Kako kupiti NEM (XEM) - začetni vodnik | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako kupiti NEM (XEM) - začetni vodnik

Kako kupiti NEM (XEM) - začetni vodnik

NEM (XEM) je decentralizirana, peer-to-peer cryptocurrency in blockchain platforme, ki je začela marca 2015. Od takrat je zrasla, da postane Top 10 cryptocurrency s pokrovčkom trga za več kot 1,8 milijarde $ (v času tega pisanje).

Obstaja 9 milijard XEM kovancev v obtoku, ki so bile ustvarjene pred začetkom. NEM je napisana v Java, in je bil zgrajen od tal navzgor, da se obravnavajo vprašanja, ki se danes soočajo s številnimi cryptocurrencies (kot so enostavnost uporabe, hitrost in razširljivost).

Tukaj so 3 Glavne značilnosti NEM:

Dokaz pomena

NEM predstavil novo funkcijo za blockchain tehnologijo imenovano Dokaz Pomen (POI). To je nekoliko podoben Dokaz okoliša, vendar vsebuje več spremenljivk. Z POI nem je, več kovancev ima uporabnik, ter več transakcij dajo, je bolj pomembno oni dano. Ta vpliv spodbuja aktivno uporabo XEM kovancev, namesto da bi jih preprosto drži.

Obiranje

Namesto rudarstvo, NEM ima funkcijo, imenovano krme. To ne zahteva nobene posebne strojne opreme, ampak za začetek trgatev, si morate imeti vsaj 10.000 pridobljenih XEM kovancev. Vsakdo teče Supernodes (glej spodaj) in transakcije obdelavo se z obdelavo plačil za omrežje plača.

Prednost obiranja je, da uporablja veliko manj električne energije kot rudarstvo, kar pomeni nižjo provizijo. Kot taka, NEM je veliko bolj energetsko učinkovita cryptocurrency kot Bitcoin (BTC).

Supernode program

Supernode programrewards ljudi, ki se izvajajo aktivnih vozlišč. Visoko zmogljivi vozlišča pomaga zagotoviti mrežo. Te srečanje pasovno širino, višino verige, ping, in zahteve odzivnost so naključno podelili priznanja. Vendar pa je, da lahko sodeluje v programu Supernode, morate imeti vsaj 30 milijonov XEM.

1. Korak: Izbira nem denarnico

Če ste se odločili, da je NEM prava naložba za vas, boste skoraj zagotovo želijo NEM denarnico, da vaš XEM kovancev varna. Alternativa je vodenje svoje kovance na borzah. Razen če ste načrtovanja na dnevnem trgovanju, sem močno odsvetuje shranjevanje vaših kovancev na borzah iz varnostnih razlogov.

Na žalost, ko gre za nem denarnice, nimaš veliko možnosti. Edina realna možnost je NEM Nano denarnico, namizni denarnica, ki je združljiv z operacijskimi sistemi Windows, Mac in Linux.

Tam je tudi NEM Mobilni Walletthat lahko prenesete preko Android ali iPhone App. Vendar je namizje denarnica na splošno velja za najboljšo možnost. Zato je NEM mobilni denarnico prejel mešane kritike, da navajali zruši in hrošče.

V 7 preprostih korakih do Prenos NEM Nano Denarnica
 

Tukaj bom vas korak za korakom skozi prenos in namestitev vašega NEM Nano Denarnica:

  1. Pojdi na NEM Downloadspage, in izberite ustrezno različico denarnice: Windows, Mac ali Linux.
  2. Prenesite denarnico, in jo odprli. Nato boste videli vmesnik. Kliknite na "Registracija".
  3. Boste našli imate izbiro vrste denarnico: Simple denarnico, Brain denarnico in zasebni ključ denarnico. Priporočam izbiro Simple denarnico.
  4. Vnesite ime za vašo denarnico. V "Izberite omrežje" del, da privzeto možnost "Mainnet." Nato vnesite varno geslo.
  5. Kliknite "Ustvari Simple denarnico." Vaša denarnica bo nato shrani kot a.wlt datoteko, ki vsebuje vaš zasebni ključ.
  6. Po prenosu the.wlt datoteko, boste predstavili z "varnostno opozorilo račun" stran za. Bodite prepričani, da se glasi skozi informacije, in preverite, da so vaše denarnice datoteke, zasebni ključ in geslo prenesli. Priporočljivo sem, da si shranite zasebnega ključa brez povezave. Nato kliknite na "Strinjam se".
  7. Zdaj ste na strani za prijavo. Izberite novo nameščeni denarnico, in vnesite geslo. Klikni "Prijava". Boste zdaj sprejeti za vmesnik, in ste pripravljeni iti!

2. Korak: Nakup nem

Zdaj, ko je vaš NEM Denarnica vse ustanovi, je čas, da kupite XEM kovancev. Tam so na voljo tudi nekaj različnih možnosti:

Na borzi, nakup nem s fiat.

Ta nakup se lahko izvede le preko nekaj manjših izmenjav, kot so Exrates (XEM / USD) in LiteBit.eu (XEM / EUR).

Nakup BTC, in ga zamenjati za XEM na isti platformi.

Lahko bi ta nakup na večjih borzah, kot so Bittrex, Poloniex ali HitBTC. V primeru Bittrex, lahko tudi izmenjujejo Ethereum (ETH) za XEM. To je verjetno najboljši na voljo v tem trenutku možnost.

Nakup BTC, nato pa jo prenese na drugo izmenjavo Pred trgovanje za XEM.

Končno možnost je nakup BTCon izmenjavo, ki nima NEM (kot Coinbase, Kraken, ali Gemini). Nato ga prenese na drugega zameno, da bi ga swap za NEM.

Nakup nem preko Changelly

Druga možnost je nakup BTC pri izmenjavi vaši izbiri, nato pa ga zamenjajo za XEM na borzi imenovano Changelly. Ta izmenjava je edinstvena, v smislu, da je potrebno skoraj nobenega preverjanja.

Preprosto se prijavite s svojim e-pošto, in lahko zamenjali Bitcoin ali katero koli drugo Crypto za NEM v 30 minutah. Bodite prepričani, da preverite ta pregled Changelly in neposredno primerjate Changelly z drugo izmenjavo cryptocurrency imenovano Shapeshift.

Zaključek

NEM je zelo pregleden in sledljiv cryptocurrency. Toda podobno kot Bitcoin, da ima malo način funkcij zasebnosti. Čeprav ni revolucionarna, NEM je zelo funkcionalna kovanec. Dejstvo, da je Top 10 cryptocurrency je dokaz njene funkcionalnosti. Čeprav ni veliko NEM denarnice na voljo, NEM Nano Denarnica dobro deluje. Nakup nem je dovolj, da se je število izmenjav, ki ponujajo NEM / BTC par enostavna.

Ste že imeli izkušnje z NEM? Jaz bi rad slišal o tem, da pustite komentar spodaj.

Sorodne novice


Post Altcoin

Kako priti do bitkoinov: preprost vodnik za začetnike

Post Altcoin

Kako kupiti Stellar Lumens v 3 preprostih korakih: začetni vodnik

Post Altcoin

Stavite na svetovni pokal s stavo BlackCoin

Post Altcoin

Bitcoin kot dolgoročna naložba

Post Altcoin

Kako zahtevati Bitcoin Gold (BTG): Vodič po korakih

Post Altcoin

Reddcoin je rast v letu Bitcoin Bear Market

Post Altcoin

Reddcoinova revolucionarna sprememba: Dokaz hitrosti (PoSV)

Post Altcoin

Myriads EasyMiner prinaša Myriadcoin na nove trge

Post Altcoin

Kako zaščititi svojo Bitcoin denarnico

Post Altcoin

Kupite Peercoin s Paypal ali kreditno kartico

Post Altcoin

7 Bitcoin pesmi, ki jih poslušate pred letom 2013, je konec

Post Altcoin

Bitkainska tabla torek - pot od pošiljanja do sprejema