Kako zahtevati Bitcoin Gold (BTG): Vodič po korakih | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako zahtevati Bitcoin Gold (BTG): Vodič po korakih

Kako zahtevati Bitcoin Gold (BTG): Vodič po korakih

Dne 24. Oktobra 2017 je bila ustanovljena nova vrsta Bitcoin: Bitcoin Gold. Ta altcoin ima enake sposobnosti Bitcoin, vendar rudarstvo algoritem deluje malo drugače. Najpomembneje je, da je lažje, da mine z domov equipmentlike GPU.

Vsakdo, ki je potekala Bitcoins pred časom nastanka Bitcoin Gold je upravičen do prejema zneska Bitcoin Gold (BTG), ki je enak znesku Bitcoins (BTC), ki so ga imeli. Na primer, če bi imeli 1 Bitcoin pred delih (alias razcepu Bitcoin Gold), boste zdaj 1 Bitcoin in 1 Bitcoin Gold.

Če po naključju, si je svoje Bitcoins shranjene na enem od podpornih izmenjave Bitcoin Gold, morda ne boste imeli, da storiti ničesar, ker boste bili samodejno nakazana ustrezno BTG znesek, ki ga izmenjavo. Tukaj je seznam spremnih izmenjav:

Namen tega priročnika je, da vam osnovni korak za korakom navodila o tem, kako bi zahtevali svoje Bitcoin Gold. Vendar pa, preden začnemo, bi rad, da zagotovi pomembno opozorilo: Če se na kateri koli korak na poti niste prepričani, kaj storiti, prosim nehaj karkoli že počnete in poiskati nasvet. Medtem ko je ta priročnik je preprost, da ima tveganje za izgubo svoje Bitcoins če se zmotite na tej poti. To je bolje, da je varno, kot žal.

Sem osebno uporabljajo to metodo za pridobivanje svoj Bitcoin zlato iz moje Ledger Nano S denarnico, in lahko potrdim, da deluje. Vendar pa uporabite ta navodila uporabljate na lastno odgovornost, ne želim, da je odgovoren za vse, ki izgubi svojih sredstev.

TL; DR verzija

  1. Premikanje vaše trenutne Bitcoins na novo Bitcoin walletwith novega semena / zasebnega ključa.
  2. Izvoz stavek seme svoje prejšnje denarnico.
  3. Uvozi stavek seme v Coinomi.
  4. Dodaj Bitcoin Gold za Coinomi in spremenite izpeljava pot.
  5. Zahtevali svoje BTG.

To je zelo kratka razlaga procesa; Toplo priporočamo, da si preberete celoten priročnik in ne samo povzetek, da bi se izognili napakam. Tudi ta postopek zahteva, da uporabljate Coinomi, mobilno denarnico Bitcoin je trenutno na voljo samo za Android. Če nimate Android mobilni telefon, predlagam pridobivanje enega za ta proces in premikanjem BTG na borzi, ko jih trdijo.

Imate tudi možnost uporabe uradnega Bitcoin Gold stranke, vendar to pomeni, da boste morali prenesti celotno Bitcoin blockchain v računalnik, in da lahko traja nekaj dni.

OPOMBA: Ta postopek deluje v večini HD denarnice (tj, denarnice, ki imajo besedno zvezo semena); Vendar pa nekateri denarnice, kot trezor, zahtevajo posebno orodje (polni Postopek je opisan tukaj). Močno priporočamo iščejo dokumentacijo iz obstoječega ponudnika denarnice v zvezi s tem postopkom pred uporabo, kar je napisano v tem položaju.

November 17 posodobitve:

Uporabniki evidentičarji

# 8211; Namenska denarnica za Bitcoin Gold je bila sproščena. Če uporabljate Ledger

Sorodne novice


Post Altcoin

BTC.com Prodano Josh Garzi iz GAW Miners

Post Altcoin

Celoten vodič za uporabo Bitcoin anonimno po spletu

Post Altcoin

Stavite na svetovni pokal s stavo BlackCoin

Post Altcoin

Brock Pierces Realcoin je slaba ideja in to je razlog

Post Altcoin

PGP šifriranje - začetni vodnik

Post Altcoin

Ethereum dvigne 6,4 milijona dolarjev v prvem četrtletju prodaje Genesis

Post Altcoin

Kako kupiti NEO v 3 preprostih korakih: začetni vodnik

Post Altcoin

Kako kupiti Ripple (XRP) v 3 preprostih korakih - vodnik za začetnike

Post Altcoin

Razumevanje Bitcoinove arbitraže

Post Altcoin

GAW Miners CEO na KNCs Titan: Scrypt Mining je moja hiša

Post Altcoin

VeriCoin Ukraden v Mintpal Security Breach

Post Altcoin

Kako kupiti Namecoin (Paypal, kreditna kartica, Cash) - 100% varno in enostavno