Kako kupiti Stellar Lumens v 3 preprostih korakih: začetni vodnik | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako kupiti Stellar Lumens v 3 preprostih korakih: začetni vodnik

Kako kupiti Stellar Lumens v 3 preprostih korakih: začetni vodnik

Stellarprovides decentraliziran, mednarodno mrežo za plačila blockchain, ki omogoča hitre transakcije z nizkimi pristojbin. Omrežje je zasnovan tako, da mednarodna plačila in valute prenose hitro in neboleče. Staggeringly, lahko potrdila zgodi v 3 sekundah, in na tisoče poslov pojavljajo vsako sekundo.

Če ste še bili vodenje postrani pogleda na trgu cryptocurrency, potem ste morda mislili, da so te informacije zveni znano. Ripplecontinues da pometanje naslovnice kot njena tržna kapitalizacija preseneča, in XRP (njegov materni žeton) odbije približno med $ 1 in $ 3.

Kako je to slava velja za Stellar? Zvezdniška je cryptocurrency XLM je dejansko forkof Ripple. Seveda, stvari so razvili leta 2014 vilico, vendar neposredne primerjave so vedno težko videti.

Zvezdniška zdaj želi predvsem, da bi čezmejna plačila in micropayments na drobno in storitvenih podjetij, kot tudi povprečen človek. Ta cilj se razlikuje od Ripple, ki išče banke uporabiti svojega plačila mrežo.

Avtohtone žetoni za omrežne se imenujejo lumnov. Potem ko je bilo v celoti pre-kopljejo in airdropped za kvalificirane posameznike, je zdaj približno 20 milijard kovancev v obtoku. To je ogromna številka, še posebej v primerjavi z največ Bitcoin je za 21 milijonov. Prvotno je bilo ustvarjenih 100 milijard lumnov in Stellar Fundacija ima trenutno preostalo ponudbo.

Zato je pomembno, da razumemo, kako Stellar omrežje deluje, vključno s tem, kako to vpliva na lumnov pred vlaganjem. Na splošno, cryptocurrencies poskušali rešiti mednarodnih plačil, ki omogoča uporabnikom, da jih spremenijo v digitalno valuto, zato so jih poslali kot sredstva. Toda Stellar in Ripple pravzaprav ne sledijo tej praksi.

Za izvedbo plačila s Stellar, morajo uporabniki delajo s sidrom omrežja, ki je le zaupati posrednik, ki ima in pretvarja sredstev. Fiat se zamenja za digitalno kredit (kot dolarjih in evrih), nato pa pošlje drugo sidro, ki je zaupanja vreden za prejemnika.

Na primer, da bi morali, da vam pošljemo sredstva v ameriških dolarjih, vendar imam samo evrov. Potem sem poslati evrov na račun s svojo lokalno sidro. Sidro bi potem kredit Račun z digitalnimi žetoni Euro. Nato bi preprosto poslali digitalno kredit, ki vam jih izmenjavo evrov v dolarje.

Torej, če se lumnov prišel? Ni izrecno razmerje med Stellar omrežja in lumnov žeton. To je dejal, ne morete sodelovati v mreži, ne drži nekaj žetonov. Za pošiljanje plačil, morajo uporabniki imeti stanje na računu vsaj 20 lumnov. Poleg tega, blockchains splošno potrebujejo materni valuto, pomaga v boju proti neželeni elektronski pošti. Transakcije opravljajo majhno pristojbino, da se ustavi spam napade velikih ga delčku peni, ki se plača samo v lumnih.

Če iščete na Stellar lumnov kot naložbo, bo dodaten pogled na ta protokol. To bo pripravila enake kritike kot Ripple in njenem naravnem žeton. Seveda lahko, transakcije, ki s pomočjo lumnov, vendar je še vedno počuti nekoliko prisiljeno. Prav tako je treba opozoriti, da je to res posrednik valuta, ki je malo verjetno, da imajo za velike časa ljudje.

Sčasoma se lahko likvidnostno se odlično in oskrba lahko izdatno. Toda cena ne bo nikoli udaril vzvišene standarde, ki jih je Bitcoin.

Nakup Stellar Lumes v 3 korakih

1. Korak: Get Stellar Denarnica

Na konkurenčnem trgu, ni nobenega dvoma, da Stellar sedaj uživa izjemen uspeh. Njena kovanec je razdeljena v Top 10 na Coinmarketcap.And na trenutke, se je odločilo več kot 10 milijard $ investicij. Vedno več je podpora za to neposredni tekmec Ripple, čeprav bi lahko bila podpora denarnico izboljšati.

Stellar Strojna oprema Denarnice

Ledgeris opazno vodilno podjetje na trgu, ki omogoča, da lumnov bo potekala v hiper-varno strojno denarnico. Če iščete za denarnico, ki imajo lumnov (skupaj z drugo valuto, vključno Bitcoin, Eter, in Ripple), ne boste našli veliko boljše možnosti, kot Ledger Nano S. Ta žepni strojne denarnica je v bistvu ne- hackable, in njegova uporabniku prijazen narava naredi za srečno šifrirnega življenje.

Stellar Destkop Denarnice

Zvezdniška Desktop CLIENT je možnost za vsakogar, ki želijo namizni denarnico, ki omogoča pošiljanje, prejemanje in trgovina lumnov. Seveda, da ne bo tako varna, kot strojne denarnico. In boste želeli obdržati varnostno tesen na računalniku, kot zasebni ključi denarnico za shranjevanje na trdi disk.

Stellar mobilne denarnice

Stellar se zavzema za izdelavo plačila mobilni telefon, in Lobstroffers čeden paket. To je funkcionalna, uporabniku prijazen mobilni denarnico, ki je na voljo za Android in iOS. Boste gor in teče v nekaj dotikov, vendar še enkrat, varnost ni optimalna na mobilnih napravah.

2. Korak: Nakup Stellar lumnov

Trenutno ni preprost, zaupanja vreden način za nakup lumnov s kreditno ali debetno kartico. Za zdaj, boste morali uporabiti trgovalne platforme. Želite elegantnejši rešitve, vendar imajo še cryptocurrency storitev? Če je tako, Changellywill omogoča dostop do lumnov, ki jih trgovanje za noben drug kovanec.

3. Korak: Dvig svoje lumnov

Kot vedno, če ste kupili Stellar Lumes na borzi, se prepričajte, da jih umakne s svojo denarnico. Vodenje vaše lumnov na borzi vas izpostavlja tveganju hacks, kraje in nesposobnosti (na strani borze).

Zvezdniška lumnov Cena: bo še naprej Rise?

Tako kot skoraj vsako cryptocurrency, je um-piha leto Stellar 2017. Njegova tržna kapitalizacija eksponentno rasla in cena kovanec bistveno premakne. December 2017 videl premik od okoli 0,10 $ do več kot 0,80 $ na lumen. Od takrat so se cene potegnil nazaj, in po vsej zgodaj leta 2018, ko se gibala okoli $ 0.50.

Ni možnosti, da se bo cena vedno vrtoglavem vzponu, kot Bitcoin in etra, vendar to ni mogoče predstavljati, da bo XLM nekega dne sledijo trendu, ki je podobna XRP.

Sorodne novice


Post Altcoin

Beta pregled - Reddcoin Socialna denarnica z integracijo socialne mreže

Post Altcoin

Prodaja Litecoins s Paypal za gotovino USD ali EUR

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) Resnično anonimna kriptocurrency

Post Altcoin

Analiza bitkoina proti litecoinu in zlatu proti srebru

Post Altcoin

Multisig: začetni vodnik

Post Altcoin

Anonimne kriptokutence: njihova zgodovina je na kratko

Post Altcoin

Kako Darkcoin Anonymous DarkSend pomaga Bitcoinu

Post Altcoin

Rebranding, Intervjuji in celoten seznam kovancev

Post Altcoin

Predstavljamo uradno vladno sankcionirano kriptokurrenco v Ekvadorju

Post Altcoin

Kaj je zdravilo Ripple? Pogled Inside Crypto 2.0

Post Altcoin

99Bitcoins vas želi izbrati zmagovalca našega tekmovalnega tekmovanja!

Post Altcoin

Dogovor sprejel Twitch.tv!