Kako kupiti Zcash v 3 preprostih korakih - vodnik za začetnike | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako kupiti Zcash v 3 preprostih korakih - vodnik za začetnike

Kako kupiti Zcash v 3 preprostih korakih - vodnik za začetnike

ZCashis nov projekt, ki ga vodi Zooko Wilcox, ki je tukaj, da reševanje enega od večine vprašanj, ki tišči Bitcoin je - sledljivost. Kot ste lahko ali pa ne vedo, Bitcoin ni povsem anonimen.

Zcash ima eno veliko dodano funkcijo na vrhu Bitcoin, ki je povsem zasebni posli. To pomeni, da sta prejemnik in znesek poslal se hranijo skrivnost, neznano nikomur, ampak pošiljatelja in prejemnika. Zdaj ste verjetno razmišljal, če so zneski, ki se hranijo skrivnost, kako naj vem, da niso novi kovanci, ki se ustvari in polnjenje količino obstoječih kovancev?

Odgovor se imenuje dokazila Zero-znanja, ali ZK-Snark.

Zk-Snark so način, ki dokazuje, da imate znanje o nečem brez daje nobenih informacij o sami stvari. To se uporablja v ZCash dokazati posel velja in ne ustvarja novih kovancev, ne navajate podatke o zneskih in prejemnikov.
Nekatere raziskave kažejo, da je anonimnost ZCash bistveno močnejši od tistih, ki jih ponujajo drugi-zasebnosti usmerjena omrežij, kot so Dashor Monero.

Kako se Zcash rojen

ZCash ni dejansko imeti ICO kot mnogi izmed zadnjih altcoins imajo, ZCash distribucija deluje zelo veliko na enak način kot Bitcoin počne - Z rudarstvu.

Vsakih 2,5 minut v povprečju ZCash blok je dalo ustvariti 12,5 nove ZECs, ki dodaja do 50 novih kovancev vsakih 10 minut v povprečju, tako kot je bilo Bitcoin v prvih 4 letih. In, tako kot Bitcoin, vsaka 4 leta ta blok nagrada znesek bo prepolovila preveč, kar ima za posledico največjo skupno 21 milijonov ZCash kovancev, ki bodo kdaj ustvarili.

Kako kupiti Zcash?

Prvi korak - Get denarnico

Začnite z ustvarjanjem denarnico. Denarnice pridejo v namiznih in mobilnih oblikah.

Za namizni denarnico, si lahko prenesete uradno Zcash denarnico za Mac ali za okna. Ko ga namestite, lahko uporabite denarnico takoj, vendar ne boste mogli videti transakcije, preden pustite, da sinhronizacijo za eno noč ali dva, odvisno od vaše internetne povezave.

Ko je nameščen, greš na zavihek lastnih naslovov, z desno tipko miške kliknite naslov stranka je ustvarjena za vas, in nato poiskati zasebnega ključa. Zaslon prikazuje svoj zasebni ključ in vas obvesti, da je bila že kopirana v odložišče

Naj bo ta podprta zelo previdno in zelo varno, po možnosti na papirju, ne pozabite, če ga izgubite, boste izgubili dostop do svojega denarja, ni tista, ki lahko pomaga, če se je izgubila, in kdorkoli s temi ključnimi kontrolami svoj denar.

Ko je to storjeno, dvojni klik javni naslov v zavihku lastnih naslovov vam kopirati.
Naj ga nekje na voljo, da to ni tako veliko skrivnost, in se začne s "t" na enak način Bitcoin naslovi običajno začne z "1" ali "3".

Nato bomo zajema tudi, kako da imajo svoje ZCash na vaš mobilni telefon z Coinomi MultiWallet. Če raje uporabljajte naravno stranko, vas prosimo, da preskočite naravnost naprej in videli, kako in kje lahko kupite Zcash.

Za gospodarstvo si ZCash na vašem Coinomi denarnico, boste najprej morali namestiti aplikacijo na svoj Androiddevice (iOS app je v delih).

Potem, ko ste prenesli aplikacijo hit "Ustvari novo denarnico", Zapišite gesla in iti skozi proces ga vnesete nazaj v aplikacijo, da poskrbite, da boste podprli pravilno. Nato si še meni na levi strani z vsemi sredstvi, ki ste jih izbrali, pojdite na ZCash nato odrinite pravico, da se na zavihek »prejeli«.

In tam ga imate, da je naslov, ki ga boste uporabljali, da bi dobili svojo ZCash iz izmenjav.

Naslednji korak - Najdi Zcash Exchange

Nadgradnja

# 8211; Sedaj lahko kupite Zcasn na exchangeas CEX.io dobro (poiščite gumb "trgovine" v vrstici za krmarjenje)

Nato bomo zajema, kako, da se prijavite in se preveri na borzi imenovano Krakenwhere lahko kupite ZCash.

Najprej pojdite na Krakenand prijavite za nov račun. Nato pojdite na vaš e-poštni predal in dobili potrditvenega sporočila.

Zdaj pa poglej za zavihek "Preveri", da se vaš račun odobren, tako da lahko položijo sredstva vanjo. Prav tako ima vse posodobljene podatke o različnih ravni preverjanja, katere dokumente, ki jih potrebujejo in kaj omejitve glede umika imajo.


Pomaknite se na obrazec za preverjanje. Ko ste končali, kliknite na gumb "Preveri" in bi morali to videti:


Ko ste preverjeni, boste obveščeni po elektronski pošti. Potem lahko greš naravnost naprej in financiranje računa. Lahko sredstva na računu pri Bitcoin ali fiat valute.

Ko je račun financira pojdite na zavihek "trgovino", potem pa poglej gor trgovanje par, ki korelira s tem, kako si financirajo svoj račun. Na primer, če ste svoj račun financirana s Bitcoin iskati ZEC> ZEC / XBT
Nato poiščite zavihek pod "New Order", preklopite na vrsto naročila iz "limit" na "red", se je odločil, koliko ZEC (simbol za ZCash ), ki ga želite kupiti in pritisnite gumb kupi.

Iti skozi svoje podatke, da se prepričajte, da vse, kar je prav, in če je, kliknite "Pošlji naročilo".

Čestitke! Pravkar si kupil svoj prvi ZCash, zdaj vse, kar je ostalo storiti je, da potegnili izmenjave, tako da lahko resnično imeti popoln nadzor nad njim.

Zadnji korak - Dvig vaš Zcash

Vam, da jih bo jeziček financiranje> Dvig> Zcash> Dodaj nov naslov

To bodo poslali potrditveno sporočilo pazite, da odobri te novo dodane naslov kot vaš umakne naslov in vas pozove, da dvojno preveri, da je to pravi naslov.

Zdaj bomo šli nazaj v financiranje> Dvig> zavihek Zec, in izbral naslov, ki smo jih pravkar dodali iz padajočega menija, izpolnite znesek, kliknite »Pregled umik" in se prepričajte, vse podrobnosti so pravilne. Če so, kliknite potrdi.

Končal si!

V nekaj minutah bo Kraken poslali svoje ZCash na vaš podprta naslov, ki je pod izključnim nadzorom. Zdaj ste ponosni lastnik svoje lastno zelo Zcash.

Lahko spremljate svoj naslov v vsakem bloku raziskovalec, ki je sledenje na Zcash Blockchain, kot ZCha.inby preprosto prilepite naslov v iskalno vrstico.

Dodatne metode za nakup Zcash

Obstajajo enostavnejše izmenjave instant kot bi Shapeshiftor Changellyyou uporabljajo tudi za nakup Zcash. Morda boste na koncu plačate nekoliko višjo pristojbino, vendar ta proces je veliko lažje in ne zahteva preverjanje identitete.

Na primer, na Shapeshiftall si je izbrati Zcash, izberite Bitcoin kot valuto ste izmenjava, in kliknite "Naprej".
Dal v Zcash naslov, preverjanje stopnje, da ste dobili, preverite "Strinjam se s pogoji" in pritisnite "Start transakcijo".

Naslednja stran vsebuje stopnje, v katerem je izmenjava poteka, ter zgornjo in spodnjo mejo za znesek, ki ga lahko izmenjajo v enem zamahu, vse, kar morate storiti je, da pošljete Bitcoin transakcije na naslov, ki je ustvarjen.

Lahko ponovite ta postopek tolikokrat, kot želite, in izmenjava toliko, kot želite. V nekaj minutah se bo Zcash ste kupili poslali na vaš naslov.

Zelo podoben proces, je možna tudi preko Changelly, ki deluje precej enaki, zato bi morali preveriti, katera vam daje boljšo hitrost v danem trenutku in v določenem znesku.

Če ste imeli nobenih izkušenj z Zcash in bi želel komentirati, vas prosimo, da to storite v komentar oddelku spodaj.

Sorodne novice


Post Altcoin

Kaj so Altcoins?

Post Altcoin

Reddcoin je rast v letu Bitcoin Bear Market

Post Altcoin

Kako kupiti cardano (ADA) v 3 preprostih korakih: začetni vodnik

Post Altcoin

Kaj je Dogecoin

Post Altcoin

BTC.com Prodano Josh Garzi iz GAW Miners

Post Altcoin

Kako zahtevati Bitcoin Gold (BTG): Vodič po korakih

Post Altcoin

Predstavljamo uradno vladno sankcionirano kriptokurrenco v Ekvadorju

Post Altcoin

Multisig: začetni vodnik

Post Altcoin

Kako priti svoj prvi Bitcoin danes

Post Altcoin

PGP šifriranje - začetni vodnik

Post Altcoin

Razumevanje Bitcoinove arbitraže

Post Altcoin

Kako analizirati ceno Bitcoin kot Pro