Kako kupiti Ethereum Classic (ETC) je 3 preprosti koraki - začetni vodnik | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako kupiti Ethereum Classic (ETC) je 3 preprosti koraki - začetni vodnik

Kako kupiti Ethereum Classic (ETC) je 3 preprosti koraki - začetni vodnik

Verjetno ste že slišali za Ethereum, ki je druga najbolj dragoceno cryptocurrency na svetu, ki je trenutno na drugem mestu za Bitcoin. Vi ste verjetno tudi slišali Ethereum Classic, ki je trenutno uvrščen v 5. Največji altcoin po svoji tržni cap.

Ta kratek vodič vam bo razložil razliko med obema kovancev in kako lahko kupite Ethereum Classic. Če iščete za "drugo" Ethereum preberite ta post.

Kakšna je razlika med Ethereum in Ethereum Classic?

Zgodba sega v prvi polovici leta 2016, ko se projekt imenuje theDAO (okrajšava za ločeni avtonomne organizacije) je bila poskuša zgraditi decentralizirano od dohodkov pravnih oseb na vrhu mreže Ethereum.

Skozi ICO theDAO crowdfunded več kot 140 milijonov $ v etru (Ethereum valute), največja crowdfund v zgodovini v času, ki je bil poslan, da se zaklene v pametno pogodbo.

Kmalu po tem, ko crowdfund končalo, heker izkoriščajo kritično napako v kodi pogodbi, in ki mu odteče sredstva iz theDAO v drugo pogodbo pod njegovim nadzorom.

Razvoj ethereum ekipa, od katerih mnogi so bili vključeni v projekt theDAO, so bili šokirani. Ethereum je bil precej manjši takrat, theDAO potekala približno% 14 vseh etra v obstoj in cena ETH bila pada. Zaradi načina theDAO pogodba je bila writtten imela Ethereum razvijalci mesec, preden lahko heker začetek odvajanje od sredstev.

Predlagana rešitev je bila, da roll nazaj celotno Ethereum blockchain do točke, preden je do napada prišlo, in spreminjanje kode, tako da bi theDAO vlagatelji mogli razveljaviti svoje naložbe in dobili njihovo ETH nazaj. V bistvu so na novo napisal zgodovino, nekaj, kar ne bi bilo mogoče v pravem decentralizirano nespremenljiva knjigo.

Nekateri ljudje niso všeč rollback ideja sploh - to je, ko se je rodil Ethereum Classic. Argument je šel takole:

Edinstvena predlog za Ethereum je pa neustavljiv kodo, sistem, v katerem je številka prava, in karkoli programirati v to samo teče, in nihče ne more ustaviti. Verjetno tak sistem ne upošteva, če je koda trdna, ali se obnaša kot je bilo predvideno, da samo teče.

Že samo dejstvo, da so razvojni tim Ethereum mogli razveljaviti theDAO uganka je opozorilni znak, da veliko. Če nekaj telefonskih klicev med nekaterimi ključnimi strankami in nekaj del kode lahko spremenite Ethereum blockchain, kako neustavljiv je to res?

Način Ethereum Classic zagovorniki vidijo, da so prvotni Ethereum. Ti so z izvirno kodo brez odprave in s pomembnim naslednje. Po vsem, ki imajo na stotine milijonov dolarjev vredno cap trga pomeni veliko ljudi, ki kupujejo v Ethereum klasične paradigme.

V času od Splita, zaradi veliko negotovosti, tako ETH (Ethereum) in ETC (Ethereum Classic) je imel nekaj precej nestanovitna nihanja cen. Razdelitev je kotira kot vzrok za padle v ceni, ki je trajala skoraj leto dni dolgi. Saj smo videli spremembo trendov in obe valuti doživeli močno rast cen.

Kako kupiti Ethereum Classic v 3 preprostih korakih

Korak 1 - Get ETC denarnico

Kot mobilno rešitev, ki jo lahko uporabite za več valut denarnico Coinomi, ki omogoča različne vrste sredstev, ETC kot eno od njih. Coinomi Deluje na Android in kmalu na iOS preveč.

ClassicEtherWallet CX je razširitev za Chrome, ki vam omogoča, da imajo ETC z lahkoto, ne da bi bilo treba zateči k spletno denarnico, saj je podaljšanje uporablja kot lokalni lite denarnico.

Najvarnejši rešitev za shranjevanje ETC je Strojna oprema denarnico. Ledger Nano Shas vgrajeno podporo za ETC in da se lahko uporablja, da vaše ETC na hladilnice. Si lahko preberete naše Ledger Nano S reviewhere.

Na voljo je tudi v celoti razvit Mist denarnico, ki je izvorna programska oprema, ki teče Ethereum, prilagojen za delo s Ethereum Classic. Lahko ga dobite na GitHub in postal del omrežja.

Korak 2 - Nakup Ethereum Classic

Platform, kot so eTorodon't vam dejansko dostop do kovancev in ne morete pošiljati kovancev iz eToro do drugih ljudi. Edina stvar, ki jo je mogoče storiti s platformo je za nakup in prodajo Ethereum Classic za fiat valute (tj dolarjev, evrov, itd). Pomen te platforme je dobro, če si le želijo špekulirati o ceni.

Obstajajo 3 glavne izmenjave, ki jih priporočamo za nakup dejansko ETC, to so Poloniex, Bitfinexand Kraken.

Kraken in Bitfinex vam omogočajo, da nakup ETC s fiat valute, kot tudi z Bitcoin. V Poloniex pa lahko trgujejo le Bitcoins za ETC (ne morete položiti USD, EUR ali katero koli drugo fiat valuto tam).

Bomo hitro vas bo vodil skozi postopek, da jo kupujejo na Poloniex.

  • Prijavite se za izmenjavo.
  • Potrdite svoj e-poštni naslov s klikom na povezavo potrjevanja poslana.
  • V zgornjem desnem kotu, kjer je zavihek "Računi", točko na njej in hit "Vloge & Umiki".
  • Kliknite "Vplačila" v Bitcoin (BTC) linijo, to naj vam Bitcoin naslov, ki ste poslali Bitcoin, da za financiranje računa.
  • Pojdi nazaj na "Exchange" jeziček na zgornjem levem kotu. Uporabite iskalno vrstico za iskanje ETC in kliknite na to.
  • Napolnite ceno, ki jo želite, denominirano v BTC-ju, in znesek, ki ga želite. Si lahko ogledate na spodnji vrstici, koliko BTC je stalo, in nato kliknite »Nakup«.

Če je cena, ki ste jih vnesli, je nad tržno ceno, boste dobili vaše naročilo precej hitro izpolnjene. Če je pod tržno ceno, da si da bo dodan knjige naročil. Ko prodajalci dosegli točko, da so pripravljeni prodati po tej ceni, bo vaše naročilo izvrši in ETC bo kupil.

3. Korak - Dvig vaš Ethereum Classic v vaši denarnici

Ko končate nakupu, ne pozabite, da bi dobili svoje kovance iz izmenjave, saj je to ključnega pomena za ohranjanje nadzora nad svojim denarjem in zmanjšuje zaupanje si dal v tretjih oseb, kot so izmenjave.

Pojdi na denarnico, ki ste jih izbrali in dobili naslov sprejemno. Poskrbite, da sledijo najboljše prakse, kot so varnostno kopiranje denarnico (glej našo celotno denarnico tutorial tukaj).

Potem, ko ste vaš ETC naslov vrniti v Poloniex. V zavihku "vlog in umik" iskati ETC linijo in zadeti "umik".

Daj na naslov, ki ste ga dobili od vašega denarnice, izbral znesek, ki mora biti celoten znesek, ki ga niste aktivno trgovanje, in hit "umik". Imejte v mislih, da uporabljajo nekatere dnevne in mesečne omejitve umik in jih povečati bi morali potrditi svojo identiteto z izmenjavo.

Končal si!

Upam, da imate zdaj boljše razumevanje tega, kaj Ethereum Classic in zakaj obstaja. Če imate še kakšna pripombe ali vprašanja, vas prosimo, da pustite v komentar oddelku spodaj.

Sorodne novice


Post Altcoin

Preiskovalna komisija SEC je potrdila GAW rudarje in potekala informacije

Post Altcoin

Kako kupiti EOS v 3 preprostih korakih - začetni vodnik

Post Altcoin

Dogecin Dogecar na Talladega Superspeedway

Post Altcoin

Reddcoin Social Broadcast

Post Altcoin

Reddcoin razkriva socialno denarnico, posodobitve POSV in socialno platformo

Post Altcoin

California En korak korak bližje legalizaciji Bitcoin

Post Altcoin

Razlaga nizke cene Reddcoin in poziv za preglednost

Post Altcoin

Darkcoin je bil dodan na trge Darknet Drug

Post Altcoin

Kako priti do Bitcoin naslova po meri

Post Altcoin

Kako priti do bitkoinov: preprost vodnik za začetnike

Post Altcoin

Kako zahtevati Bitcoin Gold (BTG): Vodič po korakih

Post Altcoin

Kaj je Dogecoin, Dobrodelni kovanec?