Kako kupiti Ripple (XRP) v 3 preprostih korakih - vodnik za začetnike | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako kupiti Ripple (XRP) v 3 preprostih korakih - vodnik za začetnike

Kako kupiti Ripple (XRP) v 3 preprostih korakih - vodnik za začetnike

Ripple je globalna mreža naselje, ki je enostaven za prenos skoraj vsako valuto za vsakogar na svetu v samo nekaj sekundah. Valovanje platforma je povzročil arhaično sistem pošiljanja denarja preko SWIFT ali Western Union zastarelo. Na tej točki, je Ripple osredotoča izključno na delo z bankami, ki jim ponuja učinkovitejšo in stroškovno učinkovit način za pošiljanje plačil v realnem času po vsem svetu.

Razmislite o tem hipotetični primer. Neposrednem prenosu valute poceni iz Japonske v Nikaragvi, JPY / NIO splošno ni izvedljivo. Namesto tega bo posameznik ali banka običajno trgovino JPY USD in nato USD NIO.

Na vsakem koraku, pristojbine sešteti, kar za drago način za pošiljanje denarja na mednarodni ravni. Z uporabo ripple, lahko trgujejo JPY XRP (valovitost je valuta) relativno poceni, pošljite XRP prejemniku, ali posameznik, ki ima valovanje denarnico ali banko v Nikaragvi, in od tam, trgovskega XRP v NIO. Z drugimi besedami, XRP je mast, ki omogoča katero koli valuto, ki se zlahka zamenjati za kateri koli drugi valuti na valovitost platformi.

Medtem ko so banke na splošno počasi sprejme ripple, ni nobenega dvoma, da so plačila po vsem svetu v realnem času v prihodnosti. Valovanje platforma daje bankam veliko prednost tako glede njihove konkurence in finančno. Ripple se osredotoča na "internet vrednosti", kar pomeni, da je treba prenos denarja premakniti tako hitro, kot informacije počne v tehnološki dobi. Z Ripple, ni nobenega razloga, da plačati bogastvo in počakajte dni pri prenosu denarja po vsem svetu.

Zakaj so banke Uporaba valovitost?

Nekaj ​​bank so sprejeli valovanje platformo, vključno z, Santander, Axis Bank, Da Bank, Westpac, Union Credit, NBAD in UBS, med drugim. Po Ripple, lahko banke prihrani v povprečju 3,76 $ na plačilo s pomočjo njihovega protokola. Glede na to, da banke vsako leto opraviti tisoč ali morda milijone transakcij, to pomeni znatne prihranke.

Če obstaja ena stvar, ki ujame pozornost bank, to je, kako narediti več denarja, medtem ko prihranek več denarja. To je razlog, zakaj je Ripple, ali v realnem času, poceni, globalna mreža naselje podoben njim, svetlo prihodnost pred njim, saj so s tem nov način za vodenje poslovanja, ki prinaša finančne institucije do hitrosti v dobi interneta.

Ripple je vodilo byBrad Garlinghouse, medtem ko so možgani v ozadju scene isDavid Schwartz, vodja Šifre. Temelji iz San Francisca in razvejane iz celega sveta, Ripple ekipa nenehno izboljševanje protokola, medtem ko se povezujejo z bankami v tujini. Ripple še za najem vrhunskih talentov iz vsega sveta in si prizadeva olajšati večjo večino mednarodnih plačil po vsem svetu. V sedanji obliki, Ripple je ena izmed najbolj zanimivih FINTECH organizacij s svojo inovativno finančno platformo, kot Forbes vključuje tudi valovanje v theirFintech 50.

Kako vlagati v Ripple?

Medtem ko veliki investitorji merilu lahko vlagal v Ripple neposredno, se večina drugih vlagateljev in špekulantov omejen na naložbe v XRP. XRP, native valuta valovitost je, skine vrednosti v letu 2017, ko je šlo fromunder $ 0.01 toover $ 0,30 kovanec. Ta ogromen porast vrednosti je posledica tako bančni sprejetje in špekulativnih interesov. V sedanji obliki, Ripple ima tretjo najvišjo zgornjo mejo tržne zadaj Bitcoin in Ethereum.

XRP omogoča brezhibno finančne transakcije iz katere koli valuti v kateri koli drugi valuti z zanemarljivimi pristojbin. V smislu, XRP je rezervna valuta na valovitost platformo, ki omogoča uporabnikom, da trgovanje skoraj vsako valuto izbire v XRP in pošiljanje XRP globalno nikomur. Posameznik, ki prejme XRP lahko nato zamenjal za valuto po lastni izbiri.

Vsakič, ko se posamezni valuti se trguje v XRP, likvidnostnih povečuje, prav tako tudi vrednost XRP, zaradi večjega povpraševanja. Z drugimi besedami, Ripple poskuša obrniti XRP v svetovne rezervne valute na primer, čeprav se morda ne zdi, da je tako samo še.

Vendar pa prenos XRP je najlažji in najcenejši način za pošiljanje vrednosti nad valovanje protokola. Na neki točki, da ni smiselno, da se premaknete v kateri koli drugi valuti, medtem ko namesto, preprosto uporabo XRP izključno za globalne plačila. Če ljudje in banke iz celega sveta postane njihova fiat v XRP in skupaj odločijo, da ne, da se premaknete nazaj v fiat, bo cena XRP nedvomno vrtoglavem vzponu.

Cilj je, da se obrnejo XRP v stabilno valuto, ki ne odstopa v vrednosti toliko, da bi banke lahko udobno premika v to brez strahu pred volatilnosti. V sedanji obliki, mnoge banke ne želijo ničesar opraviti z XRP saj lahko dramatično spremenijo v vrednosti čez noč ali celo v nekaj sekundah. V se je, da bi pomagali bankam in plačila providersRipple solastnik s BitGoto posreduje ta tveganja tako pričakujejo nadaljnje sprejetje banke relativno kmalu.

Dolgoročna apreciacija v vrednosti XRP je končno strategija konec igre za Ripple, saj imajo večino XRP obstoja. To pomeni, da je stava na XRP stava na Ripple. Opozoriti je treba, da Ripple nudi tudi svetovanje za finančne institucije in nima problemsecuring fundingwhen potreben. Z drugimi besedami, izgleda, da je Ripple verjetno, da bo približno za dolgo časa.

Koliko XRP (Ripple kovanci) obstaja?

Od 100 milijard XRP žetonov, ki obstajajo, Ripple ima 61 milijard od njih. Z družbo, ki ima večino v kovancih. Da bi se gradilo zaupanje vlagateljev, je Ripple zaprli 55 milijard XRPwith 55 pametnih pogodbe. Ena za drugo, vsako pogodbo, ki imajo 1 milijardo XRP, poteče mesečno ves čas 54 mesecev.

V sedanji obliki, je Ripple porabila približno 300 milijonov XRP mesec v zadnjih 18 mesecih za ravnanje stroške. Ta operativni preglednosti bi morala dati skeptičen vlagateljem razlog za domnevo, da je Ripple v tej igri dolgi rok in ne bi imeli koristi s prodajo svoje deleže, s čimer pada vrednost XRP.

Katere so prednosti Ripple?

Obstajajo številne prednosti, ki jih ima XRP pred drugimi cryptocurrencies, predvsem, Ripple je neposredno delo z bankami. Medtem ko je kdo v nasprotju z monopolom bančnega kartela morda ne želijo investirati v Ripple načeloma sam, ni nobenega dvoma, da je Ripple osredotoča na pametne poslovne odločitve, tako da vezi z same korporacije, ki obvladujejo svetovne finance.

Vlagatelji, ki želijo izkoristiti trdega dela Ripple se namenja za njihovo globalno omrežje poravnave verjetno priča stalno povečevanje vrednosti na dolgi rok, ki ga preprosto držite XRP. Preprosto povedano, nakup XRP in pozabili bi lahko privedla do 10x ali celo 100x dobičkov nad dolgoročno.

Ripple je hitro, withtransactions potrjuje v okviru štirih sekundah. Z drugimi besedami, se lahko uporabijo za nakup vsak dan predmete, ob predpostavki, da je sprejel tako trgovcev in uporabnikov po vsem svetu. Poleg tega, Ripple je prilagodljiva, saj se redno ukvarja 1.000 transakcij na sekundo. Prav tako je bilo tudi dokazano, da ravnanje toliko poslov, kot Visa, več kot 50.000 transakcij na sekundo.

Kaj Prednosti Ali Ripple imajo več Bitcoin?

Bitcoin je super, vendar to ni hiter način za menjalno vrednost, medtem ko Ripple je. Poleg tega se je cena za pošiljanje Bitcoin znatno povečal več transakcije potekajo na blockchain, medtem ko prenos XRP je še vedno relativno poceni. Poleg tega Ripple omrežje ne izgubljajte po transactionslike Bitcoin trenutno počne.

Prvotni cilj Ripple je bil razviti platformo, ki ne porabijo ogromne količine električne energije, kot so proces rudarske Bitcoin. Da bi se izognili rudarstvo v celoti, so bili vsi 100 milijard XRP "instamined", ki je sama po sebi slabosti za vsakogar, ki ceni prednosti rudarjenja.

Mnogi trdijo, da je Ripple centralizirano, vendar je podjetje trudimo to spremeniti. Ripple je vse bolj decentralizirano skozi validator vozlišča raznolikosti na valovitost Consensus Ledger (RCL). Dejstvo je, Ripple trdi, da ismore decentralizirano kot bitcoinat tem trenutku.

Ena od največjih prednosti, vsaj iz vidika vlagatelja je, da Ripple je povezavo z bankami po vsem svetu, medtem ko mnogi videli Bitcoin in druge cryptocurrencies kot konkurenca na sedež finančnega reda. Z drugimi besedami, banke so veliko bolj verjetno, da sprejemajo protokol kot Ripple in njegovega rodu valute XRP, namesto podpore Bitcoin.

Katere so nekatere slabosti Za valovitost?

Medtem ko ima XRP nekatere velike prednosti pred drugimi cryptocurrencies, da nekateri trdijo, da je veliki brat platforma za izdelavo globalnih poslov. Ker je bila prvotna vizija Ripple osredotočena na kar vsakdanji ljudje, da bi globalne transakcije, kot so plačila nakazil, poceni in hitro, je pivot, da se osredotoča izključno na bankah videti kot odcepom, ki ga mnogi. Vsakdo, ki ima rad valovanje platformo, vendar ne mara Ripple podjetje morda želeli useStellar, valovanje vilico iz Jed McCaleb, saj ima več nesebičnega vizije.

Kot že omenjeno, je bil XRP ustvarjena naenkrat in Ripple ima večjo večino teh žetonov. Čeprav so ti kovanci zaprt v pametne pogodbe in je verjetnost, da odprodaj je majhna, je še vedno nekaj, da razmisli. V smislu, Ripple je centralna banka XRP.

Raziskovalci na univerzi Purdue so ugotovili, da ima theRipple platformo varnostne ranljivosti. Zaradi svoje odprte narave, lahko vozlišča v omrežju biti predmet napada, ki preprečuje nekaterim uporabnikom dostop do sredstev.

Veliko ljudi se odloči, da ne vlagajo v XRP iz osebnih razlogov, še posebej, če so vlagali v cryptocurrency ker vidijo cryptocurrency kot pobeg iz bančnega kartela in vladnega nadzora. Po drugi strani pa vlagatelji, ki iščejo dobiček in ne vidijo nič narobe s poslovnim modelom Ripple je imel vse razloge za nakup XRP.

Kako kupiti valovanje v 3 preprostih korakih

Korak 1 - Get valovanje (XRP) denarnico

Glavna stvar, ki ugotavlja pri uporabi denarnice za shranjevanje XRP je zapisati skrivni ključ in ga shranite na varno mesto. Še bolje, napišite varnih ključne večkrat in ga shranite na več varnih mestih. Ta skrivni ključ bodo imeli uporabniki dostop do njihove denarnice ni važno kaj. XRP denarnice na splošno deluje enako kot Bitcoin denarnice, tako da, če niste seznanjeni z razlikami Predlagam gledal našo Bitcoin tabla torek epizode o denarnice.

Zato je najbolje, da obdržite svoj XRP na strojne opreme denarnice za maksimalno varnost. Opozoriti je treba, da mora vsak Ripple denarnico najprej treba financirati z A20 XRP rezervo, da bi se zaščitili pred napadi nizko raven pošto.

Ledger Nano Sis trenutno edine zanesljive strojne listnice za shranjevanje XRP in številne druge cryptocurrencies. Si lahko preberete naše mnenje o tem tukaj.

Toast Walletis self gostil enostaven za uporabo denarnico, ki lahko imajo valovitost. Denarnica je na voljo za mobilne naprave (iOS, Android) in namizje (PC, Mac, Linux).

Rippexoffers namizni denarnico za Mac, Windows in Linux, ki daje uporabnikom popolno funkcionalnost. Tukaj je aguide da sestavljanju namizje Rippex walletand pošiljanje XRP tam za skladiščenje ali trgovanje.

Korak 2 - Najdi valovanje Exchange

Obstaja več možnosti za nakup valovitost danes. Lahko bodisi kupiti z fiat valute (tj USD, EUR, itd), ali pa lahko trgujejo Bitcoins za Ripple na posebnih borzah.

Investirajte v Ripple prek trgovanja sklada

Platform, kot so eTorodon't vam dejansko dostop do kovancev in ne morete pošiljati kovancev iz eToro do drugih ljudi. Edina stvar, ki jo je mogoče storiti s platformo je za nakup in prodajo Ripple za fiat valute (tj dolarjev, evrov, itd). Pomen te platforme je dobro, če si le želijo špekulirati o ceni. Ta metoda je veljavna le, če živite izven ZDA.

Nakup Ripple Z Fiat valuti

Najboljši način za nakup Ripple za ljudi, ki ne že imajo Bitcoin je, da jo kupi neposredno prek nakazilom ali kreditno kartico.

Možno je kupiti XRP z throughBitstamp za nakazila. Po prijavi in ​​po njihovi KYC (Know Your Customer), postopek pa je enostaven za pošiljanje EUR s prenosom SEPA ali USD z bančnim nakazilom. Takoj, ko je prenos očisti, lahko fiat valute se trguje na XRP neposredno na njihove izmenjave.

Bitstamp tudi ljudem omogoča, da se premaknete sredstev na platformi s plačilom s kreditno kartico ali trgovino Bitcoin neposredno XRP. Tukaj je več podrobnosti o uporabi Bitstamp kupiti XRP.

GateHubis drugo izmenjavo, ki podpira XRP. Najprej se prijavite v GateHub in iti skozi KYC proces. GateHub sprejema plačila SEPA in bančnih nakazil, čeprav je pristojbina $ 15 za bančna nakazila. Po prejemu USD ali EUR, se lahko trguje na XRP na trgovalni platformi GateHub. Tukaj je podroben pogled na kako topurchase XRP na GateHub.

Nakup Ripple s Bitcoin (trgovine BTC za XRP)

Skozi ripple skupnosti, soglasje je, da je najcenejši način za nakup XRP z nakupom bitcoinfrom Coinbaseor drugega ponudnika prvi. Potem lahko Bitcoin se pošlje poljubno število izmenjav in s katerimi se trguje na XRP.

Najlažji način za trgovino Bitcoin za XRP je s hitro ga izmenjavo onChangellyorShapeshift.

Krakenis drug priljubljen izmenjavo, ki omogoča uporabnikom, da trgovino Bitcoin za XRP.

XRP je mogoče kupiti tudi v Bitcoin, ki jo je trgovanje na Poloniex, andBittrex, med drugim borzah.

Japonski kupci lahko useCoincheckorBitbankto kupiti XRP.

Posamezniki, ki se nahajajo v Mehiki lahko useBitsoto kupiti XRP.

Kupci, ki se nahajajo v Južni Koreji lahko useCoinoneorKorebitto nakup XRP.

3. Korak - Dvig vaš XRP na vaši denarnici

Jaz ne bi priporočal, da bi zapustili svoj XRP na borzi ste jih kupili od. To je posledica dejstva, da ne boste dejansko nadzira zasebni ključ za kovance in zanje pa se ne dejansko tvoja.

Ne glede na to, kje ste dobili kovancev iz pozabite, da jih umakne v svoj Ripple denarnico, ki jo imajo zasebne ključe. Ko je transakcija potrjena ste uspešno zaključili postopek nakupa valovitost.

Zaključek - Je Ripple vredno vlagati v?

Ripple bo verjetno pritožba na večje banke v obdobju naslednjih nekaj letih, kot jih ponujajo globalno omrežje za reševanje, ki omogoča resnično plačila času na mednarodni ravni, hkrati pa se zmanjša provizijo.

Vsakdo, ki kupi prirojeno digitalno sredstvo, XRP, ima potencial, da zaslužijo velike donose na svoje naložbe, če Ripple ohranja napreduje v celotnem bančnem sektorju. Medtem ko je minljivo, koncept XRP postala uveljavljena svetovna rezervna valuta je idealen scenarij za vlagatelje.

Čeprav je XRP vrednost znatno povečala leta 2017, mislim, da je to šele začetek njenega vzpona. Vendar pa, kot vedno, bila je lepa nagrada obstaja tudi velika nevarnost vključeni. Prepričajte se, da vlagajo odgovorni, kot smo je opisano v preteklosti.

Sorodne novice


Post Altcoin

Šest idej Bitcoin in Altcoins potrebujejo obema deloma

Post Altcoin

Kaj so Altcoins in ICO - Bitcoin Whiteboard torek

Post Altcoin

Vodič po korakih za sprožitev lastnega Bitcoin vozlišča

Post Altcoin

FIMK - revolucioniranje finskega gospodarstva s kriptokurrenco

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) je stanje umetnosti, anonimna kriptokovnost

Post Altcoin

Kako analizirati ceno Bitcoin kot Pro

Post Altcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: CheapAir sprejema Dogecoin in Litecoin, DigitalTangible Gold za Bitcoin Exchange in več

Post Altcoin

Štiri dejstev o Bitcoin denarnicah, ki jih morate poznati

Post Altcoin

Začetni vodnik za upravljanje lastnega Bitcoin bankomatov

Post Altcoin

Kako kupiti Ethereum Classic (ETC) je 3 preprosti koraki - začetni vodnik

Post Altcoin

Kako zahtevati svoje Bitcoin Cash in jo prodajati za Bitcoin (TREZOR, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

Vadnica: Kako uporabljati Darkcoin denarnico in Darksend