikono puščice v desno obrnjen, potem pa na razširjenem bar, vhod ali preveriti količino prenosa. Končno, kliknite prenos.

1

Korak 6

# 8211; Izberite "Exchange" zavihek v zgornjem levem kotu in izberite valuto, ki jo želite prodati svoj biološki varnosti za. Naredite izmenjavo. Najenostavnejši način za prodajo je prek tržno naročilo. To bo prodal toliko biološki varnosti, kot ste določili na najboljše razpoložljive cene (-e).

2

Obstajajo tudi druge vrste naročil, ki lahko vam omogočajo, da bi dobili boljšo ceno za svoj biološki varnosti. Oglejte si Omejitev naročil preveč, ki vam omogočajo, da se naročilo prodati za izbrani znesek biološki varnosti v knjigo naročil po določeni ceni. To vam omogoča, da počakate na trgu, da izpolnjuje svojo ceno, čeprav se zavedajo, da če je vaša cena previsoka kovanci morda nikoli ne prodajajo. V tem primeru boste morali preklicati svojo aktivno naročilo in postaviti novega na nižji ravni cen.

Korak 8

# 8211; Umakne svoje bitcoins ali druge valute. Vrni se na zavihek "Račun", nato pa prenesti svojo BTC (ali poljubne valute, ki ste prodali za) iz trgovanja na vaš polog / odstopnega račun.

3

Pogovorno okno umik bo potem zahtevalo svoj Bitcoin naslov. Poskrbite, da prilepite Bitcoin naslov iz Bitcoin denarnice pod vašim nadzorom, ne Bcash naslov, ki ga uporabljajo za deponiranje sredstev na začetku!

Čestitamo, ste pravkar povečala svoje Bitcoin gospodarstva skoraj brez dela! HitBTC pošilja dvigov skoraj takoj, tako da bi kmalu lahko videli vaš nepotrjene transakcije v vsakem bloku raziskovalec.

Naj Prodaja ali Drži?

Seveda, niste prisiljeni prodati svoj biološki varnosti. Morda boste želeli, da ga ima, morda zato, ker verjamete v dolgoročnih obetov kovanca ali menite, potrpljenje, bodo nagrajeni z boljšo ceno.

Bcash je trenutno trgovanje nad $ 300 na večini borz, ki so po mnenju tega avtorja je visoka za altcoin brez sedež gospodarstva, neznanih razvijalci, ranljivo nizko hashrate in brez realnih tehničnih novosti.

Razen na deklarativni ravni, Bcash ponuja nobenih otipljivih prednosti pred Bitcoin. Codebase je drobovje večjih Bitcoin protokolarnih nadgradenj, kot so SegWitand zamenjajte z Fee.

Bcash naslovi scalingby relativno grobe sredstva pomnoži svojo največjo velikost bloka od 1 do 8 MB. To ima za posledico povečanje operativne zahteve na vseh vozliščih; verjetno povečanje rudar centralizacije.

Namig za prodajo - bloki in Drops

Vsak nov blok prenaša kovance na borzah, sprošča pent-up prodajne pritiske. Glede na omejeno likvidnost teh izmenjav, rezultat pa je strm padec, saj so številni kovanci prodajajo hkrati. Ta vzorec lahko jasno vidimo v naslednji shemi: 4

BHC / BTC 1 minuto grafikon z zadnjimi bloki razmejena.
Obvestilo, da je cena kapljic sovpada s prostornino konice.

Čakam na blok je lahko mučen proces. Trenutno je najboljši način za spremljanje Bcash blokov v realnem času je prek tega bloka raziskovalec. Bcash bloki trenutno traja približno 2 uri, da najdejo (vendar lahko traja precej dlje).

Sorodne novice


Post Altcoin

Intervju: Brandon Kurtz iz atletike Vertcoin

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) je stanje umetnosti, anonimna kriptokovnost

Post Altcoin

BTC.com Prodano Josh Garzi iz GAW Miners

Post Altcoin

Kako zaslužiti denar z Bitcoin - 99Bitcoins primerov

Post Altcoin

Bitcoin Scam Test - 10 orodij za ugotavljanje, ali je Bitcoin Business Legit

Post Altcoin

Vadnica: Kako uporabljati Darkcoin denarnico in Darksend

Post Altcoin

Kaj je zdravilo Ripple? Pogled Inside Crypto 2.0

Post Altcoin

Kaj je Dogecoin

Post Altcoin

Weekly Rundown Digital Currency - Prva izdaja

Post Altcoin

Enostavna metoda za povečanje varnosti vašega Bitcoins

Post Altcoin

Dostop do Darknet v manj kot 2 minutah - začetni vodnik

Post Altcoin

Kako priti do Bitcoin naslova po meri