Kako kupiti IOTA: osnovni začetni vodnik | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako kupiti IOTA: osnovni začetni vodnik

Kako kupiti IOTA: osnovni začetni vodnik

Ime IOTA prihaja iz interneta stvari (IS). V prihodnjem desetletju, so se pričakuje, da bo več kot 50 milijard interneta omogočen naprave. S tem v mislih, IOTA ponuja način za prenos microtransactions med temi napravami. Cilj IOTA je, da te naprave za pošiljanje micropayments za tehnoloških virov v realnem času, na prostem trgu, in brez stroškov.

IOTA: The Ledger stvari - preplet

S knjigo stvari je IOTA hrbtenica omogoča udeležencem za poravnavo transakcij z nič pristojbin, zaradi česar je privlačen vir za skoraj vsakogar. IOTA ponuja inovativen preplet knjigo, ki je tako prilagodljiva in lahka, da se prenese natančne količine sredstev na vpogled in poravnavo transakcij brez zaračunavanja pristojbin. Preplet knjiga je blockless, porazdeljeno knjiga, ki deluje kot samostojno regulacijo, decentralizirano peer-to-peer omrežja. Za več informacij o zapletla knjigo, preberite belo knjigo jota.

Microtransactions z Zero pristojbine, Secure prenos podatkov, in oddajanjem povezanih naprav

Za lepo stvar o IOTA je, da omogoča trenja microtransactions poteka, saj ne obstajajo kakršne koli pristojbine, ki bi običajno napravijo majhne denarne transferje nemogoče drago. To je resnično sveti gral denarnega prenosa, saj odpira številne nove poslovne možnosti.

Z Tango knjigo, IOTA omogoča varen način za prenos podatkov od stranke do stranke. Ker so podatki preneseni skozi preplet delijo le med potrjen naprav, je varno in ni mogoče izkoristiti.

Še ena prednost uporabe jota je, da lahko služi kot sistem e-upravljanja, predvsem za e-glasovanje. Za razliko od tipičnih glasovnic, ki bi teoretično lahko prirejen, uporaba e-glasovanja skozi preplet knjigo o jota omrežju je natančen način za snemanje in zapisovanje glasov.

Druga velika skrb za posameznike po vsem svetu, je, kako varno pošiljanje sporočil drugim. Masked sporočila na modulu jota jedra ponuja način za izmenjavo podatkov v celoti verodostojnost in šifrirani način.

Druga revolucionarna storitev, ki IOTA ponuja je donosen način, da v najem skoraj nič s čipom v njem. Na primer, aparati, orodja, brezpilotna letala, računalnik za shranjevanje, računske moči in Wi-Fi pasovno širino lahko vse v zakup drugim, ki omogoča posameznikom, da zaslužijo vrednost s seboj napravami, ki se trenutno ne uporabljajo namesto najemnin jih nedejavnosti.

Vse te revolucionarne ideje so omogočile IOTA, da izstopajo iz zavojčka cryptocurrencies saj ponuja celovito rešitev za trenja micropayments brez provizij med seboj povezanih naprav.

Kako priti do jota denarnico

Ker IOTA je relativno nov projekt, ne obstajajo kakršne koli realne uporabniku prijazne denarnice, da izberejo, toliko ljudi shranjevanje jota na borzah. Čeprav so mnogi začetniki, ki nimajo dobro razumevanje tehničnih podrobnosti se odločili, da to stori, to ne pomeni, da je shranjevanje jota na borzi dobra ideja. Posamezniki, ki se lahko ustanovijo namizni denarnico je treba uporabiti, da ali natisnete denarnico papirja, da bi zagotovili svoje kovance.

IOTA Desktop Denarnica

Najpogostejši možnost za shranjevanje jota je prenos in namestitev jota GUI clientdirectly iz IOTA. Ta denarnica je na voljo za Windows, Mac in Linux. Ko nastavite to denarnico, izberite "svetlobe vozlišče" in gostitelja. Nato ustvari seme z 81 znaki, ki vsebuje samo velike črke in številke 9. Keep ta semena na varnem mestu.

Tu so navodila in commentsfrom nekateri uporabniki na Reddit, ki so razpravljali, kako težko je to denarnica vzpostaviti. Po resnici, vzpostavitev Lightwallet ne bi smelo biti pretežko, toda nekateri začetniki morda ne bodo mogli dokončati nalogo. Tukaj je video, ki naj bi pomagal vzpostaviti namizja denarnico na Windows.

IOTA Mobile Wallet

Obstajajo jota mobilne denarnice za Android in iOS, ampak oni so tako v različici beta. V versioncomes Android z odgovarja, da ga uporabljate na lastno odgovornost, tako da se vodijo v mislih.

Po mnenju uporabnikov iOS IOTA mobilni walletappears biti funkcionalna, vendar to verjetno ne bi bilo treba uporabiti, da imajo veliko število IOTA, ker še ni uradno bil še sprosti.

Denarnica IOTA papirja

IOTA papir walletrequires 81 znakov z velikimi črkami in številko 9, tako kot namizno denarnico. Po generiranje denarnico papirja, ga lahko natisnete in pošljete jota z njo. Ta dokument denarnico je treba shraniti na varno mesto za prihodnjo uporabo.

Tu je še en IOTA papir walletthat je še lažje za uporabo, saj ga generira seme jota in jo kodira v miselnih besedami. Preprosto premaknite miško okoli naključni seme in natisnete na denarnico, ne da storiti veliko drugega.

Kje lahko kupite jota?

IOTA je mogoče kupiti na več različnih borzah. Trenutno je izmenjava, ki zagotavlja največjo likvidnost je Bitfinex, kjer je mogoče kupiti z BTC, USD, in ETH. Vendar Bitfinex ni več preverjanja ameriških uporabnikov, tako da bodo imeli ti posamezniki poiskati drugo možnost. Vsakdo, ki se nahaja v Združenih državah in ima IOTA na Bitfinex bi jih moral spraviti izmenjavo v najkrajšem možnem času. IOTA je mogoče kupiti tudi na Binance, je jota Exchange, in Bit520.

Vsakdo, ki se želi preseliti svojo Malenkost off izmenjavo morda želeli uporabiti denarnico papir, saj se zdi, da je najlažji rešitev za dolgoročno hrambo. Imetniki, ki so tehnično zdrava pamet morda želeli vzpostaviti namizje denarnico. Za večino del, se izogibajte uporabi spletnih in mobilnih denarnic, saj so še vedno v beta fazi.

IOTA ima obetavno prihodnost Ahead

S svojo grand vizijo, IOTA želi revolucijo interneta stvari, ki jih prinaša microtransactions skupaj z nič pristojbin v vseh povezanih naprav. Glede na svojo trenja način izmenjave vrednosti, je jasno, da ima IOTA svetlo prihodnost pred njim. Vsakdo, ki želi izkoristiti položaj med prvimi, še vedno lahko, saj je ta projekt še v povojih.

Edina prava pomanjkljivost, da nakup in shranjevanje jota je, da je namizje denarnico relativno težko namestiti za vsakogar, ki je neizkušen. Poleg spletne mobilne denarnice so v beta fazi, česar je jota zaščito papirja denarnica najboljši in najlažji rešitev za dolgoročne imetnikov.

Sorodne novice


Post Altcoin

4 razlogov, zakaj je panj revolucionarna Bitcoin denarnica

Post Altcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: CheapAir sprejema Dogecoin in Litecoin, DigitalTangible Gold za Bitcoin Exchange in več

Post Altcoin

13 Mesta za preverjanje tržnih podatkov Liteco

Post Altcoin

Kako kupiti Dash v 3 preprostih korakih - vodnik za začetnike

Post Altcoin

Vadnica: Kako uporabljati Darkcoin denarnico in Darksend

Post Altcoin

FIMK - revolucioniranje finskega gospodarstva s kriptokurrenco

Post Altcoin

Bratislava podzemna železnica, ki sprejema Worldcoin Medtem ko WDC zavezništvo sproži revolucionarno izdajo denarnice Drunk Turtle

Post Altcoin

Kupite Peercoin s Paypal ali kreditno kartico

Post Altcoin

Kako kupiti Namecoin (Paypal, kreditna kartica, Cash) - 100% varno in enostavno

Post Altcoin

Razumevanje Bitcoinove arbitraže

Post Altcoin

Bit-thereum - Potencial Bitcoin, Ethereum in Orisi, drugi del

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) Resnično anonimna kriptocurrency